homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vise de noapte.........cosmarurii :((

#1 2008-03-04 17:09:34

eu si tu
Full member
De la: de prin zona...
Inregistrat: 2007-03-08

vise de noapte.........cosmarurii :((

diablo

hjartahjartahjartahjartahjarta

#2 2008-03-04 17:12:06

eu si tu
Full member

Re: vise de noapte.........cosmarurii :((

vi s-a intamplat sa visati si sa cadeti din pat...big_smile eu una asa am patit dar m-am speriat groaznik voi ati patit-o fetelor puss

#3 2008-03-04 17:15:44

eu si tu
Full member

da . am visat ca o prietena a mea a murit intr-un accident si plangeam rau de tot grater dar nimeni nu va vedeam si am incercat sa fug dupa ajutor si am cazut dar nu mai satiu unde;)) .................si in final m-am trezit jos din pat lol nasol vis nu mai vreau vise deaste stupide:((

#4 2008-03-04 17:17:08

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ti s-a intamplat doar o data sau ti se imtampla in fiecare noapte?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-03-04 17:20:37

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu am visat ca tipam , ma rog incercam sa tip , si nu puteam, si m-am trezit tipand, a fost nasol....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-03-04 17:21:33

Chocolate22
Insomniac member

alinuutza_81_23_11 a scris:

a fost nasol....

toate cosmarurile sunt nasoale

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-03-04 17:23:35

eu si tu
Full member

ma rau e ca nu ai cum sa te trezesti doar......................atunci cand mergi pe sarma ca mine (in vis) si sa vezi cum cazi si te trezesti transpirat de zice ca acum ai iesit din baie rotfl

#8 2008-03-04 17:34:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si mie mi se intampla, doar ca nu-mi amintesc prea multe... iar o data a fost interesant... premonitoriu. un om drag era placat la munte, in ceahlau (unde, pe atunci, eu nu fusesem niciodata). si am visat o stanca mare, de pe care el cadea... iar eu eram prea departe ca sa-l ajut si era o stare groaznica... asa m-am trezit. partea faina a fost cand au venit cei din gasca lui de la munte si am intrebat-o pe o tipa ce mai face x (cel pe care-l visasem), iar ea mi-a raspuns: "pai ce sa faca, e bine, dar era sa-si rupa gatul langa panaghia" eu: "ce-i panaghia asta?" "o stanca mare din ceahlau" "si cand s-a intamplat?"... se intamplase exact in dimineata de dupa visul meu. partea si mai draguta e ca, dupa cateva luni, am aajuns si eu in ceahlau... iar panaghia e exact asa cum o visasem eu.. desi n-am fost niciodata inainte acolo si nici poze nu vazusem... strange...

(oricum, n-am sanse de paranormala, de mama omida care ghiceste viiitorul... a fost primul si ultimul de genul asta! lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2008-03-04 17:38:03

Chocolate22
Insomniac member

da cum v-ati simti daca ati vrea sa va treziti si nu puteti rotfl
visezi (vis sau cosmar nu conteaza) ... visezi ca vrei sa te trezesti ... sa te ridici din pat sa faci o anumita chestie ... dar nu poti rotfl mi-e dor de visele alea lol

#10 2008-03-04 18:38:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bai chocolate, vezi ca astia mai "paranormali" numesc asta "iesit din corp" (apropo, stiu o tipa care zice ca se plimba noaptea pe deasupra patului... deasupra corpurilor ei si al sotului... i se intampla pur si simplu)

apropo de cosmaruri... abia se mutase iubi la o gazda noua si am visat holul de acolo si niste poze de la munte pe care tocmai le lipisem pe pereti... si am visat ca "necuratul" se varase in ele... nu va spun ca prima chestie pe care am luat-o in ziua aia a fost tamaie si aghiazma de la biserica big_smile a fost nasol tare visul, foarte realist...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2008-03-04 18:43:17

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu am visat ca sunt gravida... nu stiu sigur ce inseamna... si dadea asta micu din picioare. m-am speriat.

iubesc+Camelia+Matei

#12 2008-03-04 18:53:13

skumpi
Vizitator

eu visez in fiecare seara sau d fiecare data cand dorm si tot tp imi amintesc ce`am visat nustiu strange`

#13 2008-03-04 20:09:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi a scris:

eu visez in fiecare seara sau d fiecare data cand dorm si tot tp imi amintesc ce`am visat nustiu strange`

si mie mi se intampla des

tomina eu cadaca visezi ca nu poti face copii inseamna ca esti insarcinata,dar....sunt vorbe.am o colega ce visezza des ca e gravida,ca are copii lol

expect the worst , hope for the best!

#14 2008-03-04 20:13:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu visez de multe ori  k am copii.si nu ma sperii.ba chiar,intr-o seara am visat k bebe al meu se juka cu fi-sa lui columbeanca si eu stateam de vorba cu ea. lol in schimb aseara am visat o femeie moarta in cosciug la me in sufragerie.strange...................

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#15 2008-03-04 20:20:23

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu am visat intr-o searan ca a nascut mama o fetita si imi era atat de draga... lol

expect the worst , hope for the best!

#16 2008-03-04 20:30:00

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

rrammonna a scris:

si eu visez de multe ori  k am copii.si nu ma sperii.ba chiar,intr-o seara am visat k bebe al meu se juka cu fi-sa lui columbeanca si eu stateam de vorba cu ea. lol in schimb aseara am visat o femeie moarta in cosciug la me in sufragerie.strange...................

s zice k dk visezi p cineva mort...k i-a murit "moartea" acelei persoane...

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-03-04 20:36:51)

#17 2008-03-04 20:32:20

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

si eu visez in fiecare noapte si imi amintesc dimineata fragmente. si numai vise bizare si aiurea, niciodata  de bine numai de rau....

Cu zambetul pe buze...

#18 2008-03-04 20:33:35

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

daniela1985 a scris:

rrammonna a scris:

s zice k dk visezi p cineva mort...k i-a murit "moartea"

i-o fi ''murit'' moartea,dar nu o cunosc pe respectiva

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#19 2008-03-04 20:37:52

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

ultimu cosma p care l-am avut a fost ca eram in baie si  stateam de vb cu iubi meu la telefon iar la un moment dat deschis un prieten usa la baie si mi-a zis "vezi k isi face baie andrei" iar eu am m-am uitat spre cada si mi-a explodat telefonul la ureche...m-am trezit brusc si nu a durat nici 2 min si primesc bep de la iubi meu ... d la un timp imi visez telefonul urat..ori k il scap, ori ca ii rup clapa, ca mi-l fura careva....

o mai visez p bunica-mea k e moarta si ca e in camera ei, ca se ridica cu capul de se uita la mine si imi face cu mana si imi zambeste ironic :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-03-04 20:38:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.