homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help me...cum sa scap???-2

#20 2008-03-03 13:06:16

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: Help me...cum sa scap???

Leo a scris:

pai eu i-am dat... daca erai atenta, ai fi observat... fix deasupra primului tau post.

Si pana la urma, am vreo obligatie sa-i dau eu sfaturi? Nu inteleg partea asta...
Si cum n-am eu, n-ai nici tu. (sper ca intelegi ce vreau sa zic... )
De cele mai multe ori, sfaturile altora sunt fie inutile, fie proaste. NU MEREU, dar in multe din cazuri. Asta iti zic din proprie experienta, e constatat empiric. Uite un alt argument pentru domnisorica tzusca... ca sa nu mai ceara "o suta de pareri" celor din jur wink

asta ar trebui sa imi spuna ea daca sfatul meu e prost sau inutil si tu daca nu te simti obligat sa ii dai sfaturi atunci de ce o faci??? am impresia ca tu nici acum nu ai obs ca noi suntem ''o comunitate'' aici o familie si ajutam cum putem chiar daca vine unul ca tine si zice ca dam sfaturi proaste sau inutile.... wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#21 2008-03-03 13:15:01

tzusca
New member
Inregistrat: 2007-12-28

Leo a scris:

pai eu i-am dat... daca erai atenta, ai fi observat... fix deasupra primului tau post.

Si pana la urma, am vreo obligatie sa-i dau eu sfaturi? Nu inteleg partea asta...
Si cum n-am eu, n-ai nici tu. (sper ca intelegi ce vreau sa zic... )
De cele mai multe ori, sfaturile altora sunt fie inutile, fie proaste. NU MEREU, dar in multe din cazuri. Asta iti zic din proprie experienta, e constatat empiric. Uite un alt argument pentru domnisorica tzusca... ca sa nu mai ceara "o suta de pareri" celor din jur wink

...domnisorule Leo cand am spus ca cer " sute de pareri "ma refeream la prieteni si la familie ...Am intrat pe forum pentru ca sunt o multime de oameni si ma gandeam ca poate cineva a trecut prin asta si am poate sfatui...Si inca ceva nu are sens sa va "muscati intre voi" prin mesaje ca nu am ajuta deloc.
Stii nu sunt o domnisorica care se plictiseste acasa si scrie pe forum ...eu chiar am o problema si e foarte aiurea sa te pierzi pe tine ca om ,sa te iti in oglinda si sa nu stii cine esti.
Va multumesc pentru mesaje si pentru incurajari.

#22 2008-03-03 13:20:16

anytza
Hero member

imi cer scuze tzuca dar m-a provocat si m-am enervat ....scuza-ma te rog puss

#23 2008-03-03 13:21:29

tzusca
New member

asta ar trebui sa imi spuna ea daca sfatul meu e prost sau inutil si tu daca nu te simti obligat sa ii dai sfaturi atunci de ce o faci???

Mersi mult anytza!!! asa gandesc eu si daca poti sa ajuti un om fa-o daca nu macar nu il incurca.

#24 2008-03-03 13:23:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

tzuska...deci esti constienta de problema ta...care, sincera sa fiu, eu cred ca nu e f mare... sincer mai mult decat am spus chiar nu vad ce as putea face. Sa citesc in carti si sa dau sfaturi metaforice? nu cred ca e cazul... Ideea e sa o iei incet...cu rezolvarea uneia dintre probleme...
si vreau sa te mai intreb ceva, fara suparare: iubitul tau nu e una, sau cauza unei probleme?

LATER EDIT: Leo, sincer...cred ca mistocareala n-are loc in topicul asta

Publicitate

loading...

#25 2008-03-03 13:24:16

tzusca
New member

Pute-ti prietenul sa-ti scrie el CV-ul lol O zic cat se poate de serios...

Leo ma cam iei peste picior "pune-l pe prietenul tau sa il scrie" eu ma refeream la interviuri nu la cv  si daca  chiar vorbeai serios inseamna ca esti pe langa...tu imi spuneai sa ma descurc singura sa numai cer sute de pareri si acum imi recomanzi sa apelez la cei din jur si pt un cv? Nu esti delok coerent in idei...neutral

#26 2008-03-03 13:29:06

tzusca
New member

ralluka a scris:

tzuska...deci esti constienta de problema ta...care, sicnera sa fiu, eu cred ca nu e f mare... sincer mai mult decat am spus chiar nu vad ce as putea face. Sa citesc in carti si sa dau sfaturi metaforice? nu cred ca e cazul... Ideea e sa o iei incet...cu rezolvarea uneia dintre probleme...
si vreau sa te mai intreb ceva, fara suparare: iubitul tau nu e una, sau cauza unei probleme?

ba da  ralluka e una din probleme ...pentru ca atat de de mult m-am schimbat incat imi spune ca nu ma mai recunoaste...si ma da peste cap cand il vad atat de nemultumit de mine...te doare cand vezi ca nu mai esti in stare sa il atragi, sa il incanti   pe cel de langa tine...

#27 2008-03-03 13:29:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

leo nu e prima data cand vad ca iei lumea peste picior. cred ac iti poti argumenta post-urile si altfel

mami de minuni hjarta

#28 2008-03-03 13:31:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

stiu cum e...toate si toti am trecut prin asemenea faze. eu... prima schimbare la mine o faceam la coafor...si apoi pofta venea mancand...de schimbare fizica zic

#29 2008-03-03 13:36:11

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

tzusca, si eu mai am uneori sentimentul asta, ca sunt prea copil, si ca el ma vede asa. dar mi-am dat seama, ca in mare parte, asta e in mintea mea. si daca vreau sa ma port ca o femeie , ma port asa, desi eu-s mai alintata de felul meu (mai ales cu el).
job-ul este esential. responsabilitatile iti dau putere si incredere in tine (dar exista si reversul medaliei). pe mine m-a schimbat in bine munca, in 6 luni.
legat de vestimentatie: imbraca-te in ce te simti tu bine si iti da un sentiment de siguranta. la mine de ex, functioneaza tinuta eleganta. si ma imbrac asa ori de cate ori am kef sau ma simt nesigura. smile
tu esti singura care.. te poate ajuta cu adevarat. cred si eu ca e doar o faza care va trece si poti fi femeia care, de fapt esti wink

leo, nu fi rautacios, posturile care nu iti plac, ignora-le. ne pare bine ca exista si o "voce" masculina printre noi (mai erau cateva dar nu le-am "vazut" de ceva vreme) dar nu ne plac certurile si nu ne criticam unii pe altii, si mai ales nu ne ironizam. fiecare are parerea lui si e liber sa o exprime aici atat timp cat nu jigneste pe nimeni.  asa ca fii baiat cuminte wink

#30 2008-03-03 13:57:43

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

tzusca a scris:

Stii nu sunt o domnisorica care se plictiseste acasa si scrie pe forum ...eu chiar am o problema si e foarte aiurea sa te pierzi pe tine ca om ,sa te iti in oglinda si sa nu stii cine esti.

da, si anytza o sa te scoata din impas... ia sa vezi...
Okei... atunci fa ca ea: "Fa lucrurile pe care le faceai si inainte" (NU. NU vobeam serios)
Imi pare rau ca nu pot sa stau sa va raspund tuturor... dar n-o s-o fac din 3 motive: 1. e offtopic, 2. n-are rost, 3. mi-e lene.
Se pare ca-n postul asta am reusit sa nu mai iau pe nimeni peste picior.

Bafta cu jobu'.

Pa

#31 2008-03-03 14:21:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

tzusca a scris:

...domnisorule Leo cand am spus ca cer " sute de pareri "ma refeream la prieteni si la familie ...Am intrat pe forum pentru ca sunt o multime de oameni si ma gandeam ca poate cineva a trecut prin asta si am poate sfatui...Si inca ceva nu are sens sa va "muscati intre voi" prin mesaje ca nu am ajuta deloc.
Va multumesc pentru mesaje si pentru incurajari.

tzusca, nu te necaji pe Leo, ca el in felul lui usor abrupt zice bine ce zice....
stiu ca iti e greu, insa nu te descuraja...lunile astea 2 au fost alese cam prost(stiu ca nu tu le-ai ales!)...e o perioada cind nu se prea fac angajari...ai sa vezi insa ca de aici inainte se va schimba situatia!
Depinde insa doar de tine sa iti ridici moralul si sa iti recapeti increderea in tine...orice ti-ar spune oricine nu ajuta daca nu faci tu efortul...daca crezi ca nu reusesti singura, cauta ajutorul unui psiholog, nu e vreo rusine si te va ajuta mult

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#32 2008-03-03 14:36:23

tzusca
New member

Multumesc pentru mesaje m-ati facut sa imi dau seama ca nu e un capat de lume ce se intampla. Iar pe Leo  nu m-am suparat ,ii inteleg stilul doar e barbat ,iar fi fost chiar aiurea ca barbat sa se lamenteze in rand  cu mine pe forum .Omul si-a spus parerea si avea dreptate.
O zi senina tuturor si sa auzim de bine!!!

#33 2008-03-03 14:37:23

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

tzusca a scris:

Depresie sau nu...eu ce fac??? Starea asta imi afecteza totul ... viata de cuplu, relatia cu prietenii si familia si cea profesionala.

multora ni se intampla sa scapam uneori lucrurile de sub control si asa cum leo te-a "iritat"cu ce-a zis probabil asa e si prietrenul tau(spirit masculin care ignora "detaliile")
e greu cand trebuie sa depasesti ceva singur si mai ales cand trebuie sa ii convingi si pe ceilalti ca ai o problema ca simtit nevoia sa iei o pauza....eu zic sa te concentrezi mai mult pe nevoile tale, sa lasi la o parte partea exterioara si materiala a vietii si sa fii tu orice crede cineva tine....la urma urmei si daca te comporti ca un copil important e sa te simti tu bine asa.....cel mai mare ajutor ti-l poti da tu insati!!
de multe ori ne comfruntam cu diverse piedici care apar de diferite naturi....acum mi s-a intampla sa invat ca prietenii nu stiu sa pastreze secrete(o sapt),cealalta luna imi dau seama ca sprijinul parintilor e cel mai important si tot asa.....e doar o perioda pe care trebuie sa o treci si sa inveti din ea(stiuuu usor de zis dar fii mai curajoasa ...)

#34 2008-03-03 14:59:08

anytza
Hero member

Leo a scris:

tzusca a scris:

da, si anytza o sa te scoata din impas... ia sa vezi...
Okei... atunci fa ca ea: "Fa lucrurile pe care le faceai si inainte" (NU. NU vobeam serios)
Imi pare rau ca nu pot sa stau sa va raspund tuturor... dar n-o s-o fac din 3 motive: 1. e offtopic, 2. n-are rost, 3. mi-e lene.
Se pare ca-n postul asta am reusit sa nu mai iau pe nimeni peste picior.

Bafta cu jobu'.

Pa

pai atunci ajut-o tu..soate-o tu dim impas...a da de fapt ti-e lene wink

#35 2008-03-03 15:38:22

Leo
Sr. member
Site

pai n-am cum s-o scot eu din impas... ca nu-s nici prietenu' ei, nici n-am stat cu ea la cafea, nici n-am studii de psihologie. Aici deja nu mai e vorba de sfaturi... e vorba de atitudine. De atitunea ei, de psihologia ei. Si cum toti suntem diferiti... nu poti generaliza; de-aia se zice si-n medicina, ca un doctor bun "trateaza pacientul, nu boala".
Ceea ce-a zis doctoressa cu psihologul, am zis si eu mai sus... "shrink"...

Daca as trece prin asa ceva, fii sigura tzusca, m-as duce la un psiholog fara sa ezit.
Si ca sa te simti mai bine, si eu am cautat un job aproape 2 luni, perioada in care am fost la vreo 12 interviuri.

gipsy wrote: "la urma urmei si daca te comporti ca un copil important e sa te simti tu bine asa". Aici lipreste o virgula. Ceea ce m-a facut sa alatur adjectivul "important" substantivului "copil"... si-a iesit "copil important" smile am avut o revelatie... lol
Pana la urma, si baiatul ala din "Vizita" care e important ca un om mare, care fumeza tigara pana la carton lol are un sambure de realitate in felul lui... eu lucrez, fumez, beau vin, fac sex... dar tot copil sunt... mi-e frica sa ma maturizez... ma pierd des in amintiri din copilarie si studentie, nu vreau sa am griji, nu vreau sa pierd iesirile la bere cu prietenii, inca imi place sa port adidasi si trening, sa joc tenis de picior... Multi din fosta gasca s-au mutat cu prietenele, unul chiar s-a insurat... mie mi-e cam frica... si nici n-am fatza de sotz smile Asa sunt eu, si cine ma accepta, ma ia asa...
Poate tragi vreo concluzie din ultimele randuri, tzusca... poate...

anytza wrote: "pai atunci ajut-o tu..soate-o tu dim impas"
Mai zic odata, de fapt... reformulez: nu e obligatoriu care fiecare om care intra pe forumul asta sa-si rezolve problemele aici. Asta pentru simplul motiv ca uneori nu se poate. Si cu asta chiar am incheiat lista comentariilor pe aceasta tema.

#36 2008-03-03 15:44:00

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

leo da tu esti pe post de arbitru??eu zic sa nu mai fii asa rigid cu noi...poate ti-e greu sa inteleg dar femeile tin sa fie mereu consolate,ajutate ....asa ca nu fi rau te rog

#37 2008-03-03 15:51:06

Leo
Sr. member
Site

de data ce-am mai facut?
te simti tu ofensata ca am zis ca n-ai pus o virgula... te-am jignit cu ceva? am zis ca nu stii sa scrii sau ceva de genul? am zis doar ca lipseste... nu inseamna ca am fost rau. Se mai intampla sa "mancam" si virgule... azi ti s-a intamplat tie... nu inteleg ce te-a deranjat pana la urma... Oricum, suna bine "copil important"... ceva gen " ca un om mare"...

Da, anytza... eu m-am rezumat.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-03 15:53:26)

#38 2008-03-03 15:52:05

anytza
Hero member

io nu am zis leo ca trebuie neaparat sa isi rezolve probleme dar fiecare o ajutam cum putem ....poate tu o ajuti mai mult ca ai cunostinte despre anumite lucruri...in schimb eu pot sa o ajut prin simplu fapt ca ii raspund aici la problema ei chiar daca ei ii place sau nu raspunsul meu....oricum sa nu crezi ca datorita schimbarii de replici dintre noi doi am ceva cu tine ...de fapt nu am cu nimeni...asa ca hai sa ne rezumam doar la faptul de a o ajuta pe ea fiecare cum putem ...ok??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.