Virgin la 28 de ani-102
- alt_destept
- Banat
- Inregistrat: 2011-05-31
Re: Virgin la 28 de ani
Am si eu niste probleme si mam bagat in seama pacia dupe ajutor. Creca oi fi si eu sociopat na .. iaca, probleme de comunicare, e naspa da na .. tres `ncercam sa fim mai buni unii cu altii Mi-a placut stilul lui City de a posta odata pe saptamana si a da raspunsuri la toate asa ca am sa fac si eu la fel. Oricum daca sunt sau nu nu recunosc da stiti voi .. Oare se recunoaste din atitudinea, comportamentul unei persoane ? Eu fac tot posibilul sa nu ma dau de gol si fac tot ce vreau eu, sunt mai bezmetic aşeaa
k?reste a scris:alt_destept a scris:So .. vroiam sa-l ajut si m-am laudat, e bine asa ?
Ca ai vrut sa il ajuti e una. La partea cu laudatul, la cat de incantat esti ca ai reusit sa treci peste problema ta vad megand cu un prieten pe strada spunandu-i: "O vezi pe aia? I-am facut felul; si la cealalta la fel" Si asta nu e de bine
Pai nu ca stai ca nu e asa ca eu nu fac dastea eu sunt pă principii ma`ntelegi, ma`ntelegi cine sunt eu acuma ? de asta vine intrebarea de mai jos
pă principii ma`ntelegi cine sunt eu acuma ? sau o fi vorba de niste conceptii invechite ? Nu am nimic cu Cosanzeaza pt ca orice barbat oricat de alfadominant ar fi el, daca ar aparea in fata lui femeia visurilor lui , care este .. apropos in somn dăăăă Oricum n-ar fi in stare sa faca nimic Nu exista femeia ideala sau barbatul ideal. Iar alea inflacarate prea stiu sa le citesc. nu stiu dastea Da ce vreau eu sa spun e ca eu nu vreau sa prostesc fetele , care oricum o sa fie prostite de altii ca nu toata lumea e ca mine. Daca tot facem o treaba eu as vrea sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa stim amandoi ce vrem, nu unu vrea si altu nu prea si tre prostit oleaca. Si daca asa merge lumea cu prosteala, oare asa se invata fetele minte si devin cu judecata ? Aa .. ?????????? .. nu prea mi se pare corect si nu-mi convine, da stiu ca nu pot schimba nimic, tot ce tre sa schimb e la mine.
Random a scris:Lasa forumul si treci la loc la invatat. Mai ai mult de frunzarit pana sa vii sa te iei de fete.
Noapte buna Denise.
Ce te face sa spui asta ? niste argumente .. Da ai sa zici: pai uite-te si tu Pai ma uit`n .. unde sa ma uit ca dinauntru e mult mai greu de vazut, din afara de altii la altii e mult mai usor
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
Wtf o.O. De unde vii nene? Care te-a scapat la tastatura?
Do the world a favor, stay like this forever.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Random a scris:De unde vii nene?
dintr-un bar, probabil
- alt_destept
- Banat
Random a scris:Wtf o.O. De unde vii nene? Care te-a scapat la tastatura?
Ai măăăăăă .. imi spuneti sau nu .. Nu - ne - pla-ce .. ScoaLAA Asta e putin ce-am scris acuma, am eu niste pagini adunate vreo 50, si lui City i-am scris 7
anca90 a scris:Random a scris:De unde vii nene?
dintr-un bar, probabil
Ba fratilor, voi ce-aveti ma ? sunt chiar asa ciudat ? Sau sunt miştoaie ăştia la voi ? Nu pe bune,v-am bulversat sau ce Da voi nu stiti sa scrieti mai mult ? Numai afirmatii prin vant
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Mai! Vezi ca ii poti trimite mail lui city,daca tot ai asa o mare obsesie pt el si nu poti scrie un post fara sa incluzi "city" . Ai probleme omule
- Random
- Hero member
Ce pisici vrei? Sa facem pe detectivii sa ne dam seama cine esti? Ca ai revenit dupa o absenta lunga? Ca ti-ai facut id nou si postezi undercover de pe el? Who cares? Definettly not me.
- alt_destept
- Banat
Random a scris:Wtf o.O. De unde vii nene? Care te-a scapat la tastatura?
M-am`nerVAT ! dupe aseara
anca90 a scris:Random a scris:De unde vii nene?
dintr-un bar, probabil
Nici un bar .. ce este acest bar Vin din somn .. al mortii cum zicea C .. ups am uitat ca tre sa-mi ascund obsesia .. somnul mortii bleaaropejkdfblsbsg ( dupa cum zicea el ) nu este emoticon pt asa ceva
BiancaElena a scris:Mai! Vezi ca ii poti trimite mail lui City, daca tot ai asa o mare obsesie pt el si nu poti scrie un post fara sa incluzi "city" . Ai probleme omule
Da i-am trimis, i-am trimis de ieri, de cand a inceput cate un city sa cada
BiancaElena a scris:Ai o obsesie ascunsa pentru acest city?
Pai nu ti-am zis draga ca il vroiam pe tot, cu tot cu mama lui de baiat virtual: id, nr telefon, cnp, tot. Sa-l devorez Eu nu e cu fetele, eu e cu baietii. FU-giiiiiiiiiiii-ti Genu asta de probleme ? Da spune-mi si mie te rog , ce te face sa spui ca sunt un copil fara minte care nu stie ce spune
Random a scris:Ce pisici vrei? Sa facem pe detectivii sa ne dam seama cine esti? Ca ai revenit dupa o absenta lunga? Ca ti-ai facut id nou si postezi undercover de pe el? Who cares? Definettly not me.
Băă .. hai măă .. va rog eu mult .. EU: persoana mea si cu mine ! Dă-ăă ?.. NU - E - City!. Am zis ca sunt din Bucuresti si ca-s la facultate, poli dăăăăă . Cam asta-i .. vai de voi , cum zicea cineva mai jos. Da eu inca-s la facultate, nu lucrez ca el, n-am anii lui. El e din Iasi Nu am o obsesie pt el, da daca e toicul lui si vb de el, tre sa vb frumos, nu? cum ai vrea sa-i spun? Ăla ? Hai măă .. nu e frumos Lasa ca o sa-l chem pe forum sa vedem care ce si cum e el sau nu
Qu est-ce queăăă ? .. lil fish ă in lil world ? Sunt chiar asa ciudat ? Ba nimeni nu-mi spune
Acu imi raspundeti si mie la problemele mele ? Da eu ce am v-am bulversat asa rau sau ce ? Nimeni nu-mi spune, stau si sufer in tacere
In mare parte un pamftel, a se trata ca atare .. zbang!
Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 14:54:24)
- Random
- Hero member
Ba esti cu cine te-a crescut, nu cu mine. Punct si am terminat discutia.
- sub
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2010-05-29
Random a scris:Who cares? Definettly not me.
daca tot iti dai aere de englezoaica pe-aici.. vezi ca se scrie definitely
Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.
- Random
- Hero member
Mda, ma scuzi. Mai greseste omul. Si din cate tin minte nici n-am afirmat vreodata asta si nici nu m-am comportat ca atare. Multumesc pentru corectie dar as aprecia mai mult daca nu mi-ai mai tranti-o in stilul asta. Si pentru mister wise guy, usurel cu limbajul ca nu ne tragem de sireturi ok? Daca tu nu te adresezi asa unei fete, atunci de ce ai mai facut-o? Anyway, eu incetez sa mai postez pe aici ca e o pierdere de vreme totala.
- alt_destept
- Banat
Pai nu ti-am zis ca nu stiam ce esti, m-ai indus in eroare cu felul de a scrie si nickul eu. Eu te-am intrebat ce esti si tu ai zis ca asta e scopul tau Ne-am inteles ca turcii cu otomanii
Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:02:28)
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Esti de-a dreptul dus cu pluta Mai bine ai invata pt sesiune
Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-01 18:13:15)
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- alt_destept
- Banat
k?reste a scris:Esti de-a dreptul dus cu pluta Mai bine ai invata pt sesiune
Da zi si mie de ce sunt dus cu pluta Eu usor la mine in sesiune. Tu ai sesiune ?
Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:15:32)
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Pai in primul rand ne-ai facut teori chibritului si nu cred ca a reusit sa termine cineva sa o citeasca:)) E bine ca mai apare cate unu ca tine, mai iesim si noi din monotonie cu niste nervi intinsi la maxim ras in hohote, iar nervi, iar ras
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- alt_destept
- Banat
Random a scris:Ce pisici vrei? Sa facem pe detectivii sa ne dam seama cine esti? Ca ai revenit dupa o absenta lunga? Ca ti-ai facut id nou si postezi undercover de pe el? Who cares? Definettly not me.
Deci .. EO : persoana mea si cu mine NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! NU - E - City! Si daca as fi, si daca as fi, si daca as fi, si daca as fi .. v-ar parea bine, v-ar parea bine, v-ar parea bine ? sau .. rau ?
Stii .. am mai fost si eu pe niste forumuri si cei care comentau la sfarsit erau criticati ca nu au citit toate comentariile de dinainte. Asta inseamna acuma, asa se face acuma ? Daca citesti toate comentariile de dinainte devii autorul topicului ? Am citit doar cateva pagini pe la mijloc si am ajuns sa-l cunosc si sa-l inteleg cat de cat.
Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 18:27:17)
- alt_destept
- Banat
Am si eu niste nelamuriri: Doua ! .. si o rog pe autoarea postului sa-mi raspunda: denise_dd sau cine crede ca se pricepe, de aici din comunitatea fetele , nu nimerii chiar asa rau . Da vroiam si raspunsul Denisei . Daca sunt sau nu se recunoaste din atitudinea, comportamentul unei persoane ? Eu fac tot posibilul sa nu ma dau de gol si fac tot ce vreau eu, sunt mai bezmetic aşeaa Si .. cea de mai jos:
denise_dd a scris:Ontopic: Observ ca gresesti, pentru baieti e simplu : Asta imi place , o amagesc putin si gata , pana maine cel tarziu poimaine am pus-o de o babardeala [observ ca ai invatat ceva] Fetele cu judecata sa stii tu ca nu se arunca in bratele oricui, in schimb ca baiat daca vezi ca nu gasesti nimic mai renunti si tu la Cosanzeaza si pentru inceput iei una mai inflacarata ... Uff nasol moment )
pă principii sau niste conceptii invechite ? Nu exista femeia ideala sau barbatul ideal. Iar alea inflacarate prea stiu sa le citesc. Cum sa le citesti ? nu stiu dastea Problema e ca acuma chiar daca ambii sunt inflacarati, nici unu nici altu nu mai stiu ce sa faca
Da ce vreau eu sa spun e ca eu nu vreau sa prostesc fetele , care oricum o sa fie prostite de altii ca nu toata lumea e ca mine. Daca tot facem o treaba eu as vrea sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa stim amandoi ce vrem, nu unu vrea si altu nu prea si tre prostit oleaca. Mie nu mi se pare corect dar daca asa merge lumea cu prosteala, oare asa se invata fetele minte si devin cu judecata ?
k?reste a scris:Pai in primul rand ne-ai facut teori chibritului si nu cred ca a reusit sa termine cineva sa o citeasca:)) E bine ca mai apare cate unu ca tine, mai iesim si noi din monotonie cu niste nervi intinsi la maxim ras in hohote, iar nervi, iar ras
Ceva deosebit .. Ma bucur Bine ca acuma nu mai e teoria aia, i-o trimit lu City cand o raspunde la mail. Era cam personala, da era pt el. O sa te rog sa-mi faci si tu niste teorii daca stii, dar si pe autoarea meajului: denise_dd
Ultima oara a fost editat de alt_destept (2011-06-01 19:03:12)
- denise_dd
- Full member
- Inregistrat: 2011-04-17
- Site
Nu stiu ce raspuns vrei sa primesti din partea mea ) Dar asa este , baietilor le este mai usor sa isi gaseasca o fata , bine , baietilor tupeisti , daca pot sa le zic asa .
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|