homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-102

#1920 2011-06-01 14:01:14

alt_destept
Banat
Inregistrat: 2011-05-31

Re: Virgin la 28 de ani

Am si eu niste probleme si mam bagat in seama pacia dupe ajutor.
Creca oi fi si eu sociopat na .. iaca, probleme de comunicare, e naspa da na .. tres `ncercam sa fim mai buni unii cu altii  nocry
Mi-a placut stilul lui City de a posta odata pe saptamana si a da raspunsuri la toate asa ca am sa fac si eu la fel.
Oricum daca sunt sau nu  angel nu recunosc da stiti voi ..  big_smile
Oare se recunoaste din atitudinea, comportamentul unei persoane ? Eu fac tot posibilul sa nu ma dau de gol si fac tot ce vreau eu, sunt mai bezmetic aşeaa  big_smile

k?reste a scris:

alt_destept a scris:

So .. vroiam sa-l ajut si m-am laudat, e bine asa ?

Ca ai vrut sa il ajuti e una. La partea cu laudatul, la cat de incantat esti ca ai reusit sa treci peste problema ta vad megand cu un prieten pe strada spunandu-i: "O vezi pe aia? I-am facut felul; si la cealalta la fel" lol Si asta nu e de bine big_smile

Pai nu ca stai ca nu e asa ca eu nu fac dastea  smile eu sunt pă principii ma`ntelegi,  ma`ntelegi cine sunt eu acuma ?  lol  de asta vine intrebarea de mai jos

denise_dd a scris:

offtopic Hmmm... o sa urmaresc si eu asta maine , acum merg la somn . Oricum subiectul a deviat lol noapte buna !

Ontopic: Observ ca gresesti, pentru baieti e simplu : Asta imi place , o amagesc putin si gata , pana maine cel tarziu poimaine am pus-o de o babardeala [observ ca ai invatat ceva] Fetele cu judecata sa stii tu ca nu se arunca in bratele oricui, in schimb ca baiat daca vezi ca nu gasesti nimic mai renunti si tu la Cosanzeaza si pentru inceput iei una mai inflacarata ... Uff nasol moment wink)

pă principii ma`ntelegi cine sunt eu acuma ? sau o fi vorba de niste conceptii invechite ?
Nu am nimic cu Cosanzeaza pt ca orice barbat oricat de alfadominant ar fi el, daca ar aparea in fata lui femeia visurilor lui drool , care este .. apropos in somn dăăăă  wow Oricum n-ar fi in stare sa faca nimic  alcool  bang
Nu exista femeia ideala sau barbatul ideal. Iar alea inflacarate prea stiu sa le citesc. nu stiu dastea  lol
Da ce vreau eu sa spun e ca eu nu vreau sa prostesc fetele  smile , care oricum o sa fie prostite de altii  butter  va ca nu toata lumea e ca mine.
Daca tot facem o treaba eu as vrea sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa stim amandoi ce vrem, nu unu vrea si altu nu prea si tre prostit oleaca.
Si daca asa merge lumea cu prosteala, oare asa se invata fetele minte si devin cu judecata ?
Aa .. ?????????? ..  butter nu prea mi se pare corect si nu-mi convine, da stiu ca nu pot schimba nimic, tot ce tre sa schimb e la mine.

Random a scris:

Lasa forumul si treci la loc la invatat. Mai ai mult de frunzarit pana sa vii sa te iei de fete.

Noapte buna Denise.

Ce te face sa spui asta ? niste argumente ..
Da ai sa zici: pai uite-te si tu
Pai ma uit`n ..  signof10 unde sa ma uit ca dinauntru e mult mai greu de vazut, din afara de altii la altii e mult mai usor

#1921 2011-06-01 14:04:01

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Wtf o.O. De unde vii nene? Care te-a scapat la tastatura? hmm

Do the world a favor, stay like this forever.

#1922 2011-06-01 14:08:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Random a scris:

De unde vii nene?

dintr-un bar, probabil neutral

#1923 2011-06-01 14:11:18

alt_destept
Banat

Random a scris:

Ai măăăăăă .. imi spuneti sau nu ..
Nu - ne - pla-ce .. ScoaLAA  punk  lol
Asta e putin ce-am scris acuma, am eu niste pagini adunate vreo 50, si lui City i-am scris 7

anca90 a scris:

Random a scris:

De unde vii nene?

Ba fratilor, voi ce-aveti ma ? sunt chiar asa ciudat ?
Sau sunt miştoaie ăştia la voi ?  smile
Nu pe bune,v-am bulversat sau ce
Da voi nu stiti sa scrieti mai mult ?
Numai afirmatii prin vant

#1924 2011-06-01 14:14:49

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mai! Vezi ca ii poti trimite mail lui city,daca tot ai asa o mare obsesie pt el si nu poti scrie un post fara sa incluzi "city" . Ai probleme omule   punk

Publicitate

loading...

#1925 2011-06-01 14:14:54

Random
Hero member

Ce pisici vrei? Sa facem pe detectivii sa ne dam seama cine esti? Ca ai revenit dupa o absenta lunga? Ca ti-ai facut id nou si postezi undercover de pe el? Who cares? Definettly not me.

#1926 2011-06-01 14:18:58

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

rotfl2  rotfl2
Vai de noi ! Sau de el  disperat

#1927 2011-06-01 14:45:36

alt_destept
Banat

Random a scris:

rotfl2 M-am`nerVAT ! dupe aseara  tongue

anca90 a scris:

Random a scris:

De unde vii nene?

Nici un bar .. ce este acest bar  lol
Vin din somn .. al mortii cum zicea C .. ups am uitat ca tre sa-mi ascund obsesia .. somnul mortii bleaaropejkdfblsbsg diablo ( dupa cum zicea el lol ) nu este emoticon pt asa ceva  popa

BiancaElena a scris:

Mai! Vezi ca ii poti trimite mail lui City, daca tot ai asa o mare obsesie pt el si nu poti scrie un post fara sa incluzi "city" . Ai probleme omule   punk

Da i-am trimis, i-am trimis de ieri, de cand a inceput cate un city sa cada lol

BiancaElena a scris:

Ai o obsesie ascunsa pentru acest city?  smoke2

Pai nu ti-am zis draga ca il vroiam pe tot, cu tot cu mama lui de baiat virtual: id, nr telefon, cnp, tot. Sa-l devorez  lol
Eu nu e cu fetele, eu e cu baietii. FU-giiiiiiiiiiii-ti  tongue  rotfl
Genu asta de probleme ? lol
Da spune-mi si mie te rog signof10 , ce te face sa spui ca sunt un copil fara minte care nu stie ce spune  supa smile

Random a scris:

Ce pisici vrei? Sa facem pe detectivii sa ne dam seama cine esti? Ca ai revenit dupa o absenta lunga? Ca ti-ai facut id nou si postezi undercover de pe el? Who cares? Definettly not me.

Băă .. hai măă .. va rog eu mult .. EU: persoana mea si cu mine ! Dă-ăă ?..  NU - E - City!. Am zis ca sunt din Bucuresti si ca-s la facultate, poli dăăăăă  wow . Cam asta-i .. vai de voi  lol , cum zicea cineva mai jos. Da eu inca-s la facultate, nu lucrez ca el, n-am anii lui. El e din Iasi
Nu am o obsesie pt el, da daca e toicul lui si vb de el, tre sa vb frumos, nu? cum ai vrea sa-i spun? Ăla ? Hai măă .. nu e frumos smile
Lasa ca o sa-l chem pe forum sa vedem care ce si cum e el sau nu

denise_dd a scris:

rotfl2  rotfl2
Vai de noi ! Sau de el  disperat

Qu est-ce queăăă ? ..  lol
lil fish ă in lil world ? smile
Sunt chiar asa ciudat ?
Ba nimeni nu-mi spune  supa

Acu imi raspundeti si mie la problemele mele ?
Da eu ce am v-am bulversat asa rau sau ce ?
Nimeni nu-mi spune, stau si sufer in tacere  bang  rotfl2

In mare parte un pamftel, a se trata ca atare .. zbang!  big_smile

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 14:54:24)

#1928 2011-06-01 14:59:29

Random
Hero member

Ba esti cu cine te-a crescut, nu cu mine. Punct si am terminat discutia.

#1929 2011-06-01 15:12:22

alt_destept
Banat

Random a scris:

Ba esti cu cine te-a crescut, nu cu mine. Punct si am terminat discutia.

Pai nu ai vrut sa-mi spui daca esti f ori b ca sa stiu cui ma adresez
Chiar daca nu stiu dastea lol eu nu ma adresez niciodata unei fete cu Băă
Am zis ca o mare parte din mesaj e un pamflat si tre tratat ca atare smile batman ? smile
Asta cu "băă .. hai măă .. " e o expresie ca si "nustiu dastea", ma asteptam s-o recunoasteti. Expresiile faceau parte din pamflet. Aiii .. dat cu mucii`n fasole!. Mai baga niste rationale dalea cum stii tu  big_smile Imi placeau mai mult
Da vad ca voi tot ocoliti subiectul si nu-mi raspundeti la mica mea intrebare

Draga Random, oricine ai fi, iti prezint onorabilele mele scuze datorita faptului ca iti inteleg ofensa prin capacitatea mea empatica. Se accepta ?  par

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 15:13:40)

#1930 2011-06-01 17:26:00

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Random a scris:

Who cares? Definettly not me.

daca tot iti dai aere de englezoaica pe-aici.. vezi ca se scrie definitely

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#1931 2011-06-01 17:57:48

Random
Hero member

Mda, ma scuzi. Mai greseste omul. Si din cate tin minte nici n-am afirmat vreodata asta si nici nu m-am comportat ca atare. Multumesc pentru corectie dar as aprecia mai mult daca nu mi-ai mai tranti-o in stilul asta.
Si pentru mister wise guy, usurel cu limbajul ca nu ne tragem de sireturi ok? smile Daca tu nu te adresezi asa unei fete, atunci de ce ai mai facut-o? Anyway, eu incetez sa mai postez pe aici ca e o pierdere de vreme totala.

#1932 2011-06-01 18:01:09

alt_destept
Banat

Pai nu ti-am zis ca nu stiam ce esti, m-ai indus in eroare cu felul de a scrie si nickul eu. Eu te-am intrebat ce esti si tu ai zis ca asta e scopul tau tongue smile
Ne-am inteles ca turcii cu otomanii  kram

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:02:28)

#1933 2011-06-01 18:12:51

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Esti de-a dreptul dus cu pluta lol Mai bine ai invata pt sesiune big_smile

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-01 18:13:15)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1934 2011-06-01 18:14:40

alt_destept
Banat

k?reste a scris:

Esti de-a dreptul dus cu pluta lol Mai bine ai invata pt sesiune big_smile

Da zi si mie de ce sunt dus cu pluta lol
Eu usor la mine in sesiune. Tu ai sesiune ?

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:15:32)

#1935 2011-06-01 18:17:52

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pai in primul rand ne-ai facut teori chibritului si nu cred ca a reusit sa termine cineva sa o citeasca:)) E bine ca mai apare cate unu ca tine, mai iesim si noi din monotonie cu niste nervi intinsi la maxim ras in hohote, iar nervi, iar ras lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1936 2011-06-01 18:20:44

alt_destept
Banat

Random a scris:

Deci .. EO lol : persoana mea si cu mine NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! smile
Si daca as fi, si daca as fi, si daca as fi, si daca as fi .. v-ar parea bine, v-ar parea bine, v-ar parea bine ? sau .. rau ?  big_smile

Stii .. am mai fost si eu pe niste forumuri si cei care comentau la sfarsit erau criticati ca nu au citit toate comentariile de dinainte.
Asta inseamna acuma, asa se face acuma ? Daca citesti toate comentariile de dinainte devii autorul topicului ?
Am citit doar cateva pagini pe la mijloc si am ajuns sa-l cunosc si sa-l inteleg cat de cat.

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:27:17)

#1937 2011-06-01 18:39:15

alt_destept
Banat

Am si eu niste nelamuriri: Doua ! ..  lol si o rog pe autoarea postului sa-mi raspunda: denise_dd sau cine crede ca se pricepe, de aici din comunitatea fetele smile, nu nimerii chiar asa rau  rodnar styrka  par  . Da vroiam si raspunsul Denisei  buga .
Daca sunt sau nu  angel  big_smile se recunoaste din atitudinea, comportamentul unei persoane ? Eu fac tot posibilul sa nu ma dau de gol si fac tot ce vreau eu, sunt mai bezmetic aşeaa  big_smile
Si .. cea de mai jos:

denise_dd a scris:

Ontopic: Observ ca gresesti, pentru baieti e simplu : Asta imi place , o amagesc putin si gata , pana maine cel tarziu poimaine am pus-o de o babardeala [observ ca ai invatat ceva] Fetele cu judecata sa stii tu ca nu se arunca in bratele oricui, in schimb ca baiat daca vezi ca nu gasesti nimic mai renunti si tu la Cosanzeaza si pentru inceput iei una mai inflacarata ... Uff nasol moment wink)

pă principii sau niste conceptii invechite ?
Nu exista femeia ideala sau barbatul ideal. Iar alea inflacarate prea stiu sa le citesc. Cum sa le citesti ? nu stiu dastea  lol Problema e ca acuma chiar daca ambii sunt inflacarati, nici unu nici altu nu mai stiu ce sa faca  rotfl2

Da ce vreau eu sa spun e ca eu nu vreau sa prostesc fetele  smile , care oricum o sa fie prostite de altii butter  va ca nu toata lumea e ca mine.
Daca tot facem o treaba eu as vrea sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa stim amandoi ce vrem, nu unu vrea si altu nu prea si tre prostit oleaca.
Mie nu mi se pare corect dar daca asa merge lumea cu prosteala, oare asa se invata fetele minte si devin cu judecata ?

k?reste a scris:

Pai in primul rand ne-ai facut teori chibritului si nu cred ca a reusit sa termine cineva sa o citeasca:)) E bine ca mai apare cate unu ca tine, mai iesim si noi din monotonie cu niste nervi intinsi la maxim ras in hohote, iar nervi, iar ras lol

Ceva deosebit .. rotfl2
Ma bucur  lol Bine ca acuma nu mai e teoria aia, i-o trimit lu City cand o raspunde la mail. Era cam personala, da era pt el. O sa te rog sa-mi faci si tu niste teorii daca stii, dar si pe autoarea meajului: denise_dd

Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 19:03:12)

#1938 2011-06-01 19:19:31

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Nu stiu ce raspuns vrei sa primesti din partea mea wink)
Dar asa este , baietilor le este mai usor sa isi gaseasca o fata , bine , baietilor tupeisti , daca pot sa le zic asa .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.