Virgin la 28 de ani-89
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Re: Virgin la 28 de ani
dar nici "mandrele" nu stiu ce-s astea:)) acum nah, fiecare catre ce aspira... daca vrei o tipa "plimbata",in fiecare zi cu alta rochie/pereche de blugi/coafura, etc, etc... normal ca sansele ca ea sa se uite la tine sunt f mici. mai sunt si situatii cand cei doi sunt f diferiti dar sunt destul de rare.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
anca90 a scris:iti doresc sa ajungi cat mai curand totusi, nu are nicio tb saracia cu relatiile. sunt destui oameni saraci casatoriti. totul tine de cat de sociabil esti/(te lupti sa fii) tu. oricat ar crede unii ca fetele se agata numai daca ai bani, lucrurile nu stau asa. la sate crezi ca are flacaul x bani de chiloti marca botezatu sau de scos mandrutele in club la cocktail-uri scumpe? si uite ca se combina si aia, nu raman nef**uti.
Aproape adevarat,aia de la tara se combina cu ovine,bovine si ce mai prind,nu intre ei
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
abandoned a scris:anca90 a scris:iti doresc sa ajungi cat mai curand totusi, nu are nicio tb saracia cu relatiile. sunt destui oameni saraci casatoriti. totul tine de cat de sociabil esti/(te lupti sa fii) tu. oricat ar crede unii ca fetele se agata numai daca ai bani, lucrurile nu stau asa. la sate crezi ca are flacaul x bani de chiloti marca botezatu sau de scos mandrutele in club la cocktail-uri scumpe? si uite ca se combina si aia, nu raman nef**uti.
Aproape adevarat,aia de la tara se combina cu ovine,bovine si ce mai prind,nu intre ei
cu gandirea asta...stii unde ajungi? nicaieri!...ce-s cu prejudecatile astea?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- abandoned
- Full member
YoHanna a scris:abandoned a scris:anca90 a scris:iti doresc sa ajungi cat mai curand totusi, nu are nicio tb saracia cu relatiile. sunt destui oameni saraci casatoriti. totul tine de cat de sociabil esti/(te lupti sa fii) tu. oricat ar crede unii ca fetele se agata numai daca ai bani, lucrurile nu stau asa. la sate crezi ca are flacaul x bani de chiloti marca botezatu sau de scos mandrutele in club la cocktail-uri scumpe? si uite ca se combina si aia, nu raman nef**uti.
cu gandirea asta...stii unde ajungi? nicaieri!...ce-s cu prejudecatile astea?
Stirile Protv m-au invatat gandirea asta+realitatea
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
nasol daca ai ajuns sa inveti de la TV. iti deformeaza complet modul in care percepi realitatea.
iubesc+Camelia+Matei
- abandoned
- Full member
YoHanna a scris:da...si eu n-ar trebui sa ies din casa pt k multe tinere is violate...nu? lasa stirile protv...si citeste o carte...k mai multe ai de castigat de-acolo.
Nu citesc nici o carte
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
- abandoned
- Full member
piie a scris:Dar ce faci tu?
Ma autodistrug
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- abandoned
- Full member
wild_wind a scris:pacat de tine..
Pacatul este ca m-am nascut
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
ia-ti un catelus,un pui de labrador,un pui de bichon,orice catel mic. iesi cu l pe strada. daca asta nu e cel mai eficient aspirator de femei,nu stiu care mai e asa poti intra in vorba mai usor cu cineva,daca esti timid i nu ai curaj sa te bagi in seama.
pe al meu cand era mic si ieseam cu el la plimbare,mi-l mangaiam si mi-l deochiau toate domnisoarele
Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-20 21:22:17)
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- abandoned
- Full member
Pako a scris:ia-ti un catelus,un pui de labrador,un pui de bichon,orice catel mic. iesi cu l pe strada. daca asta nu e cel mai eficient aspirator de femei,nu stiu care mai e asa poti intra in vorba mai usor cu cineva,daca esti timid i nu ai curaj sa te bagi in seama.
pe al meu cand era mic si ieseam cu el la plimbare,mi-l mangaiam si mi-l deochiau toate domnisoarele
Nu-mi plac animalele
- Pako
- Full member
abandoned a scris:Pako a scris:ia-ti un catelus,un pui de labrador,un pui de bichon,orice catel mic. iesi cu l pe strada. daca asta nu e cel mai eficient aspirator de femei,nu stiu care mai e asa poti intra in vorba mai usor cu cineva,daca esti timid i nu ai curaj sa te bagi in seama.
Nu-mi plac animalele
atunci...stai pe net
- abandoned
- Full member
Pako a scris:abandoned a scris:Pako a scris:ia-ti un catelus,un pui de labrador,un pui de bichon,orice catel mic. iesi cu l pe strada. daca asta nu e cel mai eficient aspirator de femei,nu stiu care mai e asa poti intra in vorba mai usor cu cineva,daca esti timid i nu ai curaj sa te bagi in seama.
Nu-mi plac animalele
atunci...stai pe net
Daca asta mi-e soarta.
- Pako
- Full member
abandoned a scris:Pako a scris:abandoned a scris: Nu-mi plac animalele
atunci...stai pe net
Daca asta mi-e soarta.
pai nu asta iti e soarta,dar vad k nu vrei sa faci nimic. aia nu,aia nu,noi incercam sa te ajutam.macar pune in practica,chinuie-te putin,k asa n-o sa te trezesti brusc intr-o dimineata cu eva mendes in capot facandu-ti clatite. stabileste-ti un standard.incearca sa faci si tu un efort,cat de mic,gandeste-te ce e mai important..sa cuceresti pe cineva,sau sa stai sa vegetezi. cred k,in principiu,nu ar fi un efort inimaginabil sa iti iei un catel (cum sa nu iti placa?!)..si daca nu ti-ar placea,nu e ca si cum ai avea un shobolan turbat sau un diavol tazmanian in casa. sa stii ca nu o sa te accepte nimeni daca esti asa strict,nu-mi place aia,nu aia..trb sa tii cont si de ceilalti si sa le arati ca esti ca ei,ca pot vorbi ceva cu tine,ca poti fi de incredere,si nu mai e decat un pas. invata sa socializezi.
PS: zi mi tu mie ca nu ti-ar placea asa ceva:
de fapt ai dreptate..e oribil,dumnezeule! ce monstru
- abandoned
- Full member
Pako a scris:abandoned a scris:Pako a scris: atunci...stai pe net
Daca asta mi-e soarta.
pai nu asta iti e soarta,dar vad k nu vrei sa faci nimic. aia nu,aia nu,noi incercam sa te ajutam.macar pune in practica,chinuie-te putin,k asa n-o sa te trezesti brusc intr-o dimineata cu eva mendes in capot facandu-ti clatite. stabileste-ti un standard.incearca sa faci si tu un efort,cat de mic,gandeste-te ce e mai important..sa cuceresti pe cineva,sau sa stai sa vegetezi. cred k,in principiu,nu ar fi un efort inimaginabil sa iti iei un catel (cum sa nu iti placa?!)..si daca nu ti-ar placea,nu e ca si cum ai avea un shobolan turbat sau un diavol tazmanian in casa. sa stii ca nu o sa te accepte nimeni daca esti asa strict,nu-mi place aia,nu aia..trb sa tii cont si de ceilalti si sa le arati ca esti ca ei,ca pot vorbi ceva cu tine,ca poti fi de incredere,si nu mai e decat un pas. invata sa socializezi.
PS: zi mi tu mie ca nu ti-ar placea asa ceva: http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … im1569.jpg
Nu vreau sa invat sa socializez
- Pako
- Full member
abandoned a scris:Pako a scris:abandoned a scris: Daca asta mi-e soarta.
PS: zi mi tu mie ca nu ti-ar placea asa ceva: http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … im1569.jpg
Nu vreau sa invat sa socializez
imi cer scuze atunci,iarta-ma
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|