|
Nu esti logat.
Zanocin...........intrebare?#1 2008-03-04 16:13:44
zanocin...........intrebare?am inceput sa iau zanocin ptr raceala la ovare si parca mai rau imi e.........m-au durut ovarele zilele astea si am stare de somnolentza,il simt ca e super puternic,dar nu vreau cine stie ce complicatii sa-mi apara.doctorezza ce-mi recomanzi ?sa continui sa le iau?trebuia sa le iau demult........ Offline #2 2008-03-04 16:15:14
Re: zanocin...........intrebare?mi-au fost prescrise.......... Offline #3 2008-03-04 16:16:57
Re: zanocin...........intrebare?daca ti-au fost prescrise ia-le....si mergi inapoi la medicul care ti le-a recomandat si spune-i care sunt problemele....si treci pe la regulile forumului, citeste-le si respecta-le!ai warn! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-03-04 16:17:04
Re: zanocin...........intrebare?editeaza mesajele ca sa nu-ti dea fetele warn Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-03-04 16:28:52
Re: zanocin...........intrebare?ms,am inteles,sorry Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|