Versuri (la) misto
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
versuri (la) misto
asa cum am promis la topicul "versuri", propun sa scriem aici versuri cu o cantitate considerabila de panarama in ele .... "sa mai radem putin", ca s-o parafrazez pe nashira . eu deja ma gandesc la cateva, dar le scriu cand intru data viitoare, pt ca acum tre sa fug...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
Re: versuri (la) misto
mie mi-a placut mult cantecul asta Fara Zahar - De la sate
I: De treci codrii de arama de departe vezi arzand Fosta casa a lu' bunicu' si pe el l-auzi urland L-am rugat de-atatea ori sa-mi dea actele pe casa Dar el n-o vrut sa m-asculte si-i tin usa sa nu iasa M-o luat foamea de cu seara la Caminu' Cultural Cand dupa o zi de coasa am mers cu mandra mea la bal Mi-o dat unu' un kil de tuica sa-i dau mandra cu imprumut Ca oricum eram prea manga si n-as fi putut sa... Sar innebuniti vecinii cu galeti de apa in mana Eu le zic ca nu-mi sete si le-arat ca am fantana Si strig sa ma lase in pace aruncand spre ei toporu' Care taie o baba in doua si la alta 'AU! PCHISHORU!' Ma trezesc deodata brusc si nu stiu fumu' de-unde vine Intru-n casa da' bunicu' nu se simte foarte bine Imi pare rau de ce-am facut, si regret, si vreau sa mor Si-am chemat televiziunea sa ma tai in fatza lor.
Refren(x2): Cantecul asta-i despre noi E un cantec simplu despre vaci si boi De la sate cu carute colorate In care trec tigani si canta 'Pe la spate'.
II: Mi-e mi place satul meu ca se-ntampla lucruri bune Avem si televizor, nu-i asa de rupt de lume Cum e tatza Floarea, e vedeta Pro-TV Catalin Radu Tanase a stat de vorba cu ea In fiecare saptamana vin reporteri si-o filmeaza Ca din doua in doua zile un nepot o violeaza L-am vazut si mai deunazi la stiri la televizor O taiat o baba in doua si la alta un picior O chemat televiziunea ca sa vina sa-i filmeze Si plangand o scos cutitu' si-o inceput sa se cresteze Cel mai mult m-am bucurat cand o venit 'Din dragoste' Am vorbit cu Mircea Radu si mi-a zis si mie 'bre' O venit si de la 'Iarta-ma' la noi la poarta odata C-un buchet de flori albastre de la tata pentru mama Ce s-o bucurat mamica ca erau foarte frumoase Ce s-o bucurat si calu' ca de mult nu mai mancase.
Refren:..
III: Dupa o zi de tras la coasa merg cu mandra mea la bal Cand fanfara canta house la Caminu' Cultural Vine unu' in training Nike si-mi ia mandra de mijloc Ptiu, 'tui ceapa caprii masii! Da' ce eu nu pot sa joc?' Si ma bag cu mandra in hora linistit si binisor Stie ca sa joace house da' ma calca pe picior Eu m-arunc si fac spagatu' ca-s elastic ca un cas Toata ziua joc freestyle-u' cu flacaii pe imas Domnu' Nike ma imbie cu un kil de tuica buna Ca sa-l las sa-mi ia mandruta si sa o duca pana in sura Mandra mea nu s-ar fi dus fiindca tine mult la mine Da' cand o gustat din tuica nu s-o mai putut abtine Acu'-s beat si vreau sa intru peste ei, mai bine lasa... Ia sa merg eu la bunicu' sa-i cer actele pe casa.
Refren(x2):.. 'e la spate, pe la spate...'
de fapt toate mel lor sunt traznite rau
- same_soulfly
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-26
Fir-ai al dracului! Scoala ba de-acolo betivanule!
Ce vrei? Ce-ti trebuie? Care-i problema ta?
Ma scoala naibii ca deja e ora 10 ( Lasa-ma-n pace ), Copiii aia vor la scoala ca sa plece ( Da-i afara ) Mai da-te jos betive si clateste-ti gura, Ca nu-ti mai ajunge naibii bautura ( Bautura e ) La munca aia n-ai mai fost de-o saptamana ( Pai m-au dat afara ) Sunt proasta eu ca ma spetesc eu luna de luna Ce oarba ca te-am luat nu mi-am dat seama Si scoala dracului la 11 vine mama. ( Auuuuuuuuuu )
Mi se ridica tensiunea arteriala ( Eh ti se ridica ) Imi crapa creierul de la palavrageala ( Crapati-ar ) Daca mai scoti o vorba cred ca te omor ( Du-te ma ) Inchide gura si eject din dormitor ( Na uite cum imi vorbesti )
copiii nu sunt doar ai mei se stie bine ( Da de unde se stie? ) Ca doar nu m-am insamantat singur pe mine ( Vezi ca se poate ) Iar vine maica-ta. Ce cauta in casa mea? ( Iar te iei de mamica ) Ce nu-ntelegi. Ce mushii mei te uiti asa? Eh? Ia zi!
E armonie-n casa noastra. Dragostea e everywhere, A inflorit muscata-n glastra, Stelele e sus pe cer
Iubirea nu are limite Soarele pe cer tu esti Produc la greu leucocite Cand tu imi spui ca ma iubesti
De muschii tai m-am lamurit ma ramolite ( Barbat bine ba ) Ai pectoralii aia zici ca sunt clatite ( Beton nu alta ) Si cu mamica mea zi ce ai daca vine ? ( Eu credeam ca-i taica-tu )
Ca daca nu era ea nu ma aveai pe mine ( Aveam si eu casa )
Ai moaca aia parca n-ai avea oglinda ( pai unde sa o mai pun si p-aia? ) Ti-ar sta mai bine spanzurat de grinda
Ai grija ce mai debitezi de mama mea ( un poem nu vrei? )
Ce celulita mea te uiti asa? ( Paaaaaaaai )
Mma uit ca nu-nteleg cum a putut sa fie ( Ce nu-ntelegi ) Posibil ca sa ma prezint la cununie ( Hei uite ca s-a putut ) De fata cu atat popor …………….. ( Ai zis … ai zis ) Mmai bine ma-nsuram cu maica-ta ( Iar te iei de mamica? ) Si apropo de pectorali de muschi si piele ( Ce? ) Arati de parca porti mereu bretele ( Bretea e maica-ta ) Si tine minte ca betivul se trezeste ( Nu zau ) Urata… tot urata-nbatraneste ( Hai sifon )
E armonie-n casa noastra. Dragostea e everywhere, A inflorit muscata-n glastra, Stelele e sus pe cer.
Iubirea nu are limite Soarele pe cer tu esti Produc la greu leucocite Cand tu imi spui ca ma iubesti.
Baaaa, cad jos…. ( Hai sict?r )
Am sters de la "Versuri" si am mutat aici Mel se numeste "E armonie-n casa noastra" (Daniel Iancu)
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
da..... o stiu.... e tare
- katami
- Platinum member
si eu, in safrsit... una care mi-a ramas in suflet dintr-o practica din anul 3, cand, la un foc si incalziti nitelus de beuturica, i-am cantat-o decanului facultatii... eu cu vreo 3 gagici inca... radea cu lacrimi bietul om, pana si baietii amutisera frumos tare a fost...........
asadar:
sapte fete si-una sluta au plecat ca sa se.... (ce, ma?) plimbe aerul sa si-l mai schimbe! (bis ultimele 2 versuri; in loc de "ce, ma"? noi lasam o pauza.... semnificativa )
si dupa un tur de pista le-a intrat o tzapa-n.... (ce, ma?) glezna ca era-ntuneric bezna!
gasca noastra cea fudula asezata-n cap de.... (ce, ma?) masa consuma mancare-aleasa!
mititei si ardei iute cum mananci iti vine-a ...(ce, ma?) spune ah, ce de mancaruri bune!
tuica galbena, balaie ce ne mangaie la .... (ce, ma?) minte cand o bei asa fierbinte!
dar ce ochi frumosi tu ai eu ti-as trage un.... (ce, ma?) cadou cum se da de anul nou!
si tu ai si-un par frumos sa ti-o bag pana la ..... (ce, ma?) scara dacia mea personala!
cui meniul n-a placut apoi muma lui sa-i... (ce, ma?) faca altceva care sa-i placa!
(daca sunt prea.... de "ban" versurile astea, rog moderatorii sa-l stearga... eu am zis ca nu contine nimic... explicit)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- katami
- Platinum member
ei, dulcinica, mie astea de liceu imi lipsesc, pe atunci eram fetita cuminte super tare! pai hai sa mai caut si eu in "arhiva", da e cam greu, imi dau seama... din 2 motive: 1. multe sunt prea xxx ca sa-mi permit sa le scriu pe forum 2. multe n-au farmec in afara unui context anume, au fost adaptate de noi conform cu intamplarile si persoanele din diverse expeditii)
uite una mai "la locul ei"....
la cabana dochia, la cabana dochia si-a rupt ghida rochia noaptea pe la 3!
R (se canta dupa fiecare strofa): tulai, muma lor de ghizi, dar si pe ghide cand le prinzi noaptea pe la 3!
la cabana fantanele, la cabana fantanele, ghidele devin saltele noaptea pe la 3!
la cabana semenic, la cab semenic era sa devin tatic noaptea pe la 3!
la cabana din rarau, la cabana din rarau x (nume de baiat din grup) e cel mai f***au noaptea pe la 3!
la cabana plaiul foii, la cabana plaiul foii x suge tata oii noaptea pe la 3!
de treci codrii-n darmanesti, de treci codrii-n darmanesti fete mari nu mai gasesti noaptea pe la 3!
(cantecul poate continua la nesfarsit... cu improvizatii... la fel, noi mai aveam dar... n-au farmec aici, erau "ale noastre)
aaaaa..... stati ca mi-a mai venit unul.... studentesc (tot cantat de fete la noi la fac )
spune-mi tu, spune-mi tu studento, tu pai spune-mi tu, spune-mi tu, studento, tu pai spune-mi tu, studento, tu cu cine-ai facut plodu cu cine-ai facut plodu, mai, sai dirirai dirirai
pai l-am facut, l-am facut cu dom' decan pai l-am facut, l-am facut cu dom' decan pai l-am facut cu dom' decan si-am avut bursa un an si-am avut bursa un an, mai, sai diridai, diridai
pai l-am facut, l-am facut cu-n profesor pai l-am facut, l-am facut cu-n profesor l-am facut cu-n profesor si-a iesit copilul chior si-a iesit copilul chior, mai, sai diridai diridai
pai l-am facut, l-am facut cu-n asistent l-am facut, l-am facut cu-n asistent pai l-am facut cu-n asistent de-a iesit copil dement de-a iesit copil dement, mai, sai diridai, diridai
l-am facut, l-am facut cu un student pai l-am facut, l-am facut cu un student pai l-am facut cu un student si-a iesit doctor docent si-a iesit doctor docent, mai sai diridai diridai...
(cantecul, de asemenea, continua... era adaptat de noi cu numele fiecarui prof in parte... radeau astia de ce ne mai poarta mintile bolnave iar melodia e de la un cantec poular clasic, care, din pacate, nu-mi aduc aminte cum se cheama in original...)
Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-04 17:57:34)
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
pt katami
misto versuri ...
Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-04 17:54:16)
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- katami
- Platinum member
ce tare iconul!!!!
- dulcinika007
- Sr. member
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
- katami
- Platinum member
daaa... dar n-am deschis topicul doar ca sa va arat ca baaaaa, ce stiiiuu!! voiam sa invat si eu ceva nou, ca astea le cant de 4 ani as vrea sa stiu melodiile la ce-ati postat voi
uite una mai putin "folcloristica" (alea sunt prea porcoshele, nu pot sa le scriu aici!), o canta al. andries si se cheama "dracula blues"
la curtea lui voda e sedinta mare stau boieri pe scaun, stau si in picioare, se discuta probleme, se analizeaza, ce nu merge bine, ce incomodeaza; in cap de masa, pe scaun, insusi voda tepes sta... boierul velea face prezenta si numara...
se ridica vasile; zice: "tepes, doamne, "stam bine cu productia de cereale si carne" "am depasit plafonul in industria de zgura" "si-am fost informat ca nici nu se mai fura" "la productia de tepe, suntem, doamne, pe locul I in lume" "i-am depasit pe-americani, fara rusine putem spune!"
"dar exista probleme si-n industria de tepe" se ridica-n picioare boierul sulea trepe - "nu mai avem lemn de paltin, productia stagneaza de ieri" "iar stejarul, tepes doamne, il tinem doar pt boieri" "de aceea propun sa facem tepele din lemn de prun" "vor fi betivi mai putini, iar lemnul e destul de bun"
"e o propunere buna", zice tepes, "propun" "chiar de maine sa-nceapa productia cu lemn de prun" "totul sa mearga bine, teapa sa iasa fain" "sa nu se neglijeze problema de design" "teapa sa fie supla, sa satisfaca clientul" "sa se potriveasca perfect cu clima si ambientul" "sa se trimita cadre sa se specializeze" "economia de lemn sa nu se neglijeze" "printr-o reproiectare justa, sa se elimine orice sofism" "astfel incat tepele sa reziste si la seism!"
(e grea melodia la asta... dar mie-mi place... are un umor destul de subtil...)
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
sooper tare...am si eu acasa ...promiot sa postez cand ajung acasa niste versuri aici
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
stiu si eu una din liceu de la cercetasi: Stefan cel Mare in lupta la Soci A prins o turcoaica si-a tras-o de floriola floriola, floriola floriola In Franta sunt parcuri si-n parcuri castani Ce bine-i in Franta ca poti sa te cariola cariola, cariola cariola In Franta sunt parcuri si-n parcuri pomi mici Ce bine-i in Franta ca poti sa te piriola piriola, piriola piriola
si inca una asa mai deocheata: de s-ar semana si p... cum se seamana pasula ai veea pe aratura numai capete de p... si-ai vedea si fetele ridicandu-si rochiile cautand pe aratura cel mai fraged cap de p... si-ai vedea femeile ridicandu-si fustele cautand pe aratura cel mai tare cap de p... si-ai vedea si babele ridicandu-si poalele cautand pe aratura cel mai zbarcit cap de p... daca trebuie sterse sa-mi spuneti...
Cu zambetul pe buze...
- dulcinika007
- Sr. member
- katami
- Platinum member
corii, ultima e a lui margineanu (sau, ma rog, e preluata de el, acolo era totul inlocuit cu "secla" (ceva in genu: "cautand pe aratura/cel mai mare cap de... sfecla")... iar la prima vreau si eu melodiaaaaaa!!
carolina - folclor studentesc
carolina e studenta (ce studenta? - eminenta!) la dragoste repetenta repetenta, zau!
R: eu nu merg la carolina, eu nu merg, nu merg la ea las' sa vina ea la mine s-apoi om vedea de-i bine s-apoi om vedea (dac-om mai putea si-om mai rezista)
mie-mi place fata bruna (cat de bruna? - cea mai bruna!) c-are *** (gura) ca o pruna ca o pruna, zau!
mie-mi place fata blonda (cat de blonda? - cea mai blonda!) c-are *** (gura) ca o sonda ca o sonda, zau!
mie-mi place fata creata (cat de creata? cea mai creata!) c-are *** (gura) mai fasneatza mai faszneatza, zau!
mie-mi place fata grasa (cat de grasa? - cea mai grasa!) c-are *** (gura) mai zemoasa mai zemoasa, zau!
mie-mi place fata-nalta (cat de-nalta? cea mai nalta!) cand i-o bagi, ea sta in panta sta in panta, zau!
mie-mi place fata scunda (cat de scunda? - cea mai scunda?) cand i-o bagi, simti cum se-afunda cum se-afunda, zau!
mie-mi place o roscata (ce roscata? - o roscata!) ca e cea mai *** (buna) fata cea mai *** (buna), zau!
(cantecul asta, in varianta cenzurata (adica cu "gura" in loc de ****) ni l-a cantat un prof... dar a fost atat de sugestiv, incat ne-am prins pe loc ca nu despre gura e vorba ) vaaai, eu nu recitesc, ca mi-i rusine ce-am scris!!
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
iesenii ce merg prin alpin/ pasadena s-ar putea sa o fi si auzit WALTER GHICOLESCU DRAGOSTE GERIATRICA
Intr-o zi mi s-a-ntamplat un lucru ciudat S-au mutat langa mine o fata si-un baiat Ea avea putin peste saptispe ani El avea optzeci dar avea si bani
Iar iubirea e mare, Si n-are varste sexuale, oh yeh
Se tineau de mana si-l pupa pe chelie El la orice exchange lasa cate o mie Ii facea cadouri si-i jura iubire Ea canta in gand vesnica pomenire
Caci avea si vila, Cu vedere la mare
Dar in noaptea cand el dormea neintors Ea tot baga cate unul prin dos Se-ncuiau in baie si faceau prostii Eu v-as da detalii dar mai sunt si copii
Uh, ah, si tralalalala Se-auzea prin pereti pana-n odaia mea Uh, ah, si lalalala Noapte de noapte canta vecina mea
Daca asta e iubirea din mileniu 3 Il prefer pe-al doilea sa nu fiu ca ei Vreau sa fiu ca mine, sarac si curat Dar sa stiu ca sunt iubit cu-adevarat
Si inchei povestea, Ca m-am exci...suparat
Uh, ah, si tralalalala Se-auzea prin pereti pana-n odaia mea Uh, ah, si lalalala Noapte de noapte canta vecina mea
mami de minuni
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Bere Gratis
Tata-i muncitor, muncitor pe santier Eu stau ziua-n pat si fumez Cartier Mama-i textilista si lucreaza-n schimbul trei Eu ma duc la disco si dansez pe banii ei
Refren: Si canta rock, canti rock Toata lumea canta rock, cu vecinii de la bloc
II: Noaptea stau in bar si pe fete le vrajesc Hai sa dam o bila fata mea, ca eu pltesc Nu lucrez, la facultate nu ma duc Si de bazaconii eu tot timpul ma apuc
III: Iar cand voi fi mare si voi avea copii Cu ochii, in soare voi avea ce povesti IV: La batai de strada toata ziua ma gandesc Dar o iau pe coaja si apoi ma linistesc Gasca de la bloc da bairam saptamanal Dupa toate astea toti avem dosar penal
V: Mama si cu tata spun ca eu sunt vagabond Dar e visul meu sa ajung James Bond Prietenii imi spun ca sunt un tip deosebit Dar eu nu ii cred si ma consider un tignit
E distractie ce misto!.....
- katami
- Platinum member
cine stie, cunoaste, eu_vreau
sunt student pe patul mortii si mi-e teama c-am sa mor si-am sa dau la toti studentii cate-o sticla de alcool
R: la viata mea am o dambla sa dau la toti, la toti sa bea si la decan, la prodecan, la toti colegii mei de an (varinata: si la toti profii mei de an)
la mormantul meu sa vina numai fete cu par blond ca sa stie-o lume-ntreaga c-a murit un vagabond
la mormantul meu sa vina numai fete cu par brun ca sa stie-o lume-ntreaga c-a murit un om nebun
la mormantul meu sa vina numai fete de liceu ca sa stie-o lume-ntreaga c-a murit un derbedeu!
la mormantul meu sa vina numai fete de-alea mici ca sa sti-o lume-ntreaga c-am f*** multe gagici
(ps: baietii de la mine din fac inventasera un refren ceva mai necenzurat... pe scurt, se referea la ce-ar face ei "femeii altuia, respecitv a decanului, a prodecanului si a tuturor profilor dn an... )
Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-05 10:55:09)
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
mai stiu una am auzit-o in camin: Ca cand, ca cand, ca cand io m-am nascut Pe mine-n fund de viata m-a durut Caci viata e ca basina calului...lunga si puturoasa caci viata e ca b....calului, fas pute si s-a dus
katami nu am prima melodie sa ti-o trimit, nici nu stiu de unde sa fac rost ca o cantam prin liceu si inca una luuuuuuuuuuunga...da' faina Pe-un picior de PLAN EUCLIDIAN Iata vin in cale TRANSLATAND la vale, Trei MULTIMI de PUNCTE Toate trei DISJUNCTE De FUNCTII pazite Toate diferite. Ele sunt tot trei : Una-i INJECTIVA, Alta-i BIJECTIVA, Si-alta-i SURJECTIVA. Iar cea INJECTIVA Si cea SURJECTIVA, Mari se vorbira Si se sfatuira Sa ramana treze Pana-o sa-nsereze Si s-o ANULEZE Pe cea BIJECTIVA, C-are PRIMITIVA Si ASIMPTOTE multe Cate si mai cate, Ca e INVERSABILA Si chiar DERIVABILA. Dar intr-o MULTIME Asta s-a aflat Si s-au indignat C-ale lor cuvinte Intrec orice LIMITE. Dar de la f(0)-ncoace Unui PUNCT nu-i place Sa mai stea-n MULTIME Si de treaba a se tine. BIJECTIVA se-n treba : -PUNCTUL asta ce-o avea? Si se duse Si ii spuse : - Draga PUNCTULETUL meu Ce rau, oare, iti fac eu, Sau nu-ti place poate C-ai COORDONATE NATURALE toate? Vrei sa stai mai jos Crezi ca-i mai frumos ? Nu vrei un` te-am pus Vrei cumva mai sus? -Draga BIJECTIVA Eu chiar dimpotriva, Ma simt foarte bine Dar e rau de tine! Cand o sa-nsereze, Vor sa te-ANULEZE Functia INJECTIVA Si cea SURJECTIVA. -Daca s-o-ntampla De m-or ANULA Sa ma-ngropi in zori In CAMP DE VECTORI Intr-o VECINATATE Pe-aici pe-aproape Sau chiar in MULTIME Sa fiti tot cu mine. Iar la cap sa-mi pui CALCUL INTEGRAL Ori un MANUAL Sau poate-un TRATAT Cat mai inspirat Si de l-or citi Isi vor aminti Cei ce au uitat Ca am existat Si voi fi propusa In SUBIECTE inclusa Pentru OLIMPIADA Sau BALCANIADA. Si-n loc de ANULAT Sa le spui curat C-am INTERSECTAT Mindrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE RADACINI REALE Si IMAGINARE Si ca am DARBOUX. Dar mai afla tu Ca de-oi intalni O SFERA batrana Cu un CERC de lana Prin SPATIU alergand Si la toti zicand : - Cine mi-a vazut Sau mi-a cunoscut O FUNCTIE - AFINA Cu o PANTA lina Bine DEFINITA Si NEMARGINITA ? Sa te-nduri de ea Si sa-i spui asa : C-am INTERSECTAT Mandrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE Radacini COMPLEXE Si ca am DARBOUX. Dar nu-i spune tu De cele REALE Ca de-i povesti Mult ai s-o mahnesti Si va sti de-ndat Ca m-au ANULAT. Si inca te mai rog Ca-ntre colegi buni ! Tot ce am avut Tu sa le aduni Sa le scoti din SPATIUL Cu trei DIMENSIUNI, Iar tu dragul meu Sa te INTEGREZI Sa te ANEXEZI La alta MULTIME Ca-i greu fara mine Dar iti va fi bine Si vei rezista, cat va EXISTA MATEMATICA !
Ultima oara a fost editat de corii (2008-03-05 11:05:03)
Cu zambetul pe buze...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|