|
Nu esti logat.
Cartea de pe noptiera-2#20 2008-03-05 19:02:24
Re: cartea de pe noptierajohn misto-insotitorii diavolului...e roman politist...si usor de citit..capteaza repede atentia... Offline #21 2008-03-05 19:03:05
Re: cartea de pe noptieraEu citesc Marie-Anne Desmarest- Torente.. citesc la ea din vara dar sper s-o termin in curand. #22 2008-03-05 22:25:06
Re: cartea de pe noptierala mine pe noptiera sunt doua carti : Mircea Preda - Drept Administrativ si Eufemia Vieriu - Drept Constitutional Offline #23 2008-03-05 22:51:33
Re: cartea de pe noptierala mine pe noptiera stau gramada asa vreo 6-7 carti.....DE POVESTI PT COPII am alba ca zapada,capra cu trei iezi,Hansel si gretel etc etc.motanul incaltat,frumoasa si bestia....le citim in fiecare seara si deja le stim pe de rost,si eu si Offline #24 2008-03-05 22:54:18
Re: cartea de pe noptiera
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-05 23:16:53
Re: cartea de pe noptieracastigasem si eu "Dans de Bragadiru" la un concurs pe net,dar n-am primit-o nici in ziua de azi...ce-am pierdut? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #26 2008-03-06 01:26:14
Re: cartea de pe noptieraana karenina when god made man she was only kidding. Offline #27 2008-03-06 07:12:54
Re: cartea de pe noptieraacum m-am apucat de Ben Hur...cred ca prin anul 2010 o termin Offline #28 2008-03-06 09:15:39Re: cartea de pe noptiera
desi nu prea ma mai pasioneaza beletristica, p-asta as reciti-o... e una din top 5. Dar n-o mai gasesc, nu stiula cine-am imprumutat-o Adica "le-am", c-o aveam in 2 volume.
ai pierdut... o colectie de articole scrise de el in "Dilema" si "Dilema Veche"... articole despre emisiunile lui de radio, despre viata, despre lumea in care traim, despre lucruri de zi cu zi carora nu le dam importanta... articole sobre unele, altele extrem de comice... altele tragicomice... e o carte de care nu m-am dezlipit 2 zile (o termini in 2 zile)
eu n-am avut pana acum niciun impuls s-apuc in mana ceva de Coelho... si nici nu cred c-o sa am acest impuls... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-06 09:25:38) Offline #29 2008-03-06 10:03:32
Re: cartea de pe noptierape noptiera mea in prezent se afla "mandrie si prejudecata" de jane austen. Mi-am cumparat-o in sfarsit pentru ca nu am mai citit-o de multi ani si era si imprumutata. Citesc asa cand apuc cateva pagini...Inainte de asta am citit "Adevarata viata a unei gheise" - frumoasa, desi nu la fel de "dramatica" precum "Memoriile unei gheise" - poveste inspirata din anterioara. Mark Levy mai este o descoperire recenta surprinzatoare. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2008-03-06 10:09:41Re: cartea de pe noptiera
da, dar e ceva gen "Dirty Dancing" si "Dirty Dancing 2: Havana Nights"... si Havana Nights e dragutzel, dar nu ca "Dirty Dancing", nu? La fel si "Banco"... pe langa Papi Offline #31 2008-03-06 13:37:52
Re: cartea de pe noptiera
mai, la inceput am fost si eu sceptica sa citesc continuarea....ca deh, ce era mai palpitant trecuse....insa mi-a placut si Banco, nu zic nu, chiar daca nu am citit-o cu sufletul la gura insa nu mi-am inchipuit ca saracul om a trecut prin atatea ca sa ajunga sa-si publice cartea... Oricum , bravo lui, un om de nota 20 dpdv al inteligentei, al sanatatii mintale si vointei...si cand te gandesti ca e o poveste adevarata.... brrrr "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #32 2008-03-06 13:51:19
Re: cartea de pe noptiera"De amor, de amar, de inima albastra" a Ilenei Vulpescu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2008-03-06 13:53:35
Re: cartea de pe noptiera"Nicaieri"-Neil Gaiman VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2008-03-06 13:54:03
Re: cartea de pe noptiera"A trai pentru a-ti povesti viata" - Gabriel Garcia Marquez Fericita mamica de Aida Maria! Offline #35 2008-03-06 14:07:41
Re: cartea de pe noptieraeu tocmai m-am apucat sa citesc "Trainspotting" de Irvine Welsh, cartea dupa care o fost facut filmul cu acelasi nume Ultima oara a fost editat de rh (2008-03-06 14:08:16) Offline #36 2008-03-06 14:57:57
Re: cartea de pe noptiera"Orasele" de John Updike Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #37 2008-03-12 14:27:55
Re: cartea de pe noptieraBucuria de a trai - Yongey Mingtur Rinpoche & Eric Swanson , primul e maestru budist tibetan caruia i-a fost atribuita in revistele Time si National geographic calitatea de cel mai fericit om de pe pamant. E super interesanta cartea. #38 2008-03-12 15:06:34
Re: cartea de pe noptieraorice de Stephen King:D inca sunt la Salem`s Lot:X i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|