homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-21

#381 2008-03-14 19:51:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Virgin la 28 de ani

si asa

#382 2008-03-15 16:45:32

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

faptul k tu citystar esti virgin nu are nici o legatura cu dumnezeu,cristos,sau alti sfinti...e o prostie!!nici cu destinul.destinul ti-l faci singur... degeaba te rogi pt asa ceva... oricum,ai primit atatea sfaturi si tu mereu contrazici p toata lumea! si fetele/femeile tot oameni sunt! problema ta e ca gandesti prea mult...stii vb aia?go with the flow...lasa-te dus de val...si va fi bine!tu te complaci,nu ai face nimic!zici ca fete nu sunt,ca vii de la lucru si e strada pustie,ca bla bla...sunt o gramada,dar nu vezi tu vreuna! si gandeste-te ca dai de o fata,da?ce o sa faci?te indragostesti,totu mirific...ea te iubeste...dar vrea sa astepte. o sa astepti sau vrei numai sa iti rezolvi "problema"? nu mai gandi atata... dak zici ca si arati bine,inteligent esti...n-ar trebui sa fie o problema:) si nu mai fi gelos p copiii de 14-15 ani!aia crezi k stiu ce fac la varsta aia?dak s-ar gandi mai bine...pfff...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#383 2008-03-15 18:39:53

norishorulalb
Banat

bine zis

#384 2008-03-15 18:46:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Unul dintre lucrurile esentiale care ii deosebeste pe oamenii de succes de toti ceilalti este sistemul lor de convingeri. Convingerile pe care ni le insusim de-a lungul vietii ne limiteaza sau ne dau forta, ne sustin sau ne doboara, ne motiveaza sau ne demotiveaza, ne maresc sau ne distrug sansele de reusita.
Nu ceea ce ni s-a intamplat in trecut ne modeleaza viata, ci felul cum am interpretat acele lucruri, intelesul pe care li l-am dat, convingerile pe care ni le-am formmat ca urmare a acestor experiente. Imediat ce ne-am format o convingere uitam ca ea e doar o interpretare, si ii dam valoare de adevar de necontestat, cu toate ca este doar o generalizare a unor experiente trecute.

Atunci cand suntem in fata unei alegeri, creierul isi pune doua intrebari: Voi obtine suferinta sau placere in urma alegerii unei anumite actiuni? Cum pot face sa evit suferinta / sa castig placere? Convingerile sunt cele care ne dau un sentiment de certitudine despre care dintre actiuni ne vor aduce suferinta sau placere.
Atunci cand Thomas Edison lucra la una dintre inventiile sale, becul, ce s-ar fi intamplat daca dupa primele esecuri si-ar fi spus ?Nu pot sa??, ?Nu sunt in stare sa??, ?Am probleme cu?? Sistemul sau de convingeri l-a sustinut sa mearga pana la capat si sa imbunatateasca viata a miliarde de oameni. Cuvintele sale legate de acest proces au ramas celebre: ?Eu nu am esuat. Doar am descoperit 10.000 de cai care nu functoneaza.?

Sper ca acest articol sa te ajute cu ceva wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#385 2008-03-15 19:52:45

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

ane_mona a scris:

Unul dintre lucrurile esentiale care ii deosebeste pe oamenii de succes de toti ceilalti este sistemul lor de convingeri. Convingerile pe care ni le insusim de-a lungul vietii ne limiteaza sau ne dau forta, ne sustin sau ne doboara, ne motiveaza sau ne demotiveaza, ne maresc sau ne distrug sansele de reusita.
Nu ceea ce ni s-a intamplat in trecut ne modeleaza viata, ci felul cum am interpretat acele lucruri, intelesul pe care li l-am dat, convingerile pe care ni le-am formmat ca urmare a acestor experiente. Imediat ce ne-am format o convingere uitam ca ea e doar o interpretare, si ii dam valoare de adevar de necontestat, cu toate ca este doar o generalizare a unor experiente trecute.

Atunci cand suntem in fata unei alegeri, creierul isi pune doua intrebari: Voi obtine suferinta sau placere in urma alegerii unei anumite actiuni? Cum pot face sa evit suferinta / sa castig placere? Convingerile sunt cele care ne dau un sentiment de certitudine despre care dintre actiuni ne vor aduce suferinta sau placere.
Atunci cand Thomas Edison lucra la una dintre inventiile sale, becul, ce s-ar fi intamplat daca dupa primele esecuri si-ar fi spus ?Nu pot sa??, ?Nu sunt in stare sa??, ?Am probleme cu?? Sistemul sau de convingeri l-a sustinut sa mearga pana la capat si sa imbunatateasca viata a miliarde de oameni. Cuvintele sale legate de acest proces au ramas celebre: ?Eu nu am esuat. Doar am descoperit 10.000 de cai care nu functoneaza.?

Sper ca acest articol sa te ajute cu ceva wink

se pot cauta sau inventa milioane de articole/povesti de acest gen;  ce ai zis tu se aplica in special in stiinta si tehnologie; O fi adevarat ce a zis Edison dar nu se aplica in domeniul "vietii" unde nu exista reguli;
In viata sociala, ca sa fi barbat alfa dominant (cu body language puternic dezvoltat, si in consecinta magnet pentru fete) trebuie intai sa fii copil, copil care sa indeplineasca urmatoarele conditii
obligatorii:
          - sa copilareasca intr-un mediu in care sa se simta bine (de preferinta mediu urban, cartier marginas, sau semicentral)
          - parintii sa fie oameni slabi
          - parintii sa sarbatoreasca cu muzica, bautura, si multi invitati (atentie, cel putin un invitat obligatoriu) orice eveniment din familie
          - muzica ascultata sa nu fie avansata occidentala, ci numai de petrecere sau in special de petrecere
          - parintii sa nu aiba studii superioare
          - parintii sa isi iubeasca mult copilul, sai ofere tot ce are nevoie, iar ceea ce nu-i poate oferi parintii din punct de vedere material, s-ai compenseze cu libertate sociala si verbala mai mare
          - copilul sa auda parintii injurand
          - atentie, injuraturile sa nu cuprinda termeni din religia ortodoxa, ci sa contina obligatoriu termeni din anatomia omului, varianta vorbita (nu cea stiintifica)
          - copilul sa nu vina in casa mai devreme de ora 20 pana la 11 ani si mai devreme de ora 20.30 pana in 14 ani, si mai devreme de ora 24 pana in 16-18 ani si poate sa intarzaie toata noaptea dupa 16-18 ani
          - copilul sa fie invatat de mic sa riposteze la oricine il va ataca (verbal sau fizic, moral sau imoral)
          - copilul sa aiba multi prieteni din fata blocului in care locuieste si din cartier
          - copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu)
          - copilul sa fie familiarizat de mic cu terminologia din viata sociala (obligatoriu)
          - copilul sa nu fie pasionat de carte, sa nu fie tocilar, sa aiba medii sub 9 inclusiv in clasele I-IV , sub 8 inclusiv in clasele V-VIII, si sub 7 inclusiv in clasele IX-X
          - copilul sa fie trimis la magazin dupa cumparaturi de la 5 ani sau mai devreme
          - copilul sa fie invatat sa fluiere dinainte de 7 ani, sa pocneasca din degete dinainte de 6 ani si sa isi pupe mama de dinainte de 5 ani
          - parintii nu trebuie sa fie autoritar cu copilul, sa-i lase libertatea sa se manifeste in familie sub orice forma, sa-i permita sa vorbeasca orice
          - parintii sa-i organizeze la fiecare zi aniversara de nastere petrecere cu prieteni de-ai lui. In acest fel va putea sa isi organizeze singur majoratul cu cel putin 7 prieteni invitati
          - copilul sa vorbeasca prima data la telefon de la 7 ani cel tarziu
          - copilul sa nu aiba rude care sa apeleze la vrajitoare

cu aceste conditii minimale adolescentul va fi capabil sa-si faca prietena incepand de la 15 ani si va fi capabil sa-si asigure fericirea toata viata; va avea parte de fericire fara esec (obiectiv vorbind).

Conditiile de mai sus le-am analizat pe viu, le-am vazut concret;

Oricata teorie mi-ai face, puterea in viata sociala se dobandeste aplicand legi care nu au fost scrise sau spuse vreodata; Daca aplici  totul ca la carte nu obtii nimic;  Am fost martorul unor evenimente care m-au facut sa inteleg ca adolescentul este capabil la 15 ani sa isi faca prietena  daca in copilarie evolueaza pe baza instinctelor sau a  unor "legi" nescrise.

demonstreaza-mi contrariul prin exemple (nu teorie) !

Publicitate

loading...

#386 2008-03-15 19:54:43

norishorulalb
Banat

citystar teoria e una viatza e alta...trust me

#387 2008-03-15 20:22:54

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

citystar a scris:

In viata sociala, ca sa fi barbat alfa dominant (cu body language puternic dezvoltat, si in consecinta magnet pentru fete) trebuie intai sa fii copil, copil care sa indeplineasca urmatoarele conditii
obligatorii:
          - sa copilareasca intr-un mediu in care sa se simta bine (de preferinta mediu urban, cartier marginas, sau semicentral)
          - parintii sa fie oameni slabi
          - parintii sa sarbatoreasca cu muzica, bautura, si multi invitati (atentie, cel putin un invitat obligatoriu) orice eveniment din familie
          - muzica ascultata sa nu fie avansata occidentala, ci numai de petrecere sau in special de petrecere
          - parintii sa nu aiba studii superioare
          - parintii sa isi iubeasca mult copilul, sai ofere tot ce are nevoie, iar ceea ce nu-i poate oferi parintii din punct de vedere material, s-ai compenseze cu libertate sociala si verbala mai mare
          - copilul sa auda parintii injurand
          - atentie, injuraturile sa nu cuprinda termeni din religia ortodoxa, ci sa contina obligatoriu termeni din anatomia omului, varianta vorbita (nu cea stiintifica)
          - copilul sa nu vina in casa mai devreme de ora 20 pana la 11 ani si mai devreme de ora 20.30 pana in 14 ani, si mai devreme de ora 24 pana in 16-18 ani si poate sa intarzaie toata noaptea dupa 16-18 ani
          - copilul sa fie invatat de mic sa riposteze la oricine il va ataca (verbal sau fizic, moral sau imoral)
          - copilul sa aiba multi prieteni din fata blocului in care locuieste si din cartier
          - copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu)
          - copilul sa fie familiarizat de mic cu terminologia din viata sociala (obligatoriu)
          - copilul sa nu fie pasionat de carte, sa nu fie tocilar, sa aiba medii sub 9 inclusiv in clasele I-IV , sub 8 inclusiv in clasele V-VIII, si sub 7 inclusiv in clasele IX-X
          - copilul sa fie trimis la magazin dupa cumparaturi de la 5 ani sau mai devreme
          - copilul sa fie invatat sa fluiere dinainte de 7 ani, sa pocneasca din degete dinainte de 6 ani si sa isi pupe mama de dinainte de 5 ani
          - parintii nu trebuie sa fie autoritar cu copilul, sa-i lase libertatea sa se manifeste in familie sub orice forma, sa-i permita sa vorbeasca orice
          - parintii sa-i organizeze la fiecare zi aniversara de nastere petrecere cu prieteni de-ai lui. In acest fel va putea sa isi organizeze singur majoratul cu cel putin 7 prieteni invitati
          - copilul sa vorbeasca prima data la telefon de la 7 ani cel tarziu
          - copilul sa nu aiba rude care sa apeleze la vrajitoare

cu aceste conditii minimale adolescentul va fi capabil sa-si faca prietena incepand de la 15 ani si va fi capabil sa-si asigure fericirea toata viata; va avea parte de fericire fara esec (obiectiv vorbind).

1. ai o fixatie cu varsta asta de 15 ani!!!
2. astea sint reguli dupa care trebuie crescut un copil??? jeeeeezzz, m-am ingrozit! asta numai educatie nu e. pffff. rezultatul unei asemenea "educatii" ar fi ceva de genul: un "miserupist" drogat, arogant, betiv, care stie perfect limbajul de cartier dar nu stie sa dea buna ziua, cunoaste toate cluburile, carciumile si alte vagauni de genul acesta dar nu stie nici macar unde e teatrul din orasul lui, cele 10 telefoane mobile au ca sonerie ceva cu "am bani, prieteni, dusmani, masini", impinge batranii in tramvai, arunca cu pietre dupa caini si pisici, fluiera dupa "fuste", trage betii cu orice ocazie ... mi-e mila de parintii unui asemenea copil. Iti doresc sa ai un copil macar si sa-l educi asa dupa regulile descrise de tine si poate peste vreo 15-20 de ani sa ne povestesti ce tata necajit esti.
3. "demonstreaza-mi contrariul prin exemple (nu teorie) !" - noi nu trebuie sa-ti demonstram absolut nimic! Tu ar trebui sa demonstrezi prin fapte ca tot ceea ce ai studiat n-a fost degeaba.
4. s-au scris multe, dar io tot cred ca toata chestia e la misto. Tu te plictisesti si iti face o placere sadica sa vezi cum incercam sa te ajutam.

P.S. ca tot o tinem cu teoriile ... teoretic trebuia sa radem de tine si sa ne batem joc folosind toata gama de "termeni din anatomia omului" inca de la primul mesaj postat pentru ca sint probleme mult mai triste, grave si cu slabe sanse de rezolvare in viata omului, decat virginitatea. Practic insa am venit toti sa te ajutam cu cate o vorba buna, ideea sau sfat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#388 2008-03-15 21:22:57

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

va bateti gura degeaba cu omul asta.are fixatiile lui.din cate observ ii place sa isi planga de mila.

expect the worst , hope for the best!

#389 2008-03-15 21:48:43

cami79
Membru
Inregistrat: 2008-03-15

Nu mi se pare nu stiu ce mare chestie ca esti virgin la 28 de ani.Poti de maine sa nu mai fi..Cum puteai f bine sa ai prietena la 15 ani .ca vad ca te obsedeaza asta ,si dupa aia 10 ani sa fi singur,sa nu ti se para nimeni potrivit pt tine etc.Sunt convinsa ca simti un gol afectiv imens dar rezolvarea e in tine-cred ca oricum ai auzit de 1000 de ori asta.Pt tine asta e problema existentiala dar cred ca gresesti incepand sa ti judeci neimplinirea condamnand viata,Divinitatea,mediul in care ai trait.Vad ca ai contraargunemte la tot ce ti au raspuns fetele pt ca sigur daca ne straduim sa vedem ce e mai rau in viata fiecare dintre noi, chiar si cei mai fericiti vom gasi de ce sa ne legam.Ai nu stiu ce averi nu ai un sot bun,ai sot bun ai copil bolnav etc.Desigur ca intotdeauna problema pe care o ai tu e cea mai mare-adevar universal valabil.Te intreb tu ce i-ai raspunde unui adolescent de 15 ani bolnav,tintuit pe un pat de spital,care nu mai are prea mult de trait?sau unui copil Hiv pozitiv etc ..care nu au apucat sa se indragosteasca ,sa iubeasca,cum le ai alina lor suferinta ? Sunt imagini pe care le am vazut de multe ori in profesia mea si oricata filozofie am face concuzia e sa iei viata asa cum e,nu dupa tipare,nu uitandu te la implinirile altora,nu tanjind dupa  dragostea altora,dupa viata altora.Ai 28 de ani esti f tanar,esti frumos,destept,...esti timid..nu esti singurul.Da esti virgin..e bine ca esti sanatos...ce mare chestie ce atata drama ,crezi ca esti singurul ?Desi societatea a evoluat spectaculos si avem mamici la 12 ani,avem si virgini suficienti si la 30-scapa de prejudecati...de obsesia cu virginitatea ca sincer creierul tau e cantonat pe asta.cum vrei sa te indragostesti,sa socializezi daca piticul din cap iti spune mereu ca esti virgin.Daca ai fi vrut un act sexul te ai fi dus la prostituate,tu vrei mai mult recunoaste!tu vrei dragoste(daca se poate ca la 15 ani inocenta),vrei o prietena ,un suflet langa tine....si vrei si sex .Toti vrem asta ....uneori e greu sa le gasesti la pachet.....
Tu ce faci in fiecare zi?Mergi la serviciu banuiesc,ai colegi,vb cu ei?A ai si un frate ,poti sa iesi cu el ,mergi intr-un bar,invata sa zambesti,zambeste tuturor...de la o functionara ,la tipa care vine cu nota.Mergi la biserica...vb cu lumea..la sfarsit .Iesi la un fotbal,imprieteneste te cu baietii ,chiar si cu pustii...alearga seara in parc ..sunt multe fete care alearga sa stii..singure si ele ...esti din iasi ...e superb iasul,sunt multe studente  frumoase..Nu te inchide in casa si ti plange de mila.Sigur un sufet din jurul tau e si el in cautare...viata e o cautare.nu te gandi la finalitatea unei discutii,a unei relatii pur si simplu traieste ,respira.. gandeste te ca esti norocos ,ca esti sanatos,ca maine poti sa dai peste o fata minunata...LASA STATISTICILE!!!! Multi nu  au sansa asta(mergi  intr un spital sa vezi ca mai sunt si adolescenti nefericiti) SI chiar daca nu o intalnesti maine pe femeia visurilor tale,vei intalni oameni care te vor schimba ...cum asa incerca si pe forumul asta lumea...si peste 1 an 2 vei gandi ca ce fraier erai cand scriai bazaconiile astea.
Deci de maine o iei la goana ne am inteles????La propriu vb sportul creste serotonina si ti va mai alunga norii negrii din cap.IA O LA GOANA DUPA VIATA SI PRINDE O DIN URMA!(daca tu simti ca a trecut asa aiurea pe langa tine).Lasa statisticile,lasa tampeniile...jumate din statistici sunt facute aiurea.Nu uita ca CEA MAI IMPORTANTA RELATIE E CEA PE CARE O AI CU TINE INSATI..TU ACOLO TREBUIE SA LUCREZI ...SI TOT ACOLO TREBUIE SA-L GASESTI SI PE DUMNEZEU!-iN TINE!

#390 2008-03-15 22:07:24

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

rotflrotflrotfl asta cu regulile dupa care sa cresti un copil a fost cea mai tare de pana acum!! applause vai ce-mi place
hai ca esti tare tummenupp

Just like a tattoo
I'll always have you...

#391 2008-03-15 22:13:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ivy a scris:

rotflrotflrotfl asta cu regulile dupa care sa cresti un copil a fost cea mai tare de pana acum!! applause vai ce-mi place
hai ca esti tare tummenupp

daaaaa.. lol Si eu am ras de nu mai pot lol Esti dus frate..nu te supara,dar cineva care spune : "copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica"..( de fapt,sunt mai multe pe acolo care m'au lasat masca) e clar cu pluta la plimbare..
Adica nu te cunosc,dar asta e impresia pe care mi'ai lasat'o..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-15 22:21:27)

#392 2008-03-15 22:17:43

norishorulalb
Banat

#393 2008-03-15 22:23:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

buey, parintii mei nu-s neaparat slabi, au studii superioare si mad nu prea il aud pe tata injurand cu "termeni din anatomia omului" gen p**a
asta inseamna ca... aoleo, ca o sa ajung o inadaptata retardata? kapitulation de unde le-ai scos, mah omule? pe bune acuma.

Ultima oara a fost editat de ivy (2008-03-15 22:23:26)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#394 2008-03-15 22:37:44

norishorulalb
Banat

din teorie ivy...din teorie...

#395 2008-03-15 22:41:42

vonda
Platinum member

offtopic

ivy a scris:

buey, parintii mei nu-s neaparat slabi, au studii superioare si mad nu prea il aud pe tata injurand cu "termeni din anatomia omului" gen p**a
asta inseamna ca... aoleo, ca o sa ajung o inadaptata retardata? kapitulation de unde le-ai scos, mah omule? pe bune acuma.

daaaaaaaaaaa..normal ca o sa ajungi inadaptata..Mai intrebi? Esti virgina? Nu? O sa fii!! Si daca ai tai au studii superioare,sa le fie rusine!!  lol

Ce vorbesc eu,ca si eu o sa ajung la fel: "copilul sa nu fie pasionat de carte, sa nu fie tocilar, sa aiba medii sub 9 inclusiv in clasele I-IV , sub 8 inclusiv in clasele V-VIII, si sub 7 inclusiv in clasele IX-X" Pai eu am avut medii peste 9:50 mereu,iar in clasa a XII,am terminat prima din clasa!!! Aoleu,ce am facut?!?!?! :f?rv?nad: Sper sa ma salveze faptul ca "copilul sa fie invatat sa fluiere dinainte de 7 ani,"..doar am crescut intr'un cartier marginas,logic ca stiam sa fluier..

citystar,eu zic sa recitesti ce ai scris mai sus..si daca inca ti se pare ok postul tau (si aici nu ma refer la actiunea de a tine post,ca sa te aperi de vrajitoare),atunci eu nu mai zic nimic.. kapitulation

Nu de alta,dar mie mi se pare ca deja ai inceput sa iei la misto forumul,sau pe noi,pt. ca ceea ce scrii,e din ce in ce mai bizar tillfreds

#396 2008-03-15 23:15:43

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

voi radeti de conditiile alea, ca doar sunteti fete; la voi oricum nu are importanta copilaria, ca voi nu trebuie sa agatati; ptr fete e amuzant, dar pentru baieti nu;
deci cand am scris conditiile alea, am avut in principiu 4 surse mari de inspiratie: prima sursa, e dintr-un caz real, un copil de 15 ani care indeplineste conditiile alea (inclusiv parintii lui indeplinesc conditiile), a doua sursa:  niste colegi de liceu  care indeplineau o parte din acele conditii;  a treia sursa:  emisiunile "Schimb de mame" si "Super Nanny" de pe Prima TV, care le urmaresc saptamanal  si a patra sursa provine de pe forumul arteseductiei.ro, unde, se vorbea despre faptul ca timiditatea mai provine de la faptul ca parintii ii interzic copilului sa injure si sa vorbeasca obscen la varsta de 8-14 ani; scrie mai multe chestii acolo pe artaseductiei.ro, puteti citi si va veti convinge;
si nu in ultimul rand, cate  ceva din experientele mele din copilarie si ale colegilor din scoala primara si gminaziala;
Mi-a luat ceva timp sa ajung la concluziile acelea;
cam tot ce am scris pe acest forum, si pe celelate forumuri, sunt chestii inspirate din cazuri reale, nu e nimic inventat de mine;

Ultima oara a fost editat de citystar (2008-03-15 23:19:52)

#397 2008-03-15 23:20:42

vonda
Platinum member

Pai si eu ma mai uit la schimb de mame..Si stii ce am mai vazut pe acolo? Oameni de la tara,cu familie si copii. Asta inseamna ca daca nu se nascusera la oras,erau niste ratati inadaptati? Nu de alta,dar vad ca in 3 sferturi din ce scrii,pui accentul pe faptul ca ai crescut la tara,de parca ar fii vina cuiva,sau de parca ai avut de ales..

Pana la urma,asta e..ai invatat,ai ajuns cineva,ai depasit mental,probabil 70% din satul tau.Acum ce iti mai ramane de facut?

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-15 23:29:45)

#398 2008-03-15 23:29:05

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

citystar a scris:

Mi-a luat ceva timp sa ajung la concluziile acelea;

Blablabla...in loc sa stai sa ajungi la concluzii, mai bine ai actiona concret.
TV? tu ai impresia ca tot ce vezi in la tv si citesti pe net este bine si adevarat.
Site-ul ala, mda, il stiam, am citit si m-am convins de mult ca e full of bullshit.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-15 23:29:44)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#399 2008-03-16 09:27:49

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

iti place sa stai sa-ti plangi de mila.... sa cauti la nesfarsit explicatii peste explicatii..
in fond ce mai conteaza asta? in locul tau m-as imbraca si m-as duce sa fac ceva pt mine... de ex: tunde-te altfel, imbraca-te diferit.. fa o schimbare care sa te multumeasca...
ti-au zis fetele de zeci de ori: cum te vezi tu, asa te vad si ceilalti. Pe forumul celalalt ai primit vreo 50-60 de pagini de explicatii.
Ce vrei mai mult? noi nu suntem dumnezeu, ca sa pocnim din degete si sa ai tu succes cu femeile. Toata lumea s-a implicat in problema ta, dar deja devine iritabil sa vezi ca orice, pt tine are un contraargument. Eu una, daca la inceput ti-am urmarit problema, acum am inceput sa ocolesc subiectul asta..
Noi nu putem sa facem nimic pentru tine.. TU esti SINGURUL care poate (nu tip, am subliniat doar wink )

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.