homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema aparent simpla...

#1 2008-03-02 20:35:22

bluelady
New member
De la: Satu Mare
Inregistrat: 2008-03-02

O problema aparent simpla...

Buna tuturor! Sa-mi fie cu iertare daca am incalcat ceva reguli. Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. Miercurea trecuta (adica in 20) am avut o criya de fiara si mi+am varsat si pastila anticonceptionala cam la o ora si jumatate dupa ce am luat-o, si prin urmare am avut sangerari 2 zile, in care am continuat sa iau pastilele. Mentionez ca eram in ultima sapt a foliei de Jeanine. Treaba nashpa urmeaza abia acum: sapt asta trebuia sa-mi vina menstruatia, dar n-a curs nici macar o picatura! Sunt putin speriata pt ca nu stiu ce se intampla. Maine cum ajung la servici imi cumpar si un test de sarcina ca sa fiu sigura ca nu sunt gravida (Doamne fereste, pt k ink nu e cazul), desi de 2 sapt n-am facut dragoste cu iubitul meu. Voi ce parere aveti?

If you love something, set it free.
If it doesn't come back, hunt it down and kill it!

#2 2008-03-02 20:39:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: O problema aparent simpla...

a scazut protectia cand ai avut sangerari si tare cred ca aia a fost menstra ta. daca nu apare pana in ultima zi de pauza nimic faci un test in ziua 8 dimineata si daca e negativ, cum ar putea fi avand in vedere ca nu ati facut nic, seara iei noua folie.

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-03 14:08:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cred ca e corect cum a inteles klarissa...nu e sarcina...a...si nu, nu imi reiese ca ar fi inlocuit pastila varsata...nu ar fi singerat daca o inlocuia(asa cum de altfel ar fi trebuit)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-03-03 19:00:32

bluelady
New member

Mersi fetelor ca a-ti rsp atat d rpd!Inca sunt ingrijorata. Dimineata m-am dus la lucru, dar am sa-mi iau un test de sarcina. Am inteles ca are cea mai mare relevanta dimineata, dar am sa-l fac oricum. Cred ca cel mai bine era asa cum zice-ti voi sa iau alta pastila si apoi s anu mai fac pauza d 1 sapt, sau sa le opresc de tot si sa las natura sa-si faca cursul... cam astea sunt cele 2 optiuni din prospectul de la Jeanine, iar eu n-am respectat-o pe nici una! Of ca moaca mai pot fi cateodata! Eu sper oricum ca e totul ok, dar ca sa ma asigur o sa-mi vizitez ginecologul cat de curand.

Ultima oara a fost editat de bluelady (2008-03-03 19:01:25)

#5 2008-03-07 10:03:17

bluelady
New member

Buna fetelor. LA MULTI ANI! Sanatate, putere si multa dragoste pt toate femeile! Ca doar maine e 8 Martie...
Am fost la control. Nu sunt gravida. Dar am primita alta veste... In urma ecografiei mi-a zis ca am ovare polichistice. N-am inteles prea bine ce inseamna asta si nu sunt in clar nici de ce si cum s-au format sau cum se pot trata.
Imi puteti da voi niste detalii pls?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-07 10:54:29

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … ic_697.htm

totusi este nevoie si de alte investigatii pt.acest diagmostic nu doar ecografie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-03-07 11:04:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e una SOP ul si alta ovarele polichistice...poti avea ovare polichistice dar totusi sa nu ai SOP...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.