|
Nu esti logat.
Lo femenal...pro si contra?..pls-2#20 2007-01-08 22:08:21
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsintoarcete la desorelle atunci daca tia mers bine cu ele it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2007-01-08 22:11:27
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsdar mergi si la medic. in cand in cand trebuie sa faci si analize. asta e rosul medicului: sa vada daca apar probleme. Nobody home Offline #22 2007-02-08 19:49:04Re: Lo femenal...pro si contra?..plsbuna vreau si eu sa va intreb de lo femenal...iau marvelon si ma simt bine cu ele dar s-au terminat la family planning si acum mi-au dat li femenal si nu stiu oarecum sunt scheptica ce priveste aceste contraceptive ca nu prea am auzit de ele si orecum mi-e frica sa le incerc....doctoressa a zis ca sunt mai vechi adica hormonii continuti - 0.03 mg norgestrel si 0.03 ethinylestradol - scrie pe ele...nu e o cantitate cam mare???????nu stiu ce sa fac?????? Offline #23 2007-02-08 19:50:53
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsNu poti sa iti cumperi Marvelon din farmacie? Sa rogi medicul sa iti dea o reteta. #24 2007-02-08 21:40:53
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsintoarce0te la planning si cere reteta pentru marvelon. in farmacii se gaseste marvelon 21 (nu au cele7 pastile placebo) Nobody home Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-09 10:36:01
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsnu e vb de cantitate....da zicea doctoressa k are o substanta care nu ii place ei....incearca la farmacie..tre sa aiba marvelon...cred eu...dac nu...intoarce'te la planning si cere sa ti se recomande alte pastile decat lofemenal. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #26 2007-02-09 11:42:30Re: Lo femenal...pro si contra?..plsnu la farmacie nu am gasit ci la plannig numai sunt gratuite...de asta am mers la planning ca sa-mi dea antibebe gratuit ca pana acu era marvelonu gratuit pe care le luam si acu am zis fiind si studenta ca merg la planning dar nu se mai da marvelon ci lo femenal...deci sa nu le incep???am incercat multe pastile pana am ajuns la marvelon si ma simt bine cu ele...nu as vrea sa o iau de la inceput si sa caut pe cele bune pt mine.... Offline #27 2007-02-09 12:05:57
Re: Lo femenal...pro si contra?..plshonney, esti chiar asa de strimtorata financiar incit sa nu poti sa iti permiti sa cumperi marvelon?...Eu sunt de parere sa faci un efort si sa cumperi Marvelonla farmacie nu sa il schimbi cu orice e la gratuitati Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-02-09 15:26:39
Re: Lo femenal...pro si contra?..plspoi o data pe luna.,..dai vreo 200mi..sau cat e marvelonul..nu e asa mult.pui jumi juma cu prietenul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #29 2007-02-28 20:24:26
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsSalut Offline #30 2007-02-28 20:38:15
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsnu este probl ... tu continua cu pastiulele in mod normal in continuare ...si asteapta sa iti vina la pauza it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #31 2007-03-01 12:25:49
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsdaca ai inceput pastilele din prima zi de sangerare nu era nici o probl...dar daca nu..asta e...stai linishtita k sunt fete care au luat de vreo 5 ori in cateva luni...de acu oricum te protejezi cu anticonceptionale si daca le iei corect nu mai e nevoie de postinor...asa k nu depasesti 2 ori pe an s-a mai vb de kestia cu ficatul...da <cauta> si gasesti.dar...cum recomnada si doctoressa mai sus...poate te duci la planning sa skimbi pastilele astea daca nu esti prea stramtorata cu banii si sa iti recomande alt tip de pastile pe care sa le iei dl farmacie.casa de piatra in sept Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #32 2007-03-07 20:04:17
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsIau anticonceptionale lofemenal din octombrie anul trecut.Din pacate pot sa spun ca e pentru ultima data cand mai iau anticonceptionale.Nu mai am deloc pofta sexuala,nu ma mai excita nimic.Inainte aveam un libidou destul de mare.Acum e inexistent.Pe bune.La inceput am crezut ca o iau razna,credeam ca eu sunt de vina.Dar acum sunt sigura.Daca as fi stiut asta nu mai incepeam cu anticonceptionale.Mai bine folosim prezervativ(desi nu mi-a prea placut niciodata) ca era mult mai fun.As vrea sa stiu daca mai sunteti altele in situatia mea... Offline #33 2007-03-07 21:06:25
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsmai sunt stai linishtita.poti skimba pastilele( la sfatul medicului) si poti veni cu ceva nou in viata sexuala.o sa te ajute. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #34 2007-03-08 13:04:12
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsoricum, contraceptivele le poti schimba si mai poti tine cont si de faptul ca principalul organ sexual e creierul(la om)...deci depinde de tine in mare masura ...si de partener, evident Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-03-11 22:31:03
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsAm realizat cu stupoare ca singurul motiv pentru care mi-au fost prescrise lo femenal de la cabinetul de planning a fost ca erau pe lista de gratuitati(desi platesc 15 lei pt 3 folii..).Imi dau seama ca sunt anticonceptionale de generatie veche si care probabil sunt mai ieftine si se afla pe stoc.Nu mai am sincer incredere in doctorita de la cabinetul de planning(care de altfel este demult trecuta de prima varsta..stiu ca sunt malitioasa..dar si nervoasa).Nu sunt din Bucuresti dar m-ar interesa sa stiu daca se poate discuta cu un medic competent (ma refer la doctoressa in special) la telefon si eventual sa-mi poata recomanda niste antibebe mai noi si mai bune si mai ales care sa aiba un efect mult mai scazut asupra libidoului.Mentionez ca inca de la inceput am observat o scadere dramatica a libidoului si am citit ca SHBG-ul (sex hormone binding globuline) are un efect dezastruos asupra testosteronului.Deci m-ar interesa pilulele cu efect redus asupra testosteronului. Offline #36 2007-03-11 23:47:11
Re: Lo femenal...pro si contra?..pls
nu. nu se poate trai din discutii la telefon. si anticonceptionalele se recomanda doar in cabinet, und eiti face si fisa. Nobody home Offline #37 2007-04-19 19:30:28
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsmda si eu am luat lo-femenal si de la prima pastila mi sa facut rau...si am recurs tot la Diane 35 sunt cele mai bune:) Offline #38 2007-04-19 19:40:53
Re: Lo femenal...pro si contra?..plsyuli, diane se iau in cure scurte. eu te-as sfatiu sa te intorci la medic si sa iei anticonceptionale, nu tratament antitestosteronic. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|