homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gel vaginal Gleitgelen

#1 2008-03-04 10:12:24

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Gel vaginal Gleitgelen

Buna tuturor.Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns atat de la fetele care au folosit cat si un sfat medical din partea Doctoressei.
"Suferind" de o insuficienta lubriefiere ,fara nici o cauza medicala(am tot fost la doctor si nu am nici o problema),folosesc lubrifiant.Pana acum il foloseam pe cel de la Durex de care nu mai sunt multumita deloc.Este prea lipicios si se usuca prea repede.Aseara am fost la farmacie si farmacista mi-a dat acest produs Gel vaginal Gleitgelen.As vrea sa stiu mai multe despre el inainte sa-l folosesc.Mie personal mi s-a parut foarte parfumat......si stiu ca produsele care au parfum nu prea au ce cauta in zona aia.....
Multumesc anticipat.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2008-03-04 10:19:22

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: Gel vaginal Gleitgelen

Personal nu am folosit dar uite ce am gasit si citit despre el :
"Gleitgelen este un gel vaginal foarte bine tolerat cu proprietati lubrifiante si antiseptice care inlocuieste secretia naturala!

• Gleitgelen nu are efecte secundare asupra mucoasei vaginale si penisului.
• Poate fi utilizat impreuna cu prezervative, nu este gras si este compatibil cu latex-ul.
• Se spala usor si nu lasa pete. Usor de aplicat.
• Gleitgelen nu este un contraceptiv.
http://www.montavit.ro/produse/gleitgelen.htm

#3 2008-03-04 10:26:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

avand in vedere ca nu ti s-a gasit nicio cauza medicala inseamna ca rezolvarea problemei e la voi si nu folosirea lubrifiantilor din comert e solutia. folosirea lor zi de zi duce la o insuficienta lubrifiere in sine si asa intrati intr-un cerc vicios, daca nu ati intrat deja. cred ca trebuie sa va axati mai mult pe o lubrifiere naturala.

mami de minuni hjarta

#4 2008-03-04 10:26:38

mi_ka
Sr. member

Da,am citit si eu cam tot ce am gasit pe net plus prospectul.Suna bine.Insa as vrea un sfat avizat,sau cel putin o parere de la cineva care l-a folosit.Eu am probleme si cu candidoza.Cum schimb gelul intim fac candidoza.Adica orice schimbare de produs imi provoaca cred o modificare a florei si automat fac candidoza.De aceea imi este putin frica sa-l folosesc.....sad
Eu _vreau.....tocmai asta este.....noi in cuplu nu avem nici o problema.Suntem de trei ani impreuna,el este foarte atent...chiar prea atent pt ca imi cunoaste aceasta problema........ne iubim....avem o viata sexuala foarte satisfacatoare....exceptand acest mic (mare)inconvenient....

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-04 10:28:40)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#5 2008-03-04 12:47:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai ce nu inteleg eu e dc te speli cu gelul intim in interior...nu e de mirare ca apare candida...inauntru e de ajuns sa te speli cu apa...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-03-04 13:01:21

mi_ka
Sr. member

Cine a zis ca se spala cu gelul intim in interior????Doamne fereste........Am renuntat si la folosirea irigatorului.Nu mai fac absolut nimic care ar putea duce la modificarea florei vaginului.....Nici macar cu apa...Medicul mi-a spus ca un vagin sanatos se curata singur fara a fi nevoie de alte interventii din partea noastra.Candida nu am mai facut de vreo 7 luni,insa am luat lunar Flucovim.Initial l-am luat la recomandarea Doctoresei(pe aceasta cale ii multumesc foarte tare),iar apoi vazand ca scrie pe prospect ca poate fi luat mai multe luni la rand(unul pe luna) am facut asa.Deci 5 luni am luat Flucovim acum fac pauza cateva luni......(am fost un pic off topic.....)

#7 2008-03-04 13:12:57

crys_ty_na
Platinum member

f bine...si da...ar fi bine sa faci o mica pauza...ca e umpic agresiv cu ficatul...

#8 2008-03-04 22:47:46

ileanacarmen
New member
Inregistrat: 2008-02-28

ce este cu flucovimul ?? poate fi luat lunar, atunci cand ai candidoya?
am luat si eu pt candidiza, dar al luat 1 pastila de 150, 6 yile giniyiol de 400, si dupa o saptamam inca 1 pastila de flucovim 150
explicati-mi si mie va rog cum este cu flucovimul lunar, pt ca nu scap de candidoya, va rog....
luna trecuta am facut tratament cu canesten ovukle 3 buc, mi-a trecut , dar acum dup[ menstruatie a parut iar
in prospect scrie ca nu ai voie sa faci tratament daca ai facut tratament in ultimele 12 yile, ce va de genul, deci nu pot sa-l repet....si luna asta
as putea face tratament cu flucovim lunar???
de cde gramaj?
mersi

#9 2008-03-04 22:49:00

crys_ty_na
Platinum member

poti lua...o pastila pe saptamana...si fa si o analiza de chlamidia daca tot recidiveaza...

#10 2008-03-04 22:49:31

ileanacarmen
New member

scuye pentru greseli, ma oboseste foarte tare calculatorul, si nu vad sa scriu bine... cred ca ar trebui sa vizitez si oftalmologul nu numai ginecologul

#11 2008-03-04 22:50:10

crys_ty_na
Platinum member

lol stai lin...am inteles...

#12 2008-03-04 22:50:28

ileanacarmen
New member

am facut la un mometdat, si nu a aparut, sa mai repet?

1 pastila pe saptamana/, ce gramaj?
si cat timp?

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2008-03-04 22:52:29)

#13 2008-03-04 22:53:02

ileanacarmen
New member

ar trebui sa faca si sotul meu tratament?
cu flucovim sau cu creme local, am luat si canesten crema, cat timp ar trebui sa dureye tratamentul lui?, el nu are simptome

#14 2008-03-04 22:53:38

crys_ty_na
Platinum member

ileana...ti am editat eu acum msj dar daca nu citesti regulile si nu le respecti la urmatoarea abatere ai ban...o pastila de flucovim 150 in fiecare luni spre ex...si mergi la ginecolog...

#15 2008-03-04 22:59:27

ileanacarmen
New member

scuyeeeee

#16 2008-03-04 23:01:43

crys_ty_na
Platinum member

nicio pro...dar citeste regulile lol

#17 2008-03-05 09:51:27

mi_ka
Sr. member

Pai hai sa-ti spun cum am facut eu.Eu faceam candida de 4 ori pe an.Ziceai ca sunt setata.O data la 3 luni stiam ca o sa fac si culmea...chiar faceam.......Asta vara am facut si eu tratamentul cu Ginozol si o pastila de Flucovim.Apoi am inceput sa iau lunar.Eu il luam imediat dupa ce-mi trecea ciclul.In general nu prea iau medicamente si in plus as cam vrea sa raman gravida insa nu ma pot hotara asa constient.....si ma gandeam ca daca o fi sa raman sa nu-mi afecteze cu ceva.......In ritmul asta am luat 5 luni.Acum fac pauza.Prietenul meu a luat doar o singura data......Oricum ideea este sa se trateze si el ca altfel te reinfectezi si nu faci absolut nimic......In rest....am renuntat la chiloteii mei cei sexi cu danteluta in favoarea celor de bumbac:cry:,pastrez o igiena super stricta,in casa imi trag pe mine numai pantaloni de bumbac fara sa-mi mai pun lenjerie,noaptea la fel.......medicul mi-a spus sa renunt la tampoanele zilnice pentru ca pastreaza umezeala si favorizeaza aparitia candidozei(si ce-i drept,dupa ce am renuntat la ele nu am mai avut absolut nici o scurgere).......Cam asta am facut eu.Si multumesc lui Dumnezeu,sunt ok acum......Ajunsesem in stadiul in care atunci cand faceam candidoza ma simteam ingrozitor,de durere si usturime nu ma mai puteam nici imbraca cu o pereche de pantaloni....Brrrrrrr.........nu mai vreau...NICIODATA!!!!!!!

#18 2008-03-05 10:23:49

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sa nu exagerezi cu igiena interna...adica spalatul excesiv in vagin. in rest e ok. sanatate multa!

#19 2008-03-05 10:30:25

mi_ka
Sr. member

Eu personal,dupa cum am spus si mai sus ,nu sunt deloc de acord cu spalaturile "inauntru"......Nici cu apa nici cu nimic altceva.......Nu le vad nici utilitatea nici rostul......Inainte mai faceam cate o irigatie cu ceai de galbenele.Acum am renuntat total si drept urmare nu mai am nici probleme .
Apropo,Raluka,am vazut acum filmuletele cu tine.....Ai fost o miresica tare frumoasa...........smilesmilesmile

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-05 10:35:07)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.