|
Nu esti logat.
Pastiluta omisa#1 2008-03-05 20:42:13
pastiluta omisaiau anticonceptionale yasmin si este prima luna cand le folosesc. ieri dimineata am avut contact sexual iar aseara am uitat sa iau pastiluta. mai aveam de luat 3 pastilute si terminam blisterul. ce ar trebui sa fac acum?am citit prospectul si scrie ca am 2 variante- una ar fi sa iau in continuare pastilutele si sa incep alt blister fara sa fac pauza de 7 zile, iar alta ar fi sa fac pauza de 7 zile acum. din cate am inteles prima varianta duce la spoting si as prefera-o pe a doua pt ca deja am avut toata luna spoting foarte rau, dar as vrea sa imi spuneti voi cum este mai bn caci nu vreau sa fac vreo prostie. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #2 2008-03-05 20:56:12
Re: pastiluta omisaiei imediat ce iti aduci aminte pastila uitat.trebuie sa te protejesi suplimentar 7 zile cum zici ca mai ai 3 pastilute cumpara de la farmacie o alta folie ia din ea dupa ce le iei pe astea 3 inca 4 ca se reinstalam protectia si apoi faci pauza de 7 zile normal VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-05 21:42:08
Re: pastiluta omisasa inteleg ca nu poate fi folosita a doua varianta din prospect?ar fi fost mai usor sa fac pauza de 7 zile acum si apoi sa incep alt blister. ok! am inteles ce treb sa fac. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #4 2008-03-05 21:45:18
Re: pastiluta omisase poate si varianat aia din prospect dar eu zic ca e mai usor asa pt.tine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-05 21:45:47
Re: pastiluta omisapoti si asa...dar atunci tre sa te protejezi suplimentar pana dupa a 7 a pastiluta din folia viitoare...deci 2 sapt... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-05 21:57:18
Re: pastiluta omisamultumesc de sfaturi. as mai avea o intrebare pt viitor - daca s-ar intampla sa uit sa iau ultima pastiluta din blister trebuie sa ma protejez suplimentar 7 zile noul blister? am inteles bn? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #7 2008-03-05 21:58:34
Re: pastiluta omisaexact VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|