|
Nu esti logat.
Ginecolog Francois Desire....#1 2008-03-05 11:41:53
Ginecolog Francois Desire....Stie cineva ceva despre acest doctor?Astept cu interes parerile voastre fetelor. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2008-03-05 14:55:08
Re: Ginecolog Francois Desire....Am auzit si eu despre el ca ar fi un medic f bun. Dar nu am ajuns sa merg la el.. #3 2008-03-05 15:08:38
Re: Ginecolog Francois Desire....Da,si eu tot din auzite.....As vrea sa merg la el dar stiti si voi cum e,inainte de a merge la un medic parca ti-ai dori sa auzi mai multe pareri. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #4 2008-03-05 15:09:29
Re: Ginecolog Francois Desire....oricum parerile sunt impartite. un dr. care rezolva problema cuiva e ffff bun si acelasi dr. care nu-i da de cap unei alte probleme e rau. eu zic sa mergi si sa vezi Offline #5 2008-03-05 15:17:27
Re: Ginecolog Francois Desire....Ai dreptate Ralluka.Numai ca vezi tu,eu nu prea imi pot permite sa gresesc.Am mai avut experiente din astea care erau sa ma coste viata. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-05 16:31:20
Re: Ginecolog Francois Desire....te inteleg, mi_ka, sunt cam in aceeasi situatie. insa cam de obicei un medic bun/foarte bun este un medic (foarte) ocupat...din pacate. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-07-25 13:33:26
Re: Ginecolog Francois Desire....Buna Offline #8 2013-03-22 19:01:23
Re: Ginecolog Francois Desire....Da! Eu am fost astazi si a fost cea mai oribila experienta ca si pacient ! Comunicare aproape 0 ! Nu am apucat nici macar sa ii spun ce probleme am si ca vreau sa repet testul babes papanicolau..nu am apucat de fapt sa ii spun mai nimic ca dupa primele 2 cuvinte scoase m-a expediat sa ma schimb ca sa ma consulte ..de parca daca se uita la mine in ... isi dadea seama de toata istoria.. Nu am nici un cuv de lauda. Sg lucru pe care mi l-a spus a fost ca am nevoie de un chiuretaj biopsic si sa trec sapt viitoare sa-l extirpeze.. cand l-am intrebat din ce cauza a aparut polipul care trebuie extirpat mi-a dat un raspuns sec si se uita la mine ca si cum ar fi zis:" mai ai multe intrebari ?" cand eu nici nu am apucat sa ii spun ce ma deranjeaza..ce probleme am.. Nu recomand sub nicio forma acest individ francois desire ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|