homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condyline inflamatie-2

#20 2008-03-06 22:48:28

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: Condyline inflamatie

dar codyline-ul asta nu se aplica de catre medic? eu stiam ca nu se fac aplicatiile asa oricum. arde pielea sanatoasa daca se aplica in exces sau pe zone sanatoase. eu asa stiu. bafta cu tratamentul!

#21 2008-03-07 08:21:43

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

mie mi-a zis sa imi aplic singura....si nu mi-a prea dat multe indicatii decat cum sa ma uit in oglinda si cum sa folosesc pipeta sau ce o avea aia:P si dc ma deranjeza sa fac o pauza de o zi dupa primele 2. deja ma gandeam ca mai bine l-as cauteriza....grater

Ultima oara a fost editat de allexya (2008-03-07 08:23:09)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#22 2008-03-07 11:11:50

Nitu Anne Marie
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-07

buna!am si eu o problema cu aceste condiloame.am fost la un cabinet particular si am facut o secretie vaginala si un test papanicolau care au iesit satisfacatoare.bineinteles mi-a dat sa fac un tratament cu condilyne si isoprisosine,am reusit sa ma dau doar 2 zile cu condilyne.ieri am fost la spital,la un cabinet de dermatologie si m-a trimis acasa,mi-a spus ca sunt ffff arsa si nu se vad condiloamele.mi-a spus medicul sa ma spal ffff des cu apa si sapun si sa imi pun compresii cu apa fiarta si dupa aia racita,ma simt ff bine cu compresiile.daca ai hpv in corp trebuie sa iti iasa si la papanicolau?ms frumos

#23 2008-03-07 11:14:00

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

papanicolaul doar indica o suspiciune de hpv.ca sa vezi daca ai sau nu hpv trebuie sa faci o analiza speciala numita genotipare

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#24 2008-03-07 11:14:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu iese hpv la pap. poate doar sa fie sugerata prezenta hpv. tratamentul pe care il faci tu trebuia sa ti-l faca un medic nu sa il aplici tu singura. de asta esti f arsa...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-03-07 11:15:07

Puccina
Full member

daca ai HPV or sa iasa anomalii in papanicolau chit ca unii doctori au zis ca nu e o chestie generala, dar ca sa fii sigura trebuie sa faci testul HPV. este in jur de 300 ron, este mult dar poti sa afli daca ai sau nu si daca da, ce tulpini ai, dat fiind ca 16 si 18 pot fi cancerigene.
m-ar mira ca dupa 2 zile sa fi disparut condiloamele, mai bine asteapata pana te vindeci si te duci la alt medic, eventual faci o colposcopie ca sa vezi daca chiar exista sau nu si daca sunt prezente si pe col si dupa aceea faci tratamentele recomandate.
multa sanatate !

#26 2008-03-07 11:36:49

evilpink
Banat

e de preferat sa faci genotiparea asa afli sigur daca ai sau nu hpv

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2008-03-07 11:37:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tipare hpv se numeste analiza pe care trebuie sa o faci.

mami de minuni hjarta

#28 2008-03-07 11:39:54

Nitu Anne Marie
Membru

ms frumos. condiloamele nu au trecut dar s-au micsorat.

#29 2008-03-07 11:59:42

Nitu Anne Marie
Membru

nu stiu ce sa mai zic,doctorul la care am fost prima data mi-a spus ceva,doctorul dermatolog de ieri mi-a zis altceva, pe net am citit despre hpv si scria intr-un articol ca daca ajungi (doamne fereste) la cancer de col uterin te poti opera imi este tare frica :smilesmilesmilesmilesmilesmile(

#30 2008-03-07 12:01:47

evilpink
Banat

tulpina care provoaza negii astai este low risc desi nu determina cancerul de col din cauza asta e bine sa faci genotiparea sa vezi sigur ce tulpini ai....

puss puss puss

#31 2008-03-07 12:05:21

Puccina
Full member

te cred ca iti e frica, si mie imi este foarte teama momentan.... dar am decis ca cel mai bine sa ma duc la doctor, sa fac colposcopie si cauterizare. lasa-le de medicamente, creme si alte chestii, pana la urma cauterizarea este sfanta.
si stai linistita, chiar daca ai hpv, numai putine tulpini pot da cancer, si te poti vaccina ca sa nu le "prinzi" niciodata.
in cazul in care, doamne fereste, le ai, trebuie sa faci foarte des papa pentru a detecta  orice schimbare si astfel nu vei ajunge sa ai cancer in fara avansata, in faza incipienta se poate trata.
daca ai bani poti face testul hpv (este in jur de 300 ron) ca sa scapi de orice grija. uite acum m-am interesat daca te intereseaza, ca daca te duci cu CI, bilet trimitere si adeverinta salariat poti faci colposcopie si cauterizare gratis la filantropia. eu zic ca merita incercat dat fiind ca sunt foarte scumpe altfel....
te pup, ai grija de tine, multa sanatate si nu dispera !!! crede-ma am plans 2 zile de frica, dar deja m-am documentat si mi-am revenit.
fruntea sus si mult succes:*puss

#32 2008-09-24 16:41:16

alter4ego
New member
Inregistrat: 2008-05-04

am si eu o intrebare....tocmai am aflat ca si eu sunt infectata...infectzia este inca la inceput..fac tratament cu codyline...mie doctorul mi-a spus ca infectia trece din organism dupa 2 luni...si nu va mai reaparea decat daca o sa mai am contact sexual cu o persoana infectata.....vreau sa stiu care e varianta crecta..si daca ramane in sange...dupa tratament si dupa ce imi dispar condiloamele....pot face sex fara prezervativ?...ideea e ca partenerul meu actual nu e infectat pentru ca nu am facut sex cu el..dar dupa tratament ce se va intampla?...astept raspuns va rog..multumesc din suflet

#33 2008-09-24 17:11:38

alter4ego
New member

am uitat sa mentionez ceva...pe reteta mi-a scris vaginita acuta....oare sa nu ma sperie?.. ca la cabinet am inceput sa plang....se mai da codyline si la alte boli?..sau poate am hpv dar nu e asa grav?..nu shtiu ce sa mai cred..peste 2 saptamani ma duc la control

#34 2008-09-24 23:41:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai din cate inteleg tu nu sti sigur ca ai hpv asa ca ar trebui sa faci un test hpv...hpv ul odata ce il ai ramane toata viata in sanga nu trece in 2 luni...diagnosticul de vaginita acuta nu e grav cum nici condiloamele nu sunt ceva grav...

happy with him...inlove with him...puss

#35 2008-09-24 23:58:48

alter4ego
New member

multumesc de raspuns...inseamna ca pot dormi linistita...nici nu va datzi seama cat bine facetzi unora...eu zic sa va ocupati mai mult de astea si sa faceti ceva campanii prin licee ca mi se pare ceva foarte important...de sida stie toata lumea...dar de alte boli si consecinte cam rar..in fine...multumesc inca o data si bravo pt site applause

#36 2008-09-25 00:06:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere alter4ego...sfatul meu e sa faci testul hpv sa sti exact cum stai....grav nu e dar daca ai totusi tulpini highrisk trebuie facut papul mai des...multa sanatate iti doresc si in ceea ce priveste propunerea ta eu promit ca daca dupa ce termin facultatea ajung sa lucrez intr un liceu voi face campanii de acest gen smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.