|
Nu esti logat.
E posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burta-2Pagini: 1 2
#20 2009-10-27 09:41:39
Re: e posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burta
pai bebele regleaza hormonal , cam asta ar fi explicatia Offline #21 2009-11-01 11:47:06
Re: e posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burtaEu nu vreau bebe ( si nici nu mai pot, am hipotiroidie). Am un copil de 14 ani, cam mare diferenta... As dori totusi sa scap de durerile astea, altfel nu se poate????? Offline #22 2009-11-01 12:53:58
Re: e posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burtaba se poate... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2009-11-05 21:28:39
Re: e posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burtaMultumesc pt.raspuns. Eu nu prea am luat contraceptive, o singura data am luat Diane ( pt.un chist) si nu prea l-am suportat( ma durea in zona inimii si nu puteam dormi pe partea stanga, in schimb eliminam ff multa apa). Am un copil de 14 ani si nu am mai ramas niciodata insarcinata de atunci fara nici o metoda de contraceptie. Am hipotiroidie, ma tratez dar cred ca asta este cauza infertilitatii mele deoarece ovulatia se produce, dovada fiind durerile pe care trebuie sa le suport lunar. Offline #24 2009-11-06 08:42:08
Re: e posibil sa fie de la ovulatie ? am o durere f mare de burtageo, diane sunt niste contracepive care se prescriu pt tratarea unor afectiuni, cum ai avut si tu. de aceea sunt mai puternice. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|