homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vise de noapte.........cosmarurii :((-5

#77 2008-05-02 18:31:56

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: vise de noapte.........cosmarurii :((

sa ma inchin? adik sa ma rog? hmm,nu mereu...m-am dezobisnuit.si in ultima vreme sunt asa obosita k adorm imediat,nu apuc oricum... eu ma rog in timpul zilei dak e sa ma rog,p moment,sau cand mi-e frica... nush ce sa zic despre visul meu frecvent. cred k prevesteste ceva... cred k acel castel chiar exista undeva in lume. sau poate devin eu nebuna lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#78 2008-05-02 18:38:20

GreenBubbles
Insomniac member

da,am citit volumul ala...cu castelul fetei in alb... dar n-are legatura. ciudat insa e ca in afara d castel mai sunt si alte simboluri in visul asta,kre cik sunt de bine conform unui dictionar.dar ma cam sperie..

#79 2008-05-02 18:40:24

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

http://www.oniromantie.ro/modules/dictionary/search.php

uite, da un search la castel, am gasit destule interpretari..
poate daca-ti dai seama ce vrea sa insemne nu vei mai avea cosmarul

app de vise, daca visezi ca-ti cade o masea si nu te doare, auzi de o moarte, iar daca te doare, cineva apropiat va muri

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#80 2008-05-02 18:50:01

GreenBubbles
Insomniac member

n-am visat k ma dor maselele...
oricum,ms de site...e ff ciudat,k aud numai de prosperitate,bucurie,implinire de proiecte...si cosmaru asta ma sperie

#81 2008-05-02 18:56:27

GreenBubbles
Insomniac member

nu mai is certata cu El,nu cred. uf,vreau filmu ala! nu ma sperii asa usor eu,stai linistita. oricum ala e un film,si asta e viata mea,e real... nu m-am mai sufocat d mult oricum.aia a fo acum 2 ani sau 3...

Publicitate

loading...

#82 2008-05-02 19:08:37

GreenBubbles
Insomniac member

offtopic ms ms... da n-am torrent,n-am nici un program,eu merg "la cershit" de filme pe la preteni,sa ia unu sau altu cva pt mine lol
ontopic: dak as putea as face un film scurt cu visu asta,cam de o ora asa...da` nush d unde sa fac rost d camere  d filmat k lumea,echipament mai profi asa...
ar fi interesant.

#83 2008-05-02 19:14:10

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

vezi daca te uiti la filme de groaza?eu daca nu ma uit sti ce bine dorm? lol nu imi incarc memoria cu toate prostiile rotfl nici nu am putut citi ce ai visat ca visam si yo la noapte ...

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#84 2008-05-02 19:24:14

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Green.. tu ai creierul ticsit de filme horror si carti horror. Se vede si pe pozele pe care ti le faci... negre, cu sange... e atat de clar, dar tu negi cu inversunare ca ar avea vreo legatura...
Nu trebuie sa aiba o legatura clara, dar faptul ca subconstientul tau este afectat se vede prin visele tale. Si stii de ce sunt asa de sigura pe ce spun? Pt ca si eu sunt la fel ca tine! Toata viata m-a fascinat horror-ul, nu cred ca am ratat prea multe filme horror... Si acum se vede foarte bine rezultatul.. am nopti la rand cu dorm cu lumina aprinsa de groaza... neutral Am 21 de ani si dorm cu lumina aprinsa... Si visez urat de ma trezesc transpirata...
Psichicul meu (si cred ca si al tau) a fost afectat pentru totdeauna.. chiar daca acum nu ma mai uit la filme de groaza (nu pt ca nu simt nevoia, ci pt ca imi dau seama ca imi fac rau).

Si... dintre toate filmele pe care le-am vazut... Exorcizarea lui Emily Rose m-a distrus neutral

#85 2008-05-02 20:19:50

GreenBubbles
Insomniac member

Alexia draga eu nu ma inversunez cu nimic...citesc carti horror si ma uit la filme horror...dar n-am mai citit o carte horror de luni bune,de cand am terminat Salem`s Lot de King. si nici un film horror nu am mai vazut de o gramada d timp...  in ultimele 3 saptamani (minim!)m-am uitat la 6 serii de seinfeld si am ras mult rotfl si nush,nici poze nu mi-am mai facut. si nu-mi mai fac poze dark,am avut o "perioada" lol si alea de pe hi5,maijoritatea sunt vechi (ultimele poze sunt mai noi putin). si in ultima vreme inainte sa dorm mi-a cantat puiu la chitara hjarta si el canta frumos big_smile

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-02 20:20:31)

#86 2008-05-02 20:23:16

alexia
Addicted member

green... ai auzit de subconstient? sau chiar de inconstient? Eu nu m-am mai uitat la un film horror de un an si cand inchid ochii e totul atat de proaspat ca zici ca m-am uitat la film cu 10 minute in urma...
Ai fost afectata si nu simti, nu-ti dai seama...

#87 2008-05-02 20:26:45

andrutza
Vizitator

atsa vroiam sa zic si eu alexia...de subconstient smile

#88 2008-05-02 20:32:16

GreenBubbles
Insomniac member

uh,nu cred,adik nush. mai ales k nu prea vad filme horror bune... la maj dintre ele rad,gen jeepers creepers sau 13 ghosts...

#89 2008-05-02 20:35:12

GreenBubbles
Insomniac member

inainte d visu asta cu castelu,am visat k am facut din plastelina niste monstruleti draguti lol si k au prins viata si erau cuminti si dragalashi... si k trebuia sa-i hranesc o data in viata lor k altfel se faceau enormi. si i-am hranit din greseala d mai multe ori,si s-au facut cat camera mea lol si gangureau asa sweet si ma luau in palma lol era unu galben,unu verde si unu rosu. si mi i-a furat vara-mea lol

#90 2008-05-02 21:11:30

alexia
Addicted member

ce vis misto  rotfl ceva de genu Gremlin rotfl

Am avut si eu o data un vis .... sa-i zic .. sangeros.. Se facea ca toata lumea murise (bineinteles in afara de mine) si tt globul era acoperit de o pasta foarte lichida formata din sangele si resturi de oameni si de tot... si eu inotam prin chestia aia si la un moment dat a trecut pe sub mine o vietate imensa... ceva de calibrul unei balene uriase... cred ca aia facuse macabrul ala...
Nasol oricum... neutral

#91 2008-05-02 22:39:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

GreenBubbles a scris:

inainte d visu asta cu castelu,am visat k am facut din plastelina niste monstruleti draguti lol si k au prins viata si erau cuminti si dragalashi... si k trebuia sa-i hranesc o data in viata lor k altfel se faceau enormi. si i-am hranit din greseala d mai multe ori,si s-au facut cat camera mea lol si gangureau asa sweet si ma luau in palma lol era unu galben,unu verde si unu rosu. si mi i-a furat vara-mea lol

smile)))

asa era un episod din niste desene animate..powerpuff girls lol lol rotfl

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#92 2008-05-03 03:12:22

alynush
New member
Inregistrat: 2008-05-03

si yo am cosmaruri si azi dimineatza am avut dar nu mai stiu ce-am visat...app de filme horror si mie imi plac mai am cateodata cate un cosmarel inainte cand vedeam un film din asta visam acum f rar:D

#93 2008-05-03 07:54:11

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

filmele horror ne afecteaza tare mult,chiar daca nu ne dam seama..asa ziceam si eu..haha ma uit la filme..stiu ca sunt fake`uri ,stiu ca sunt doar filme..doar nu m`oi speria eu..uite ca si eu daca aud  vreun zgomot noaptea ma sperii,mi`e frica de intuneric..de ce credeti ca taranii aia de pe vremea lu` pazvante merg noaptea pe strazi neiluminate si n`au pic de frica?aia au veceuri in curte si nu ezita sa mearga singuri..sa nu mai zic de alte temeri pe care noi le avem si lor li se par copilarii..toate astea ni se trag din filme..parerea mea

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#94 2008-05-03 09:27:54

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

nu mai citesc ca mi se face pielea ca de gaina..brrr
eu as'noapte am visat ca bunica mea a murit neutral. si ea a murit acum 2 ani, de ziua prietenului meu:|

la filme de groaza...cu monstri, vampiri,zombi...nu imi este frica sa ma uit. Dar din astea gen Emily Rose...nici sa ma impusti, era pe HBo odata si nici nu stiam cum sa evit canalul , sa nu dau pe el din greseala. Astea cu exorcizari, fantomele unor oameni...cu biserica imi raman intparite in minte si daca raman singura acasa nu dorm nici lovita cu diazepam. :f?rv?nad:

acum 2 ani, de revelion trasesem de pe Odc cu iubitul, exorcizarea lui Emily Rose. El statea pe scaun, eu in bratele lui, si dadeam asa la anumite faze din film ....si deodata a cazut curentul :f?rv?nad:. daca imi amintesc cred ca am facut pe mine rotfl2
ne imbratisam amandoi de parca ne iubeam ca nush ce...mai mult de frica nu de alta, ca era o bezna in camera, si eu vedeam numai franturi din film.
gata cu freaky stuff-urile astea big_smile

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#95 2008-05-03 09:29:40

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

hmm eu n`am vazut exorcizarea lui emily rose..cum e?pov un pic din el pls..oricum mi`e cam frica sa ma uit

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.