homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulele cervugid si prezervativul-2

#20 2008-05-16 14:49:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: ovulele cervugid si prezervativul

Lavinia_tia a scris:

katami a scris:

iar ovulele sunt cele mai meseriase din domeniu big_smile

in ce sens meseriase?
mie mi-au lasat un gust amar... or fi bune, habar n-am (oricum dupa 2 cure cu ele am ajuns tot la vaporizare...), dar compozitia aia zici ca are untura de porc in ea. (de introdus se introduc usor... dar cand incep sa iasa... bleah!!!)
ma frecam cu sapun pe maini si tot ramanea gras...

evilpink, ti-ai pus?

in sens de bune... dar eu le-am primit pt candidoza. si au fost cele mai eficiente dintr-un sir luuung de tratamente. mie imi placea ca erau "unsuroase", pt ca de la candidoza aveam o senzatie de uscaciune inauntru, care a disparut dupa primul ovul. plus ca nu curgeau toata ziua, cum am patit, de exemplu, cu macmiror-ul... si alea erau bunute, dar mereu aveam senzatia ca-s pe stop sad  pt rana nu ma pricep (am inteles ca voi pt asta luati...)

evilpink... cine si cum te ajuta la pus ovulele... ne dai detalii? rotfl ca asa oficial ai zis.....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2008-05-16 14:51:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da se da si pt.rani pe col .bine ca trateaza si mai multe infectii din cauza asta ti-a mers bine cu ele.

logodnicul ma ajuta cu ele smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2008-05-16 15:31:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

evil smile sa nu ramana cu traume bietul baiat smile

#23 2008-05-16 15:58:44

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

sincer mie mi-au placut mai mult cervugid decat colposeptine.....intrau mult mai usor ...acum de eficientza nu stiu...peste 2 sapt ma duc iar la control....

offtopic cat costa o vaporizare? (la doctorul la care merg eu se face doar cauterizare dar am gasit la o clinica in bacau unde se face vaporizare cu laser dar nu scria pretul)

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-05-16 16:02:57)

#24 2008-05-19 07:49:22

evilpink
Banat

ufff scuze pt.raspunsul cu inraziere.depinde de cat e de mare rana.la sanafir e 40 de roni pe mp daca nu ma insel.

mi-am pus 4 ovule pana acum dar patesc ceva ciudat cand le introduc parca ma pisca putin la interior,am patot sa ma manace si usor la intrarea in vagin,ma gandesc la o candida dar in prospectul lor scrie ca sunt bune si pt.candida.a mai patit cineva ceva de genul asta cand a folosit ovulele?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-05-19 11:00:48

katami
Platinum member

eu una nu... intrau foarte usor, iar candidoza s-a cumintit imediat de la ele

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#26 2008-05-19 11:02:08

evilpink
Banat

pai si la mine intra usor doar ca la introducere ma pisca hmm

puss puss puss

#27 2008-05-19 11:20:31

katami
Platinum member

nush ce sa zic... poate esti tu prea atenta la detalii... nush. multa bafta.

(moaaama, ce mi-ar fi placut si mie sa ma ajute iubi cu ele... da' mi-ar fi fost mila de el big_smile)

#28 2008-05-19 11:26:17

evilpink
Banat

pai de ce sa iti fie mila de el? eu degetele micute si nu le introduc suficient de adanc in vagin din cauza asta apelex la el big_smile.cred ca ai dreptate sunt eu prea atenta la detalii

puss puss puss

#29 2008-05-19 17:45:30

katami
Platinum member

rotfl pai asa... nici un degetel nu-i mai lung ca... tom degetzel" al lui lol (mama, ce prostii spun... dar de multe ori, disperat de atata abstinenta, imi spunea ca m-ar "ajuta" cu placere... si eu ma plangeam ca nu le introduceam destul, iar el isi oferea tot ajutorul "dezinteresat rotfl ). ce-i drept, insa... nu m-am gandit niciodata sa-i zic sa ma ajute cu manutza lol cred ca ii pica fata si cheful rotfl

#30 2008-05-19 17:48:54

heimdall
Diamond member

rotfl katami, la asta m-am gandit si eu, da' am zis sa-mi tin gura rotfl

#31 2008-05-19 17:52:47

evilpink
Banat

eu cred ca intr-o relatie trebuie sa le ducem pe toate impreuna ca doar suntem impreuna nu doar la bine ci si la greu.nu vad de ce sa imi fie jena sa il rog sa ma ajute pana la urma el vrea sa imi fie bine si sa ma vindec cat mai repede.ni ii piere lui cheful asa usor smile

puss puss puss

#32 2008-05-19 17:58:08

heimdall
Diamond member

nu e vorba de jena, dar mi-e ca din chestiile astea feminitatea noastra iese cumva sifonata, nu stiu... nu l-as lasa pe al meu sa asiste la nastere, chestii din astea... ultima oara ma tinea sa fac niste abdomene si m-a apucat boceala ca o sa ma vada doar ca pe o chestie grasa care face exercitii smile ma rog, am eu pasarele
ba sa stii ca sunt foarte sensibili barbatii la faze din astea, sunt niste panselute big_smile daca dupa aia in vreun moment romantic il bantuie viziunea ovulului ? rotfl

#33 2008-05-19 18:02:45

evilpink
Banat

te asigur ca pe al meu nu il bantuie viziunea ovuluilui si ma doreste la fel de mult.al meu e un barbat rezistent nu se lasa intimidat de chestii de genul asta.cat la partea cu feminitatea nu are nici o lagatura,din punctul meu de vedere.ajutatul la cava de genul asta cu pierderea feminitatii sau mai stiu eu ce.in fine conteaza sa imi fie bine mie adica noua....

puss puss puss

#34 2008-05-19 18:05:55

heimdall
Diamond member

ti-am zis ca am eu niste idei, n-am vrut sa supar pe nimeni puss

#35 2008-05-19 18:09:41

evilpink
Banat

a,nu sunt suparata.doar ca sustin eu cu vehementa ca ce fac e bine si daca fac eu asa am impresia ca toti ar trebui sa imi urmeze exemplu lol

puss

puss puss puss

#36 2008-05-19 18:12:46

heimdall
Diamond member

hehe, si eu sunt la fel big_smile dar fiindca sunt mai batrana am intelepciunea sa las de la mine big_smile

#37 2008-05-19 18:13:08

katami
Platinum member

cred ca depinde de ce ne insufla EI, heimdall. daca ei au fixurile astea (pt ca le consider fixuri, normal ar fi cum zice evilpink), atunci ne obisnuim si noi cu ele. eu gandesc ca si tine, dar stiu ca e din cauza lui, ca ar fi mai bine sa nu-i pese de astea. pai mie mi-a si zis odata (parca ma epilam pe bulanase) ca "sa fac si eu chestiile astea cand nu-i el acasa". de obicei aveam o "pudoare" de la sine si preferam sa am grija de mine cand sunt singura, dar atunci nush ce aveam a doua zi si atunci m-a prins momentul. de atunci am ramas cu fixatia. ce ma enerveaza cu adevarat e ca as vrea si eu sa-mi trag cate un masaj anticelulitic seara... si n-am cum, cu el in camera. iar sa ma duc in baie... ar insemna sa stau vreo jum de ora. asa ca, de cele mai multe ori, imi framant bine sunculitza pe sub patura, cand e el la computer.... si el rade de mine lol dar asta chiar e o chestie pe care n-as face-o de fata cu el big_smile vorba ta... iesi sifonata lol

gata cu offtopicul

#38 2008-05-19 18:16:44

evilpink
Banat

bine ca nu ma fac cu ceara rotfl.adevarul e ca nu m-as epila de fata cu el.dar imi dau cu crema de corp cand e in camera si nu comenteaza rotfl.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.