homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare...urgent-2

#20 2008-04-09 18:52:25

Mickey22
New member
Inregistrat: 2008-03-31

Re: o intrebare...urgent

scuzati ca intervin...am postat si yo un mesaj...iimi poate raspunde si mie careva? pls?big_smile

#21 2008-04-09 18:58:53

angelgirl
New member
Inregistrat: 2007-08-26

Mickey22 a scris:

scuzati ca intervin...am postat si yo un mesaj...iimi poate raspunde si mie careva? pls?big_smile

acu depinde unde l-ai postat:D si despre ce e vorba:D

#22 2008-04-09 18:59:46

Mickey22
New member

Vreau sa aflu si titlul e dilema big_smile

#23 2008-04-09 19:11:15

angelgirl
New member

Mickey22 a scris:

Vreau sa aflu si titlul e dilema big_smile

adik ai postat ceva si nu mai stii unde?

#24 2008-04-09 19:16:31

Mickey22
New member

nu, nu asta era problema, nu imi raspundea nimeni la intrebare:))) uite asta scrisesem :

Hello!!! Am revenit! De asta data cu alta problema, alta dilema! Am fost diagnosticata cu nodul mamar .. iar azi am fost la un medic endocrinolog si mi-a dat niste picaturi...toate bune si frumoase, mi-a zis ca nu-i nimic grav da pe langa asta mai am de facut niste analize ca cica am si gusa ... si a mai zis si ceva de tiroida...prea multe informatii de-o data nu le pot asimila asa usor...dilema mea e urmatoarea: mi-a zis sa imi fac niste analize la sange ca sa aflu nivenul de progesteron si nu-mai-shtiu-ce...si mi-a zis sa imi recotez sange in a 21-a zi a CM...problema e urmatoarea...de vreo 3-4 zile...am ineput sa am o scurgere mai amronie, apoi am incepu sa sangerez, dar nu era ciclul propriu-zis...in schimb azi au aparut toate simptomele: dureri de burta , sanii ma dor, si sangerarea nelipsita...dar eu acum nu shtiu cum sa stabilesc care este a 21-a zi? cand incep sa numar? de cand am inceput sa am acele scurgeri maronii+sange(forte putin cantitativ) sau de azi, de cand am inceput sa sangerez abundent? Help please!

Publicitate

loading...

#25 2008-04-09 19:18:40

angelgirl
New member

Mickey22 a scris:

nu, nu asta era problema, nu imi raspundea nimeni la intrebare:))) uite asta scrisesem :

Hello!!! Am revenit! De asta data cu alta problema, alta dilema! Am fost diagnosticata cu nodul mamar .. iar azi am fost la un medic endocrinolog si mi-a dat niste picaturi...toate bune si frumoase, mi-a zis ca nu-i nimic grav da pe langa asta mai am de facut niste analize ca cica am si gusa ... si a mai zis si ceva de tiroida...prea multe informatii de-o data nu le pot asimila asa usor...dilema mea e urmatoarea: mi-a zis sa imi fac niste analize la sange ca sa aflu nivenul de progesteron si nu-mai-shtiu-ce...si mi-a zis sa imi recotez sange in a 21-a zi a CM...problema e urmatoarea...de vreo 3-4 zile...am ineput sa am o scurgere mai amronie, apoi am incepu sa sangerez, dar nu era ciclul propriu-zis...in schimb azi au aparut toate simptomele: dureri de burta , sanii ma dor, si sangerarea nelipsita...dar eu acum nu shtiu cum sa stabilesc care este a 21-a zi? cand incep sa numar? de cand am inceput sa am acele scurgeri maronii+sange(forte putin cantitativ) sau de azi, de cand am inceput sa sangerez abundent? Help please!

poi atunci asteapta sa-ti raspunda cineva acolo unde ai postat:) cineva care se pricepe

#26 2008-04-09 19:20:28

Mickey22
New member

sad

#27 2008-04-09 19:35:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Mickey incepi sa numeri decand au inceput scurgerile alea reduse cantitativ smile si sterge mesajul de la celalat topic ca altfel iti dau warn smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2008-04-09 19:40:20

Mickey22
New member

ok,merci mult!!! am sa il sterg!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.