|
Nu esti logat.
Patch-uri hormonale si inele vaginale...#1 2006-08-21 22:22:57
Patch-uri hormonale si inele vaginale...Ce parere aveti despre aceste metode contraceptive?Ati folosit? Cum vi s`a parut? Ati avut incidente neplacute...gen:gen sarcina...sau altceva.Ma bate gandul sa folosesc una dintre aceste metode...pt ca este un chin sa iau pastilele anticonceptionale.Yack ! Ultima oara a fost editat de ancaaa (2006-08-21 22:26:09) Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #2 2006-08-22 13:43:06
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Inelele vaginale sunt dispozitive conţinătoare de hormoni, (o combinaţie estro-progestativă sau numai progesteron ) care se introduc în vagin; hormonii eliberaţi se absorb prin mucoasa vaginală şi trec în circulaţia sanguină. Inelele vaginale se introduc în vagin de către utilizatoare şi rămân permanent, dacă conţin numai progestative sau se păstrează 3 săptămâni şi se scot pentru o săptămână, pentru a permite o menstruaţie, la cele cu estro-progestative. De asemenea, inelul se extrage pentru a permite contactul sexual sau toaleta intimă. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-08-22 15:47:06
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Am citit si eu de plasturii contraceptivi ca vor fi disponibili in curand si in Romania (marca EVRA). Mai scria in articolul respectiv ca apare riscul de embolie, din cauza cresterii coagulabilitatii sangelui. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2006-08-22 16:07:32
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...As putea sa fac rost de aceste metode din strainatate.Doctoressa le recomanzi ? Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #5 2006-08-22 16:09:00
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...pai daca e metoda contraceptiva si daca asa se foloseste ar trebui sa asigure protecte, nu? Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-22 16:10:22
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Sper Oricum mi se pare interesant de folosit Mai practice decat orice altceva.Acum nu stiu ce sa zic de embolie . E adevarat? Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #7 2006-08-22 16:56:24
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...ancaa, risc de embolie ai si de la contraceptive orale si de la nastere si de la plasturi....insa extrem de mik....catre ipotetic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-08-22 20:08:57
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Multumesc mult doctoressa ca mi`ai raspuns la intrebari Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #9 2006-08-23 11:30:21
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...cu draga inima Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-08-24 10:51:26
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...doctoressa,mai am o intrebare: Cam cat costa aproximativ ? Este un pret ff mare? Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #11 2006-08-24 11:01:56
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Nu stiu cit costa, nu exista pe piata romaneasca iar la preturile practicate in farmaciile din alte tari nu am acces. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-08-24 16:41:20
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Sper sa nu fie exagerat de scumpe Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #13 2006-08-31 18:53:41
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...doctoressa,am uitat sa te intreb cate ceva...si anume:Plasturi ofera protectie din prima zi sau nu ? Se aplica tot din prima zi a ciclului plasturele? Nu se dezlipeste? Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #14 2006-08-31 18:57:32
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...ancaa, cred ca iti va trebui un control, nu le vei putea lua fara reteta(acolo se respecta legea, nu ca la noi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2006-08-31 19:00:03
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...Aoleo ..o sa fie mai greu cu controlul pe acolo ....fara permis de sedere... Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #16 2006-08-31 19:05:02
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...In principiu ar trebui sa poata fi suficienta si o reteta emisa de un medic de aici.....insa eu in locul tau, daca asa stau lucrurile, mi-as lua pina una alta pastile de aici pentru citeva luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-08-31 19:08:42
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...doctoressa,in cazul ca o sa reincep pastilele si o sa continui 1 luna ...sau 2..pana rezolv cu patch`urile si apoi le intrerup pot aparea probleme?? Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #18 2006-09-01 13:09:17
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2006-10-29 00:38:48
Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...hello!eu folosesc inele contraceptive(mi le-am luat din italia),costa 13,60 Euro unul,plasturii costa cam la fel,daca nu cu 1-2 euro in plus cel mult.Despre plasturi,stiu ca nu trebuie lipiti niciodata in acelasi loc,adica de la saptamana la saptamana trebuie puys in alta parte,stiu ca totusi e riscul mai mare la plasturi decat la inele pt ca sunt cam sensibili la chestii mecanice,gen dus,haine,se mai pot agata,etc....eu una folosesc inelele contraceptive,au mult mai putin efecte colaterale decat pilulele(am citit o brosura intr-un centru de planning,unde se facea comparatie intre toate metodele contraceptive),si sunt si mai sigure ca acestea.pt ca in caz de diaree sau voma,anticonceptionalele isi reduc efectul,dar inelele nu....daca mai vreti sa stiti cv,am prospectul cu dozele de hormoni,interactiunile, mod de folosire,etc, si chiar am cateva inele pe care pot sa le dau. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|