homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza

#1 2008-03-06 12:06:44

lavinika
New member
Inregistrat: 2008-03-06

candidoza

buna! am o candidoza care recidiveaza cam la 2 luni. practic de abia termin un tratament si mai stau 2-3 saptamani ca apare iar. am inceput sa cred ca este din cauza contactelor sexuale (avem cam 2 pe sapt, deci nu exagerez wink), dar nu stiu ce se mai intampla in realitate sad
am incercat mai multe medicatii prescrise de medic: macmiror tablete si ovule, polyginax, lomexin, diflucan, spalaturi cu tantum rosa, cu galbenele si pelin, etc... de 1 an nu mai scap de ea.grater
am citit ca nu poate fi extirpata din corp, dar totusi o sa iau pastile si ovule 20 ani de aci incolo ? neutral
va rog mult sa ma ajutati cu o solutie sau un sfat.
multam mult!

#2 2008-03-06 12:07:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: candidoza

i-ai dat si prietenului tratament ? flucovim sau diflucan sau ce pastilute iei tu

#3 2008-03-06 12:08:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sunt multe topicuri referitoare la candida puteai sa postezi acolo....

ai facut analiza la secretie care sa iti confirma candida? o antifungigrama s avezi la ce anume este ea sensibila? spalaturile nu prea ajuta in cazul candidei...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-03-06 12:15:54

lavinika
New member

i-am dat o singura data diflucan sad in celelalte randuri nu i-am mai dat...
am facut analiza secretiei de vreo 2-3 ori in 8 luni. sunt sigura cand am candida dupa simptome.
antifungigrama nu am facut sau nu cred ca am facut, nu stiu ce presupune grater(

#5 2008-03-06 12:17:35

evilpink
Banat

trebuie sa ii dai si lui un antimicotic este o analiza care iti arata la ce anume este sensibila ciuperca sfatul meu este sa o faci urmezi un trat.cu ovule ii dai si partenerului un antimicotic iar dupa ce faci trat.ne ocupam de flora vaginala prin instalatii de iaurt

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-03-06 12:24:15

lavinika
New member

oki, merci mult smile incerc sa fac tot posibilul.
stii cumva ce-ar fi mai bun sa-i dau, nu conteaza cat de scump este, macar sa ne treaca tongue

#7 2008-03-06 12:25:37

evilpink
Banat

diflucan sau flucovin.daca esti din bucuresti eu iti recomand sa faci antifungigrama la cantacuzino

puss puss puss

#8 2008-03-06 12:31:48

lavinika
New member

ok, ar trebui sa-mi fac timp sa merg acolo. stau de ceva vreme in buc dar nu stiu unde este spitalul. o sa-l caut pe net big_smile
va pup!smile

#9 2008-03-06 13:07:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

la institutul cantacuzino, atentie...nu la spitalul cantacuzino

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2008-03-06 17:38:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si fa-ti neaparat antifungigrama (adica nu doar analiza de secretie, specifica-i clar dr si celui de la lab ca vrei antifungigrama - nush la cantacuzino cum e, dar la mine in iasi daca nu le zici, nu-ti fac... sau, ma rog, prea putini fac). iti vorbesc din experienta. am ingitit flucovim vreo 6 luni pana sa ma hotarasc sa fac antifungigrama... si, evident, candidoza mea era rezistenta la flucovim... cred ca si acum ma intoxicam degeaba in continuare daca nu-mi dadea dr analiza. asa ca... nu mai lua dupa ureche, du-te si fa-ti o analiza.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2008-03-10 15:17:20

lavinika
New member

buna! cand ma programez la antifungigrama , mai cer si alte analize sau e sufiecient doar atat?
imi trebuie vreo trimitere de la medicul de familie? azi vreau sa sun la institut sa vad cand ma pot programa. multumesc mult smile

#12 2008-03-10 15:32:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

secretia + antifungigrama

mami de minuni hjarta

#13 2008-03-10 22:07:28

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Ce simptome ai? Si la ce laborator iti faci analizele?
Eu nu aveam simptome, dar cand imi faceam analizele imi iesea candida...Asta era la Marie Stopes...Am inceput sa ma duc la Sanador, iar la Sanador - surpriza! - nu am mai avut... ( ma rog, asa de des, ca am mai facut si eu...)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#14 2008-03-10 22:13:18

evilpink
Banat

ce sa zic asa am patit si eu cu lab.de la Marie Stopes...

puss puss puss

#15 2008-03-10 22:20:20

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

mai stiu si eu un caz. (nu-s eu, dar tot despre candidoza prezenta non stop la Marie Stopes este vorba)

#16 2008-03-10 22:52:49

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

si la mine aceeasi vesnica problema: candidoza..simt ca ma lasa nervii ca nu mai suport. am fost in aprox jumate de an la 3 medici. primul mi-a descoperit candidoza dupa o lama (eu nici nu stiam ca am, de fapt dupa secretie nu-mi pot da seama daca am sau nu) si mi-a dat ovule klion. pe atunci nu aveam mancarimi. le-am luat si dupa cateva sapt am inceput sa am mancarimi. m-au mai lasat, au reaparut, iar dupa vreo 2 luni am considerat ca tre sa merg la doctor ca nu se mai poate. am mers la alt doctor . acesta mi-a facut testul papanicolau si mi-a prescris colpita micotica. i-am zis ca am avut candidoza si mi-a dat gynozol si dermozol. si mi-a mai zis ca ovulele klion nu sunt pt candidoza.ca o mica paranteza,  mi-a mai gasit si o rana pe uter... am luat ovulele si m-am dat cu crema dar mancarimile nu au disparut nicicum. dupa urmatoarea menstruatie mi-am mai pus o serie de ovule(prima oara de 200 acum de 400) insa iar, simptomele nu au disparut. au mai fost perioade cand m-a mai lasat mancarimea. ajungand la disperare, am zis sa merg la un doctor f renumit din oras. mi-am facut curaj, i-am zis si mamei de problema. totul parea ca va merge bine. am ajuns la medic, i-am aratat papanicolaul facut la medicul dinainte, m-a examinat, nu mi-a facut nicio lama sau ceva. ma asteptam sa-mi faca macar o lana, poate o antifungigrama, aveam mari asteptari (i-am zis ca ma gandesc ca daca am luat vreo boala ca si chlamidia si poate ea intretine candidoza dar mi-a zis ca at de obicei aveam simptome). cat despre rana pe uter, a zis ca-i o iritatie doar si nu necesita interventie. acesta mi-a dat ovule macmiror si mi-a zis sa-mi pun 1 la 2 zile timp de 6 zile si apoi 1 la 3 zile pana termin cutia(12 ovule) si apoi inca o cutie sa-mi pun unul pe saptamana. mi-a mai dat si crema lomexim si nizoral 1 pe zi(20 tablete). am luat 5 zile ovule cum mi-a prescris(apoi mi-a venit menstruatia), mancarimea s-a mai diminuat, si dupa menstruatie am luat ovulele ramase dar in fiecare zi cate unul(pe prospect scria 1 in fiecare zi timp de 10 zile). dupa al 7 lea ovul am observat o scurgere rosiatica care persista de ieri. e ca o secretie mai abundenta, nu e ciclu, dar e rosie ca si cum ar fi ciclu. acum am niste mancarimi infernale. ma inteapa, pisca si e de nesuportat. pur si simplu nu stiu ce sa fac! sa merg iar la doctor, acum o luna am fost, am platit si o gramada de bani pe consultatie si medicamente, mi-e jena si de maica-mea ...am devenit frustrata ca nu reusesc nicicum sa scap de candidoza. contacte sexuale nu am mai avut de cateva luni bune deci nu pot sa zic ca o primesc de la partener.

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#17 2008-03-10 22:57:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

girlish...nu e cumva de la ovule? nu sunt ovulele rosiatice? daca nu atunci inclin sa cred ca ai totusi o rana pe col...uite cum sa faci...lasa ovulele in pace...pune 5 zile iaurt+biotics+flucovim 1 pe sapt timo de o luna...si cauta un laborator in orasul tau unde se pot face antifungigrama...nu e nevoie sa mg lamedic pt ea...

happy with him...inlove with him...puss

#18 2008-03-10 23:06:17

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu e de la ovule. ovulele sunt galbene. deja incep capat experienta cu ovulele astea....ok, ms f mult de ajutor. de ex, am mai avut o scurgere de genu asta acu 2 sau 3 luni, exact dupa ce am terminat sa-mi pun gynozol, i-am zis medicului si a zis sa nu-mi fac griji ca uterul e f sensibil in anumite perioade, bla bla ... cam cat ar costa o antifungigrama? aproximativ ma refer.
e drept ca chilotii nu i-am fiert, clor sau ceva. medicul a zis ca nu-i nevoie si a inceput sa-mi spuna ca bacteriile traiesc peste tot...
ce am observat e ca de ceva timp nu mai fac afte asa de des. inainte sa zic ca faceam lunar.

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#19 2008-03-10 23:15:16

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

vreo 20-30 de lei cred ca este o antifungigrama

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.