|
Nu esti logat.
Infectie..pls doctoressa#1 2008-02-29 17:14:20
infectie..pls doctoressaam facut o infectie urinara cu E coli (>100.000/ml, leucocite-piurie macroscopica, hematii frecvente). iau antibiotic la rec medicului de 8 zile (CIPROCIN-ciprofloxacin 500 la 12 ore), in primele zile am luat flamexin 1 pe zi si am mai luat no-spa in ultima perioada. Ideea e ca mai ales dimineata am abdomenul umflat in partea de jos, si ma si doare f tare si nu stiu de ce. asta chiar si dupa aceste 8 zile de antibiotic. am fost si la gineco si dupa control mi-a spus ca am anexita bilaterala si mi-a zis ca continuu cu ac antibiotic dupa care sa vin sa-mi ia secretie sa vada dc e vre-o infectie si acolo. Nu inteleg de ce ma doare atat de tare si acum in zona pelviana care e mereu umflata si balonata. Multumesc!! Offline #2 2008-02-29 18:00:31
Re: infectie..pls doctoressaurocultura ai repetat-o? mami de minuni Offline #3 2008-02-29 18:06:11
Re: infectie..pls doctoressapai o sa o repet dupa de termin tratamentul cu antibiotic (mai am 2 zile). stiu ca tre' sa mai stau cateva zile (7) dupa ce termin tratamentul pt a repeta urocultura. asa mi-a spus medicul. Offline #4 2008-02-29 18:08:12
Re: infectie..pls doctoressanu intelesesem daca l-ai terminat sau nu. posibil sa nu fi trecut si durerea de care spui sa fie la nivelul vezicii. de asta am intrebat. mami de minuni Offline #5 2008-02-29 18:17:10
Re: infectie..pls doctoressapai..dc iau acest antibotic nu ar fi trebuit sa-mi treaca infectia? chiar dc e localizata pe tractul urinar sau la vezica... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-29 18:18:22
Re: infectie..pls doctoressavezica face parte din tractul urinar mami de minuni Offline #7 2008-02-29 18:25:14
Re: infectie..pls doctoressae fun...pai am scris mai sus intre paranteze semi-rezultatul analizei. da, am facut si mi-a iesit E coli si normal ca mi-a facut antibiograma si primul pe lista e ciprofloxacin pe care il si iau. Offline #8 2008-02-29 18:33:05
Re: infectie..pls doctoressaatunci nu iti ramane decat sa astepti rezultatul unei noi uroculturi si apoi sa vezi daca e din sfera genitala mami de minuni Offline #9 2008-02-29 20:32:11
Re: infectie..pls doctoressauff..dar sunt f ingrijorata, nu e normal sa ma doara asa...poate fi vorba si despre inflamarea apendicelui, desi cred ca la consultul gineco isi dadea seama dc era vb de anexita sau de apendicita, nu? Offline #10 2008-02-29 21:10:26
Re: infectie..pls doctoressagenecologul isi da seama daca e vb.de anexita de apendice nu cred.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|