|
Nu esti logat.
Va pregatesc un nou concurs!#1 2008-03-02 17:49:26
Va pregatesc un nou concurs!Din data de 9 martie, dupa ce se termina concursul de 8 martie, voi lansa un nou concurs. Toate detaliile vi le voi da atunci. Am vrut doar sa va anunt ca sa va pregatiti! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #2 2008-03-02 17:51:48
Re: Va pregatesc un nou concurs!Topic Inchis Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #3 2008-03-02 17:52:14
Re: Va pregatesc un nou concurs!multumim it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2008-03-02 17:52:47
Re: Va pregatesc un nou concurs!dida - ban 5 zile Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #5 2008-03-02 17:54:35
Re: Va pregatesc un nou concurs!si offtopic it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-02 17:55:31
Re: Va pregatesc un nou concurs!de azi nainte care ma supara il trimit la coltz cu genunchii pe cuie si sa-si dea cu ciocanu in cap 10 minute Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #7 2008-03-02 17:58:32
Re: Va pregatesc un nou concurs!
asteptam detalii la timpul potrivit, bieninteles Offline #8 2008-03-02 17:59:18Re: Va pregatesc un nou concurs!da..asa e schumiholic...ne-ai facut si curioase..cel putin pe mine Offline #9 2008-03-02 17:59:53#10 2008-03-02 18:03:37
Re: Va pregatesc un nou concurs!eu vreau sa fiu in juriu pliiiiiiiiiiiiiiiiiz pot pot ? ca nam fost pana acuma deloc it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2008-03-02 18:06:25
Re: Va pregatesc un nou concurs!da pna atunci putem fi offtipc? ca sa pastram topicul activ Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #12 2008-03-02 18:11:10
Re: Va pregatesc un nou concurs!Va spun eu cum o sa fie si cu juriul... ) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #13 2008-03-02 18:11:42
Re: Va pregatesc un nou concurs!tre sa ne batem si pt asta ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2008-03-02 18:12:52
Re: Va pregatesc un nou concurs!Mai vedem, mai vedem If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #15 2008-03-02 18:12:53
Re: Va pregatesc un nou concurs!si eu vreau in juriu,plsssssss expect the worst , hope for the best! Offline #16 2008-03-02 18:13:31
Re: Va pregatesc un nou concurs!
si io as vrea in juriu da mai vedem atunci k mi-e k daca iese k la 8 martie o sa imi fie cam greu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2008-03-02 18:14:16
Re: Va pregatesc un nou concurs!si eu vreau in juriu!!!!!!!!!!!!!!!!!macar de data asta,plsssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #18 2008-03-02 18:15:07
Re: Va pregatesc un nou concurs!Pot sa va spun ca nu vor fi atatia membri in juriu!!! Dar nu ma mai trageti de limba ca nu mai spun nimic! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #19 2008-03-02 18:15:52
Re: Va pregatesc un nou concurs!pai atunci cam devreme ai zis de concurs daca nu mai vrei sa zici nimic it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|