|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-78#1464 2009-06-09 10:45:11
Re: Virgin la 28 de ani
dupa cum vezi, exemplele astea sunt singulare. nu zic ca nu exista fete care prefera barbatii fara par sau pe cei virgini. exista si din astea. eu personal cred ca sunt putine. sunt convinsa ca majoritatea stie sa aprecieze tot ce masculin la un barbat (deci inclusiv parul). iar legat de virginitate, ti-am spus ce parere am si mi-o mentin: daca o fata fuge de un virgin, inseamna ca e interesata doar de sex, sau ca pune sexul pe primul loc intr-o relatie. si nu ced ca ti-ai dori o astfel de fata. o fata cuminte va aprecia faptul ca esti virgin. sfatul meu e sa nu "le pacalesti" ca nu ai fi virgin. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-06-29 11:50:18) Offline #1465 2009-06-11 20:17:29
Re: Virgin la 28 de ani"tineti minte de la mine lucrul acesta: un timid nu ii plac aventurile" Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #1466 2009-06-11 23:27:42
daca ai fi avut curiozitatea sa trec de prima pagina (ceea ce nu ai facut, pt ca "femeile" - cate posturi incap intr-o pag? 10 max... dar nah, pt tine e de ajuns incat sa fie "femeile"... la fel ca si city, GENERALIZEZI prea mult), ai fi vazut ca raspunsurile care i s-au dat (si nu ma refer la cele in batjocura) s-au dat pt a incerca sa CORECTEZE UN ANUMIT DE MOD DE GANDIRE. eu una l-am intalnit pe city si e un baiat f dragut... dar cand ii citesc anumite pareri pe forum, nu imi vine sa imi asum RESPONSABILITATEA de a-i face cunostinta cu vreo prietena de-a mea (apropo, eu chiar stiu o tipa singura, programator, de o varsta apropiata cu city). mi-e frica... pt amandoi. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1467 2009-06-12 00:28:57
Re: Virgin la 28 de aniIn sfarsit imi fac curaj sa citesc topicul asta.. ne auzim aici peste 5 luni cand il termin ca tare luuung s-a facut Offline #1468 2009-06-12 02:09:27
Re: Virgin la 28 de anihai ca mi-am pierdut rabdarea repede Offline Publicitateloading...
#1469 2009-06-12 02:25:28
Re: Virgin la 28 de ani"Extra" te apreciez pentru sentimentele tale, meriti tot respectul, dar cred tu nu intelegi ca nu sunt de vina femeile, ci acest sistem marsav, care-i face pe oameni, indiferent de sex, sa fie decazuti la statutul satisfacerii apetiturilor materiale, simple bovine umane, doritoare de bani, sex, shit...sper sincer ca dupa aceasta criza economica sa urmeze un razboi mondial pustiitor, o magnifica ploaie de vara, care va curata acest gunoi iluminist de pe fata pamantului...si nu te inseli, o vei iubi pe ACEEA, chiar si cea mai afurisita femeie are un suflet. Offline #1470 2009-06-12 10:26:57
asta e si parerea mea despre extra. nu stiu cum, dar voi nu vedeti decat latura asta a lumii. voi vedeti doar barbati cu tupeu, agresivi, interesati doar de sex, bere si fotbal si femei materialiste, care storc banii barbatilor. lumea nu e compusa numai din "oameni" din astia. nici nu as putea spune daca astfel de specimene formeaza sau nu o majoritate. probabil ca da, din moment ce voi numai pe astia ii vedeti. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-06-29 11:51:21) Offline #1471 2009-06-12 19:50:08
Re: Virgin la 28 de aniBarbat sau mascul alfa dominant este pleonasm. E nevoie sa explic de ce, citystar? Poate pe viitor cand citesti articole de pe site-uri de "seductie" si gasesti "teorii" intregi bazate pe pleonasme meditezi putin inainte de a fi convins ca ce scrie acolo e litera de lege. Offline #1472 2009-06-13 23:54:28
Re: Virgin la 28 de aniTrebuie sa spun, ca programatorii sunt tipi supeeeeerrr OK. Prietenul meu este software developer. Nu meseria conteaza ci felul in care gandesti!!!! Daca nu incepi sa te schimbi si sa scapi de inhibitii poti sa scrii romane de forumuri si sa te plangi de mila ca "fetele sunt materialiste" si "vreau o iubire adevarata" bla bla bla. ALOOO!!!! Iubirea nu se naste de pe o zi pe alta (doar in telenovele siropase si in povesti de adormit copii de gradinita). Trebuie sa iesi printre oameni, sa te distrezi, sa experimentezi si intr-o zi vei gasi persoana potrivita (Normal ca nu in 3 zile o vei gasi, dar ai de 10000000000000 de ori mai multe sanse sa o gasesti in lumea reala decat in cea virtuala ). The !! will be whatever we make it Offline #1473 2009-06-14 20:45:21
Asta este o comunitate virtuala, loc unde este recomandat sa ascunzi datele care ar putea duce la identificarea ta in viata reala. De ce? simplu, pentru ca poate sa fie periculos! Nu e un site de cuplari. Offline #1474 2009-06-14 21:03:09
Re: Virgin la 28 de animai extra,si eu sunt de acord cu un_gandacel... in plus,daca te asteptai sa-i propunem noi blind-date-uri,trebuia sa te gandesti la numele site-ului....doar numele sugereaza faptul ca mai toate suntem in relatii stabile,ca altfel nu am avea nevoie de pilule... si in general,oamenii (ca te-ai luat si de cunostinte) experimenteaza. nu stau sa se implice in relatii platonice pt ca asa a zis prietena x,sau matusa y,pentru ca e mult mai usor sa se duca afara si sa gaseasca ceva..de ce crezi ca noi va spunem sa iesiti in lume? Offline #1475 2009-06-14 21:21:04
Re: Virgin la 28 de anioare prin extra citystar incearca sa ne raspunda in sf la intrebarea ce vrea de la noi? Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-06-14 21:21:31) Offline #1476 2009-06-14 22:34:37
Re: Virgin la 28 de anipai e mai usor sa primeasca flamandul direct pestele,decat sa mai piarda timp si rabdare incercand sa-l prinda Offline #1477 2009-06-14 23:37:40
Re: Virgin la 28 de animai,te-as ruga sa scrii corect... cratimele alea puse aiurea imi dau dureri de cap... totusi,ai 30 de ani,si se presupune ca stii limba romana. alea singure... cum ziceam,daca alea singure vor pe cineva,se duc afara si isi gasesc un tip,nu fac opere de caritate cand aud cum se plange citystar de tot,toti si toate. te asigur ca nicio femeie nu vrea un emoid depresiv de 28 de ani... nu sunt rea,ci spun clar si direct impresia pe care mi-a lasat-o mie citystar. femeilor le plac tipii romantici si sensibili,dar nu cei care se lamenteaza despre tot,care gasesc cusur la orice si care au niste idei fixe pe care nicio fiinta umana nu le va reuni in intregime vreodata. crede-ma,in felul asta,nimeni nu o sa-i dea nicio sansa lui citystar. si niciuna din noi nu o sa riste sa-si puna la ghilotina o prietena/ruda,asteptand sa vada daca ii va fi retezat capul sau nu... daca s-ar intampla asta,si ar merge relatia,foarte bine. da' daca nu ar merge,noi ne-am pune la bataie o prietenie,si o relatie speciala,ca sa ajutam un strain,si niciun om in toate facultatile lui mintale nu ar face asa ceva. deci city ar face mai bine sa urmeze sfaturile noastre,si sa se ajute singur... la varsta asta ar trebui sa stie ca nu e nimeni acolo in momentele grele,si ca trebuie sa te descurci singur. asta l-am tot indemnat noi,de 50 de pagini incoace,sa faca. daca el vrea sau nu,treaba lui. noi i-am pus solutiile pe masa,el trebuie doar sa aleaga. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-14 23:57:03) Offline #1478 2009-06-14 23:57:56
Re: Virgin la 28 de aniExtra, de ce nu te faci tu dadaca lui citystar? oricat de timid esti, o cunostiinta sau pana la urma o sora, o verisoara, ceva tot ai si pt city. Eu nu stiu cum e steaua orasului in realitate, dar daca exista un om care sa fie cum s-a descris el(asa cum i-am inteles eu descrierea), din punctul meu de vedere acel om nu merita langa el un partener pentru ca nu ar avea ce sa-i ofere. De ce ar sta cineva intr-o relatie plina doar de dezavantaje? Ce e asta?? opera de binefacere?? penitenta?? Sa se inteleaga, eu nu vb acum despre citystar, ci despre o persoana inexistenta. Offline #1479 2009-06-15 00:05:28
Re: Virgin la 28 de anieu chiar vorbeam despre citystar... sincer,nu vreau sa fiu rea si acida,desi imi sta in fire,dar efectiv imi mananca nervii... daca ar fi vrut o solutie,ar fi gasit o mie. i-am dedicat 52 de pagini deja,si el in continuare prefera sa stea si sa se planga de cat de nedrept e totul,si ce cruda e lumea... incep ca cred ca ii place pozitia lui. guess what... viata nu e corecta pentru nimeni,toti avem problemele noastre. incearca sa fii copilul bun la toate pe care sa si-l doreasca toti parintii colegilor tai,dar proprii tai parinti sa-si petreaca ani buni din viata spunandu-ti ca nu esti indeajuns de x ca altii si ca ar prefera sa il aiba pe xulescu. incearca sa iti petreci timpul printre oameni care iti reproseaza fiecare si cel mai mic lucru pe care il faci/spui,dorindu-si sa fii altcineva. de mine inca isi bate joc lumea pe strada. eu cum naiba ar trebui sa fac? sa ma inchid in camera mea,si sa traiesc ca un pustnic,sau ce? crede-ma,nu problemele ne afecteaza viata,ci modul in care ne ocupam de probleme. eu deja ar fi trebuit sa fiu labila emotional,si nu sunt. de ce? pentru ca sunt constienta ca pe mine m-ar afecta,nu pe altii. city ar trebui sa ia totul intr-un mod mai putin tragic. de ce? pentru ca pe el il macina,nu pe altii. ce naiba nu intelegeti? sunteti victimele propriei atitudini. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-15 00:07:00) Offline #1480 2009-06-15 00:23:30
de acord cu tine ....asa e ...de noi tine totul ..be the best ...fuck the rest )) Offline #1481 2009-06-15 00:42:37
Re: Virgin la 28 de aniE clar ca citystar nu vrea o relatie sau sa fie fercit asa cum sunt oamenii normali. nu, el jubileaza cand oamenii au cu adv motive sa-i planga de mila, cu cat pare mai batut de soarta cu atat incepe el sa se simta mai bine. Chiar inventeaza motive pentru care oricine in locul lui s-ar simti mizerabil.. cum e cu imaginea pe care o tot prezinta referitoare la copilaria la tara. City, draga, copilaria la tara reprezinta normalitatea. Tu intelegi ca mii de ani majoritatea populatiei de pe Pamant a trait la tara, sau ai chiulit la lectia de istorie? Chiar si la ora actuala peste 50% traiesc in mediul rural. Cu toate astea au existat barbati, ba mai mult, o gramada din ei erau in mediul rural, erau chiar si masculi alfa la tara, da city, d-aia de care iti place tie, aia care nu stau virgini decat pana la 14 ani..ii puneau parintii la munca toata ziua si noaptea fugeau prin sat dupa ***** daca ii prindea cineva erau batuti, strangeau din dinti si urmatoarea noapte fugeau iar dupa **** extra, sa stii ca nu e vina noastra ca city n=a stiut sa stranga din dinti, exista ceva ce se numeste "survival of the fittest" poate timiditatea e modul prin care mama natura se asigura ca unii indivizi n=au urmasi.. pana la urma nu toti avem gene ce merita transmise mai departe. Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-06-15 00:43:36) Offline #1482 2009-06-15 02:03:30
Re: Virgin la 28 de anifetelor voi chiar va bateti capu cu ei?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|