|
Nu esti logat.
Spalaturi vaginale-2#20 2008-11-24 22:17:11
Re: spalaturi vaginalenici mie danae...si rose conteazace ai ...caci daca vb de gardnerella spalaturile o doar intretin... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-11-26 12:37:36
Re: spalaturi vaginaledar daca ai contact sexual aproape in fiecare zi?...ca stiu ca dupa trebuie sa te speli si inauntru...deci?... Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #22 2008-11-26 12:44:35
Re: spalaturi vaginaledaca e cu ejaculare inauntru ar trebui...ca sa scoti sperma de acolo...ca sa nu se modifice flora. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #23 2008-11-27 11:42:30
Re: spalaturi vaginalepoi da...stiu ca trebuie...si atunci nu mai are nimic ca te speli in fiecare zi? Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #24 2008-11-27 11:53:20
Re: spalaturi vaginalePe mine una m-ai incuiat cu intrebarea asta ... Ii las link-ul crys_ty_nei. Poate te lamureste ea. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-27 13:40:59
Re: spalaturi vaginalepana la urma poate stie cineva... Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #26 2008-11-27 14:15:04
Re: spalaturi vaginalemi-am pus si eu intrebarea asta. si eu cand ma intalnesc cu al meu in weekend facem prostioare de mai multe ori in interval scurt Offline #27 2008-11-27 14:20:26
Re: spalaturi vaginale
depinde de la caz la caz...nu zice nimeni ca e musai sa te speli inauntru dupa fiecare contact dar daca esti ca mine spre ex cu candidoza care recidiveaza ar fi bine daca vrei sa o ti sub control...pe scurt sperma poate modifica mediul vaginal lucru care poate duce la candida sau gardnerella...as ca trebuie sa analizezi cazul in functie de costuri si beneficii si sa vezi ce comportamente iti sunt mai adecvate tie... happy with him...inlove with him... Offline #28 2008-11-28 09:49:34
Re: spalaturi vaginalemdea...eu o sa ma spal in continuare...... Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #29 2008-11-28 12:18:08
Re: spalaturi vaginaleAm si eu de facut spalaturi cu pliculete de femigin..stie cineva daca trebuie sa fierb apa sau nu? We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|