Virgin la 28 de ani-94
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
Re: Virgin la 28 de ani
ok vad k ai acces si la hi5. totusi...de ce nu vrei sa dovedesti k esti jessica?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- Madalina85
- Addicted member
Jessica_M a scris:
de ce ai editat???
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
imi dai id-ul sa vb pe mess?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
ati mai fost rugati de 2 ori sa reveniti ontopic asta e a 3-a rugaminte si sper sa tineti cont de ea...
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
MissO girl a scris:jess...ce face free???
jessica_m=free
- CradleofFilth
- New member
- Inregistrat: 2010-01-03
Revin eu on topic... hm.. ?n cazul ?n care ce spune omul acesta e adevărat şi nu e o altă farsă precum cea a tipului de 18 ani care se vaită că nu are prietenă şi nici prieteni, dar stă numai ?n casă, atunci e de spus că nu e deloc o tragedie...
Fostul meu profesor de informatică, un tip de treabă de altfel, a ajuns la 35 de ani să fie singur cuc (sau cock), doar cu jobul, acasă la jocuri pe calculator (s-a mai jucat şi cu mine) şi eventual pe unde mai merge să viziteze prieteni sau să ?şi vadă rudele.
Virgin, din ce ?mi spusese el nu ar mai fi. ?n clasa a 12-a s-a ?nt?mplat. Sex şi at?t. De pinde de ce ?ţi doreşti tu acum. De concepţiile tale. Tu poţi să mergi din floare ?n floare, fără a mai avea probleme legate de sentiment. Pentru că e cam greu de crezut că după ce ?ţi faci un obicei din a face sex, mai eşti capabil de o iubire curată, pură. Opţiunea mai dificilă e să ?ncerci să găseşti o fată... ai de unde alege. Sunt at?tea cluburi(nu vorbesc de cele house sau de fiţe, acolo nu găseşti dec?t curve, mă scuzi), puburi, etc.
Nu cred că motivul pentru care un ai găsit o prietenă p?nă acum e faptul că sunt prea banale sau ceva de genul. Dacă nu vei ieşi din casă vei muri singur probabil ca şi fostul meu profesor de altfel. Alte opţiuni ar fi matrimonialele, sau chestii riscante precum internetul.. cu toate că nici matrimonialele nu sunt cine ştie ce. Ţie ?ţi lipseşte dorinţa. Nu ?mi zi că o ai, că ai face ceva atunci. Eşti lăsat inhibat de teama de eşec, care ?ţi provoacă şi lipsa de motivaţie.
Nu am mai observat postări recente ale lui citystar, sper că i-a găsit perechea cine i-a găsit.
"Nothing will keep us apart We could kill them all if our desire tore free Our union is one sweet sinful Eve" (Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
CradleofFilth a scris:sau chestii riscante precum internetul..
??? De ce riscante? Din cate vad a devenit mai mult decat o practica obisnuita sa cunosti pe cineva pe net (bine, depinde si pe site-uri colinzi).
- abandoned
- Full member
CradleofFilth a scris:Revin eu on topic... hm.. ?n cazul ?n care ce spune omul acesta e adevărat şi nu e o altă farsă precum cea a tipului de 18 ani care se vaită că nu are prietenă şi nici prieteni, dar stă numai ?n casă, atunci e de spus că nu e deloc o tragedie...
Fostul meu profesor de informatică, un tip de treabă de altfel, a ajuns la 35 de ani să fie singur cuc (sau cock), doar cu jobul, acasă la jocuri pe calculator (s-a mai jucat şi cu mine) şi eventual pe unde mai merge să viziteze prieteni sau să ?şi vadă rudele.
Virgin, din ce ?mi spusese el nu ar mai fi. ?n clasa a 12-a s-a ?nt?mplat. Sex şi at?t. De pinde de ce ?ţi doreşti tu acum. De concepţiile tale. Tu poţi să mergi din floare ?n floare, fără a mai avea probleme legate de sentiment. Pentru că e cam greu de crezut că după ce ?ţi faci un obicei din a face sex, mai eşti capabil de o iubire curată, pură. Opţiunea mai dificilă e să ?ncerci să găseşti o fată... ai de unde alege. Sunt at?tea cluburi(nu vorbesc de cele house sau de fiţe, acolo nu găseşti dec?t curve, mă scuzi), puburi, etc.
Nu cred că motivul pentru care un ai găsit o prietenă p?nă acum e faptul că sunt prea banale sau ceva de genul. Dacă nu vei ieşi din casă vei muri singur probabil ca şi fostul meu profesor de altfel. Alte opţiuni ar fi matrimonialele, sau chestii riscante precum internetul.. cu toate că nici matrimonialele nu sunt cine ştie ce. Ţie ?ţi lipseşte dorinţa. Nu ?mi zi că o ai, că ai face ceva atunci. Eşti lăsat inhibat de teama de eşec, care ?ţi provoacă şi lipsa de motivaţie.
Nu am mai observat postări recente ale lui citystar, sper că i-a găsit perechea cine i-a găsit.
Nu i-a gasit absolut nici un fel de pereche.E doar o caterinca din partea sa
- Madalina85
- Addicted member
abandoned a scris:CradleofFilth a scris:Revin eu on topic... hm.. ?n cazul ?n care ce spune omul acesta e adevărat şi nu e o altă farsă precum cea a tipului de 18 ani care se vaită că nu are prietenă şi nici prieteni, dar stă numai ?n casă, atunci e de spus că nu e deloc o tragedie...
Nu i-a gasit absolut nici un fel de pereche.E doar o caterinca din partea sa
de unde stii?
- abandoned
- Full member
Jessica_M a scris:Te inseli Abandoned
Asta e.
- abandoned
- Full member
De ce nu inchideti acest topic plin de tristete?
- Danny80
- New member
- Inregistrat: 2009-10-09
Eu zic sa va carati din tara asta, aici au ramas numai panarame si distruse, e perfect normal ca ati ramas virgini la 28 de ani, cine nu crede sa-si faca un cont de fata pe un site de matrimoniale, si sa puna poza unei"naspete"-va inregistra zeci de hit-uri pe acel cont, Citystar spunea ca sunt 6 baieti la o fata-poate vroia sa zica 60 la una, asta da! Poate vine dreaq un razbel, si se mai imputineaza populatia, sau ceva de genu` epidemie de aviara, caineasca, femeile au innebunit, vor numai bani, basca, ca tipu` cu bani trebuie sa fie din start Brad Pitt, Rudolf Valentino, altfel nici cu bani nu e ok, doar la "alea de meserie', care au ajuns(dementa!)- mai pure, mai cinstite decat "fetele cuminti".End of the world.
- abandoned
- Full member
Danny80 a scris:Eu zic sa va carati din tara asta, aici au ramas numai panarame si distruse, e perfect normal ca ati ramas virgini la 28 de ani, cine nu crede sa-si faca un cont de fata pe un site de matrimoniale, si sa puna poza unei"naspete"-va inregistra zeci de hit-uri pe acel cont, Citystar spunea ca sunt 6 baieti la o fata-poate vroia sa zica 60 la una, asta da! Poate vine dreaq un razbel, si se mai imputineaza populatia, sau ceva de genu` epidemie de aviara, caineasca, femeile au innebunit, vor numai bani, basca, ca tipu` cu bani trebuie sa fie din start Brad Pitt, Rudolf Valentino, altfel nici cu bani nu e ok, doar la "alea de meserie', care au ajuns(dementa!)- mai pure, mai cinstite decat "fetele cuminti".End of the world.
Tu ai facut sex nu?
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
- smile_my
- Banat
- Inregistrat: 2007-07-25
free ar face el, da nu are cu cine
- smile_my
- Banat
- Inregistrat: 2007-07-25
ding ding... ia arata-mi un barbat sa nu vrea sa faca si daca nu recunoaste in adancul mintii ...
- abandoned
- Full member
free a scris:Nu vrea sa aiba cu cine, nu ca nu are cu cine.
de unde stii tu ce nu vreau?
- abandoned
- Full member
free a scris:Esti gay, nu?
nu,sunt doar timid nu asa indraznet ca tine sa ma duc la sex platit
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|