|
Nu esti logat.
Consecintele anemiei asupra sarcinii#1 2008-03-05 15:19:35
Consecintele anemiei asupra sarciniiCe consecinte poate avea anemia asupra sarcinii ? Daca anemia e deja severa la inceputul sarcinii...poate fi tratata pe parcurs fara sa afecteze copilul ? Offline #2 2008-03-05 15:26:47
Re: Consecintele anemiei asupra sarciniiFemeile si femeile ?nsarcinate mami de minuni Offline #3 2008-03-06 07:08:30
Re: Consecintele anemiei asupra sarciniiiti va raspunde doctoressa. 100% nu stiu... banuiesc ca e putin mai greu, dar nu cred ca e un factor decisiv Offline #4 2008-03-06 13:56:01
Re: Consecintele anemiei asupra sarciniiNu impiedica Rosia....insa e de preferat sa o impiedici tu pina te pui pe picioare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-05-15 15:29:33
Re: Consecintele anemiei asupra sarciniiBuna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa raman insarcinata, mi-am facut analizele si tocmai am primit rezultatele-am o anemie accentuata, din cate imi dau seama din rezultate:hemoglobina 9,5, fier 19 - valorile de referinta la fier fiind 37-145, hematocrit 31,7 - valorile de referinta fiind 35-45. De cand ma stiu am anemie, au mai fost perioade in care luam fier dar de vreun an nu am mai luat deloc.Daca iau de acum inainte tratament si raman insarcinata in perioada asta, anemia ar putea sa afecteze dezvoltarea normala a copilului sau doar starea mea generala? pentru ca deja sunt obisnuita cu starile de oboseala si daca m-ar afecta numai pe mine ar fi un risc pe care mi l-as asuma..Multumesc frumos pentru orice raspuns. 26+ Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|