|
Nu esti logat.
Papanicolau clasa III#1 2008-03-03 21:58:52
papanicolau clasa IIIAm 28 de ani si am fost la ginecolog in urma unor dureri la ovare si mi-a spus ca am flora abundenta si mi -a iesit papanicolau clasa III LG- SIL TBS. Offline #2 2008-03-03 22:02:54
Re: papanicolau clasa IIIflora abundenta nu influenteaza rezultatul testului papanicolau.eu zic sa faci o alta colposcopie dar si o analiza la secretie sa vedem daca ai ceva infectii sau nu.ai facut un test hpv.? daca esti din buc.pt.colposcopie ti-o recomand pe doamnada doctor tarlea de la medsana.un papanicolau clasa 3 indica o posibila modificare maligna din cauza asta trebuiesc facute mai multe investigatii deci pasul urmator este colposcopia.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-03 22:07:26
Re: papanicolau clasa IIIintr-adevar, clasa III nu e un rezultat tocmai bun. clasa I e ideal, clasa II se intalneste cam la toate femeile cu o viata sexuala activa. Clasa III evidentiaza deja existenta unei probleme. Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau despre ce ti-a iesit - doctoressa sau fetele de la medicina sunt mai in masura - insa ca una care am trecut prin niste probleme destul de grave, iti recomand: mai consulta un doctor - de preferinta unul bun - care sta sa-ti explice ce si cum, fa o colposcopie si un test HPV. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Curaj, pentru toate exista o rezolvare! Iti doresc multa, multa sanatate! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-03-03 22:31:27
Re: papanicolau clasa IIIdin cate am citit si eu pe aici ... stiu ca e usor sa dau sfaturi ....dar eu iti zic asa ... sa nu faci din prima chestii radicale .....incearca sa o iei treptat ... cum au zis si fetele cauta mai multi doctori pt ca din pacate multi au tendinta sa curete din prima ...poate o sa o rezolvi cu tratament .....hai lasa ca o sa fie bine Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-03-03 22:31:53) Offline #5 2008-03-07 17:19:00
Re: papanicolau clasa IIIMultumesc pentru raspunsuri o sa consult si alt medic dar problema e ca in ce medic sa am incredere? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-07 17:29:10
Re: papanicolau clasa IIIcauta aici un medic recomandat din orasul tau http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|