homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Patch-uri hormonale si inele vaginale...-2

#20 2006-10-29 09:39:28

persifona
Vizitator

Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...

Cum se utilizeaza, cat de mare este eficienta, se poarta tot timpul sau se pun doar inainte, pe ce durata se poate folosi un inel?

#21 2006-10-29 16:05:33

marmota
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-06-17

Persifona, inelele (NuvaRing) au acelasi mecanism de functionare ca si pastilutele antibebe. Inelul se introduce in vagin, se tine 3 saptamani (maxim 4) apoi se scoate si se lasa o saptamana de pauza (timp in care tb sa apara si menstruatia). Ele se poarta tot timpul, eu am citit k si in timpul actelor sexuale daca nu incomodeaza partenerii. Eficienta este aceeasi ca si la pastilute (poate un pic mai mare pt k nu exista ore uitate, pastile neluate, varsaturi/diaree care sa elimine pastila, unii sunt de parere k se pot lua si antibiotice ...) Pe net gasesti o gramada de info. Si eu am rasfoit net-ul zilele astea k sa vad ce si cum cu inelele astea (informatia mi-a venit de la un coleg de facultate si pur si simplu mi-a starnit interesul) smile

How good it is to live, even at the worst!

#22 2006-10-29 22:36:07

persifona
Vizitator

Marmota, merci mult pentru informatii. Acum ma intreb.. parti negative nu au? Ca parca prea suna frumos. Si de introdus si extras... asta se face singurica acasica, nu? Nu trebuie mers la doctor ca in cazul steriletului, nu?

#23 2006-10-29 23:56:50

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

ai dreptate adina.. nu se merita sa folosesti astfel de inele (eu una nu am fost convinsa).. mai bine  e sa iei anticonceptionale si gata (folosesti si prezervativ totusi - eu una asa o sa fac) si ai mai multa siguranta si mai mult confort.. daca nu te simti bine din pricina lor (ar trebui sa existe contraceptivul cu care sa te simti bine) le schimbi

You think you know but you have no idea

#24 2006-10-30 07:46:03

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mie inelele mi se par avantajoase atunci cand viata sexuala nu este f activa, adica exista un contact la 2 3 sapt

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2006-10-30 10:03:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

inelele vaginale au cam aceeasi eficienta ca si pastilele, in fond, principiul de actiune e cam acelasi(eliberare de hormoni in organism)...daca ai contacte sexuale rare, nu vad de ce ai tine un inel contraceptiv in vagin....parca tot sa iei pastile e mai eficient...sau, prezervativul e o idee destul de buna, te fereste si de BTS

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2006-10-30 14:01:40

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ma gandeam k nu exista riscul de a uita pastila

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#27 2006-10-30 14:12:24

Al Pacino
Administrator

e drept, nu exista acest risc...sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt impotriva inelelor, nici a peach-urilor, personal insa, daca e sa aleg, aleg pastilele(ca femeie care are nevoie de contraceptie eficienta, nu ca medic)

#28 2006-10-31 14:47:06

id4me
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-09-25
Site

anca nu trebuie nici un control facut in spania..te duci la farmacie si le cumperi normal big_smile pretul variaza intre 15-25 de euro..

#29 2006-12-12 22:49:52

id4me
New member
Site

in romania se gasesc Patch-uri ? m`ar interesa patch`urile Evra ...

#30 2006-12-13 00:28:14

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

Scuze, este putin offtopic..dar am vazut ca multa lume spune ca prefera sa foloseasca anticonceptionale si prezervativ... pai de ce nu folositi anticonceptionale si coitul intrerupt... noi asa facem si mi se pare super ok...decat prezervativul de care m-am saturat si eu, dar de el ce sa mai spun.

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#31 2006-12-13 00:31:50

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

Pai de ce folosesti si coit intrerupt daca iei anticonceptionale?si pt el nu e deloc super ok coitul intrerupt provoaca impotentza si nu ii deloc fain pt el sa se retraga cand ii placerea mai mare.

Ultima oara a fost editat de Duke (2006-12-13 00:32:50)

#32 2006-12-13 00:48:54

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

nici eu nu inteleg dc mai folosesti coit intrerupt daca iei anticoncept.si faza cu antibebe&prezerv. asta poate face cineva care are semne de intrebare asupra sanatatii partenerului nu vad dc sa mai folosesti prezervativ odata ce antibebe sunt foarte sigure.Eu n-am azit sa fi ramas cineva insarcinata cu ele

#33 2006-12-13 13:35:54

Al Pacino
Administrator

si eu sunt de parere ca rostul prezervativului este sa te fereasca de BTS, in cazul in care pentru contraceptie iei contraceptive. Coitul intrerupt nu te fereste de BTS

#34 2006-12-13 15:59:11

id4me
New member
Site

Help!!!! imi raspunde si mie cineva ?Stiti daca se gasesc sau nu patch-uri hormonale in Ro ?Pls ..doctoreassa sad

#35 2006-12-13 17:41:20

Al Pacino
Administrator

nu se gasesc

#36 2006-12-13 21:09:29

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

Eu le recomandam lor o alta metoda...mi se pare aiurea sa folosesti prezervativ si antibebe. Fiind prima folie la mine..mi-e putina teama si de-aia am folosit si coitul intrerupt. Nu mi-e teama de BTS pt ca am partener stabil de multi ani wink Peste cateva zile voi incepe a 2-a folie si nu vom mai folosi o alta metoda. Era doar o propunere... smile

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#37 2006-12-13 21:53:11

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nu are dc sa iti fie teama .... poti renunta linistita la prez ... wink

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#38 2007-06-12 17:13:45

Erikah
Membru
De la: Dijon, Franta
Inregistrat: 2007-06-12

Buna, sunt noua pe aici, am citit mesajele voastre si am ramas surprinsa sa aflu ca inelele Nuvaring se scot in timpul actului sexual. Eu am fost la un cabinet de planning familial, nu in Romania, si mi s-a spus ca nu se scoate si ca nu se simte. In plus, din cate am cautat eu pe net, am vazut ca exista si in Romania asa ceva numai ca nu stiu la ce pret. Eu vroiam pentru sora mea, care nu poate suporta pilulele si ar vrea sa incerce si altceva.
Nu stiu ce e mai eficient, pastile sau inel, dar am citit ca inelul ar fi mai putin nociv! Inca nu stiu ce as vrea sa folosesc eu, insa cred ca ma indrept tot spre pastile!

I used to be Snow White, but I drifted...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.