homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecolog Francois Desire....

#1 2008-03-05 11:41:53

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Ginecolog Francois Desire....

Stie cineva ceva despre acest doctor?Astept cu interes parerile voastre fetelor.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2008-03-05 14:55:08

persifona
Vizitator

Re: Ginecolog Francois Desire....

Am auzit si eu despre el ca ar fi un medic f bun. Dar nu am ajuns sa merg la el..

#3 2008-03-05 15:08:38

mi_ka
Sr. member

Da,si eu tot din auzite.....As vrea sa merg la el dar stiti si voi cum e,inainte de a merge la un medic parca ti-ai dori sa auzi mai multe pareri.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#4 2008-03-05 15:09:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

oricum parerile sunt impartite. un dr. care rezolva problema cuiva e ffff bun si acelasi dr. care nu-i da de cap unei alte probleme e rau. eu zic sa mergi si sa vezi

#5 2008-03-05 15:17:27

mi_ka
Sr. member

Ai dreptate Ralluka.Numai ca vezi tu,eu nu prea imi pot permite sa gresesc.Am mai avut experiente din astea care erau sa ma coste viata.
De-a lungul timpului eu am avut niste problemutze ceva mai serioase.Momentan rezolvate......Trebuie sa merg din 6 in 6 luni la control.Numai ca acum vreau sa schimb doctorul nu pt ca cel vechi nu e bun ci pt ca este foooaaarte ocupat si tre sa-ti faci programare cu 2 luni inainte.Si m-am cam saturat sa tot sun si sa nu aiba timp niciodata.Asa ca am nevoie de un medic bun.smile

Publicitate

loading...

#6 2008-03-05 16:31:20

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

te inteleg, mi_ka, sunt cam in aceeasi situatie. insa cam de obicei un medic bun/foarte bun este un medic (foarte) ocupat...din pacate.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#7 2008-07-25 13:33:26

Ioana1974
Membru
Inregistrat: 2008-07-25

Buna
Vreau sa va spun ca eu il cunosc bine pe dr. Francois. Este un doctor minunat, un adevarat profesionist si un foarte bun diagnostician.
Eu era sa mor din cauza unei nebune. Nestiind ca dr. Francois mai este in tara m-am dus la o aiurita.
Mi-a facut un chiuretaj, iar dupa 3 zile a trebuit sa ma duc din nou la ea sa curete ce nu a fost capabila de prima data.
Ma simteam din ce in ce mai rau si l-am sunat pe dr. Francois. M-am dus disperata la el, iar ce a vazut nu a fost deloc placut.
Mi-a spus sa stau linistita ca se va rezola.
3 luni a durat chinul, dar, pana la urma am reusit sa imi revin datorita acestui doctor minunat.
Mama mea il cunoaste din tinerete, si ea a fost la el pe vremea Ceausestilor.
Toate persoanele pe care le-am intalnit si au vorbit despre el nu au avut decat cuvinte de lauda la adresa acestuia.
Daca vreti sa ajungeti la dr. Francois, duceti-va cu cea mai mare incredere.
Inainte de a fi doctor, este in primul rand OM !
Medici ca dansul sunt din ce in ce mai rari in Romania.

#8 2013-03-22 19:01:23

Floridecamp
Membru
Inregistrat: 2013-03-22

Da! Eu am fost astazi si a fost cea mai oribila experienta ca si pacient ! Comunicare aproape 0 ! Nu am apucat nici macar sa ii spun ce probleme am si ca vreau sa repet testul babes papanicolau..nu am apucat de fapt sa ii spun mai nimic ca dupa primele 2 cuvinte scoase m-a expediat sa ma schimb ca sa ma consulte ..de parca daca se uita la mine in ... isi dadea seama de toata istoria.. Nu am nici un cuv de lauda. Sg lucru pe care mi l-a spus a fost ca am nevoie de un chiuretaj biopsic si sa trec sapt viitoare sa-l extirpeze.. cand l-am intrebat din ce cauza a aparut polipul care trebuie extirpat mi-a dat un raspuns sec si se uita la mine ca si cum ar fi zis:" mai ai multe intrebari ?" cand eu nici nu am apucat sa ii spun ce ma deranjeaza..ce probleme am.. Nu recomand sub nicio forma acest individ francois desire !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.