homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Glanda ?

#1 2008-03-01 13:28:40

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Glanda ?

Bunica`mea imi tot zice ca s`ar putea sa am glanda, ca cica si ea si mama au probleme(dar nu e  nimci sigur, nu stiu sa fi facut un control).......eu cred ca am probleme si cu circualtia, adica mi se inrosesc picioarele cand fac dus.maica-mea e genul ala de om bolnavicios...adica o doare fiere, ficatul, inima, capu, ea zice ca are problem cu  circulatia, si din cate am inteles eu a zis ca niciodata nu a avut ciclul regulat si acum s`a dus la o dcotrita(nu prea buan dinc ate am auzit eu) care a zis ca urmeaza sa intre la menopauza..mama face 43 de ani luna asta.
m-ar afecta asta intr-un fel. daca iau anticonpetionale?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2008-03-01 14:02:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Glanda ?

mergi si fa niste analize ca sa vezi exact daca ai sau nu. depinde ce inseamna probleme cu circulatia

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-01 14:05:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mai si eu am mai mereu mainile si picioarele reci asta nu inseamna ca am prob.cu circulatia si daca faci dus cu apa fierbinte e si normal sa se inroseasca picioarele...... daca iei ac.nu strica sa iti faci niste analize de cuagulare gen timpul quik.... iar daca vrei sa iti faci analize gormonale ac.trebuiesc intrerupte cu cel putin o luna inainte....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-03-01 20:34:14

dragoste_cu_nabadai
Full member

nu pot sa merg sa fac analize ca nu vreau sa afle parintii mei sad si eu stau intr`un oras ff mic unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea...daca as ajunge in alt oras pentur o zi sa ziceam, mi`as putea face analizele fara programare si sa`mi anunte rezultatul prin telefon?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#5 2008-03-01 20:35:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cel putin la iasi nu se face programare pt analize. te duci si le faci. rezultatele ar trebui sa se poata transmite prin tel daca vb acolo cu ele

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-03-01 20:37:46

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

fetelor dak ai glanda nu poti lua antibebe? intrep pt o prietena d a mea ... nustiu

#7 2008-03-01 21:17:53

evilpink
Banat

poate sa ia ac.daca are probleme cu tiroida .dar trebuie sa fie supravegheata de medic

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-03-01 23:17:07

dragoste_cu_nabadai
Full member

intreb pentru ca s-ar putea sa merg intr`o excursie, dar fiind cu colegii si profi nu stiu ce sanse am sa ajng la un cabinet sad
de ce n`am nororc sa stau intr`un oras mare?eu nu m`am simtit niciodata rau de la ele, n`am avut probleme ci ma simt foarte bine, nu mai am dureri cand sunt pe stop si n-as vrea sa trebuiasca sa renunt la ele.

#9 2008-03-02 02:31:57

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

pana la urma ce e aia "glanda" ??? omul are mai multe grande... de tiroida e vorba? de hipertiroidism?
ce treaba are circulatia cu menstruatia?
probleme cu circulatia... e un termen mai mult decat ambiguu...
fa un TSH, free T3, free T4, bla bla... asta daca un endocrinolog chiar crede ca ai probleme cu "glanda"... si daca glanda aia de care zici chiar e tiroida

pana la urma, cred ca n-ai nimic... si "probleme cu circulatia", mai mult de un sindrom Raynaud n-are cum sa fie, si se trateaza usor

#10 2008-03-02 05:41:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

leo ti s-a mai spus undeva ca nu toata lumea intelege termenii medicali pe care ii folosesti tu. ar fi dragut din partea ta sa fii mai pe intelesul nostru

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#11 2008-03-02 05:48:11

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

flrramona21 a scris:

leo ti s-a mai spus undeva ca nu toata lumea intelege termenii medicali pe care ii folosesti tu. ar fi dragut din partea ta sa fii mai pe intelesul nostru

care naiba termeni medicali?
hipertiroidism n-am cum sa traduc,,, e o boala... hipersecretie tiroidiana... adica secretie prea mare de hormoni tiroidieni
sindrom Raynaud.... n-am cum sa zic altfel...
si ce mai era? free T3, free T4?    T3/T4 sunt hormoni tiroidieni... si trebuiesc dozati "free".... in forma libera...

#12 2008-03-02 12:22:34

andrutza
Vizitator

Dragoste cu nabadai daca vrei sa-ti investighezi tiroida fa urmatoarele analize: T3, T4, TSH, anti-TPO si ai sa vezi daca ai ceva sau nu. Poti face si o echografie la tiroida sa vezi daca ai vreun nodul sau nu.
In cazul in care analizele nu-ti ies bine e indicat sa mergi la un endocrinolog ca sa-ti puna diagnosticul si sa-ti dea si tratament, pana atunci eu zic sa nu iei pilule.
Dupa ce investighezi atunci poti lua.

LadyinRed sa intrebe medicul daca are voie sa ia sau nu anticonceptionale.

#13 2008-03-02 13:52:09

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu zic sa faci analize si un eco si pe urma vezi rezultate,si eu am prob cu tiroida si de 1/2 de anfac tratament si intretimp folosesc si ac

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#14 2008-03-05 15:59:28

dragoste_cu_nabadai
Full member

eu aiu de 1 an ac si nu am nimic.dar cum se manifesta problemele cu tiroida?tin cont si de varsta?

#15 2008-03-05 16:12:35

dragoste_cu_nabadai
Full member

si cam cat m`ar costa analizele astea?dar daca merg la ginecolog  pentru a`mi prescrie pastile, el isi poate da seama daca eu sunt predispusa la asemenea probleme, sau ami bine sam`i fac intai analizele si apoi sa merg la ginecolog?

#16 2008-03-05 18:12:34

andrutza
Vizitator

pb la tiroida pot aparea la orice varsta, cu atat mai mult daca ai in familie antecedente. Analizele pe care le-am scris mai sus costa in jur de 1 mil 300, e indicat sa ti le faci, iar in fuctie de rezultat mergi la un endocrinolog.
Pe urma la ginecolog pt prescrierea pilulelor.

#17 2008-03-05 18:20:26

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu am facut analizele gratis cu bilet de trimitere de la med de familie si ce am platit a fost eco 50 ron si medicamentele coasta 80 ron pe 3 luni [ce mia fost rec mie]

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#18 2008-03-05 20:50:02

dragoste_cu_nabadai
Full member

problema e ca nu dispun de banii astia...am doar 15 ani si penutr mine sunt o suma destul de mare.....bilet de trimitere nu pot obtine oentur ca nu vreau sa afle parintii mei...si pe primul plan e controlul ginecologic si trebuie sa strang bani pentru asta.....pai cand ti se presciu pilulele nu iti pune medicul niste intrebari si daca ii este ceva suspect te trimite la analize?

#19 2008-03-05 20:54:19

evilpink
Banat

exact..... daca are indoieli doctorul te pune sa iti faci analize suplimentare..... dar eu cred ca iti faci griji degeaba nu cred ca ai prob.cu tiroida

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.