homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crioterapia...sterilet?!!!

#1 2008-03-04 17:47:11

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Crioterapia...sterilet?!!!

buna ziua as dori si eu un raspuns la urmatoarele :

Dupa crioterapia unei rani pe col la cit timp se poate relua activitatea sexuala???
Steriletul afecteaza crioterapia??
Durerea(discomfortul) dupa crioterapie cam cit dureaza??

Va multumesc enorm pentru raspuns si sunteti niste dragutze:)

loredana

#2 2008-03-04 17:52:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Crioterapia...sterilet?!!!

poti sa iti reiei viata sexuala dupa 3-4 saptamani.... cum adica afecteaza steriletul crioterapia?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-03-04 23:12:48

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

adica procesul asta de inghetare ce se intimpla acolo smile nu afecteaza steriletul ?? asta vroiam sa zic ....dar cred ca am inteles ....
prietena mea zice ca simte putina durere sau ca ceva care o tine sau intepaturi ....e normal nu???
cam cit timp dureaza senzatiile acestea ?sad
va multumesc mult

#4 2008-03-05 07:54:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

de sterilet sincer nu stiu ce sa zic.... cel mai bine este sa intrebe doctorul ei.....pai acum depinde unde o inteapa cat timpetc.etc?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-03-05 10:37:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca medicul stia ca are sterilet i-ar fi spus (cred) si daca afecteaza cu ceva crioterapia si/ sau crioterapia steriletul. 3-4 saptamani dureaza perioada de abstinenta. tot la medic trebuie sa vb si de intepaturi.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.