homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-9

#153 2009-07-11 21:50:08

Rhalu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-17

Re: dezvirginarea

Pai... La mine a fost groaznic prima data.defapt cred ca prima data a fost desfapt primele doua datii big_smile. De ce? Poi pentru ca prima data m-a durut asa mult incat m-am dat batuta,dar a crus ceva sange.. iar a doua oara iar durere muuuulte si sange... Dar a fost placut hjarta.

Am sa ti fur un oftat, chiar de ar fi motivul deliriului.

#154 2009-07-11 21:55:13

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

ciudat pe me nu ma durut asa tare.....ma luat prin surprindere mia aratat preze si am acceptat mam urcat pe el si am bagato chiar eu la inceput incet pana a intrat si dupa mam lasat de a intrat toata ma durea dar nu exagerat....a doua oara deja au fost 2 partide big_smile....dar e ciudata k mie nici pana in ziua de azi nu mia curs sange dar nici un pic deloc...oare dc??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#155 2009-07-11 22:57:54

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

d3vildelia stai linitita ca nu esti singura la care nu i-a curs deloc sange. pe mine nu m-a durut deloc, aproape ca nici nu am simtit cand a intrat. stateam si asteptam sa vina durerea....si nimic...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#156 2009-07-12 08:29:28

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

maryahs a scris:

d3vildelia stai linitita ca nu esti singura la care nu i-a curs deloc sange. pe mine nu m-a durut deloc, aproape ca nici nu am simtit cand a intrat. stateam si asteptam sa vina durerea....si nimic...

norocoasa....si eu am fost k la inceput auzisem ca doare de mori da am scapat

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#157 2009-07-12 12:56:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu auzisem ca doare putin,si simteam ca ma rup in 2 de dureri. Cred ca e mai nasoala varianta asta big_smile

Publicitate

loading...

#158 2009-07-12 14:49:50

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

puffball a scris:

himenul exista daca esti virgina lol si se poate sa nu curga sange, depinde de himen, de organism tongue

Himenul poate sa nu existe chiar daca esti virgina. Exista persoane care l-au rupt in copilarie mergand pe bicicleta, calarind (cai), urcandu-se in copaci. Din cate am inteles exista persoane care se nasc fara himen, nu pot sa bag mana in foc pentru asta, dar in mod sigur exista virgine fara himen.

Va rog eu nu mai spuneti chestia asta ca ma omoara, mai ales cand ii aud pe tipi  punish vai doamne, sau xcand intreaba cum pot verifica daca prietena lor e virgina sau nu, imi vine sa ii bat   box

#159 2009-07-13 22:34:12

corina18
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

buna!sunt noua p'aici..shi daca as incepe nu mai stiu...am f multe intrebari..dar mai citesc pe aici..cool imi place cum se discuta..sunt inka virgina,iubitul meu vrea f mult sa incepem viata sexuala,sigur k mi-o doresc shi eu dar ceva ma retzine...mi-e frika.ce senzatzie aveatzi voi?

#160 2009-07-13 23:16:13

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

corina18 a scris:

buna!sunt noua p'aici..shi daca as incepe nu mai stiu...am f multe intrebari..dar mai citesc pe aici..cool imi place cum se discuta..sunt inka virgina,iubitul meu vrea f mult sa incepem viata sexuala,sigur k mi-o doresc shi eu dar ceva ma retzine...mi-e frika.ce senzatzie aveatzi voi?

citeşte aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1636 … tita-.html
c?t de c?t să ştii una alta dinainte wink

Goodnight moon

#161 2009-07-14 11:59:08

corina18
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

ms mult Finesse...

#162 2009-07-16 00:05:27

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

corina18 a scris:

senzatia? una de dorita combinata cu emotii.. e ceva special.. e normal sa-ti fie putin frica..  insa frica aia se diminueaza in atmosfera aia.

hjarta incearca si vezi pe propia-ti piele!

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#163 2009-07-16 10:53:59

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

corina18 a scris:

mai intai de toate cred ca ar trebui sa vina totul de la sine... fara sa te gandesti la asta.. daca e sa se intample se intampla fara frica sau alte treburi...

e posibil sa te doara pentru ca o sa fie pentru prima oara, sa iti curga cateva picaturi de sange la final deoarece se rupe himenul sau e posibil sa nu.
depinde de fiecare... e posibil sa te simti stanjenita dar o sa fie placut... daca nu de prima oara, in urmatoarele datzi pana se mai "lasa" putin big_smile

goodluck

si ai grija cu protectia...

#164 2009-07-16 13:33:15

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

Mie mi s-a rupt himenul abia dupa vreo 3 luni lol cand am facut prima data neprotejat pt ca ma apucasem de anticonceptionale. cred ca nu vroia sa ma paraseasca. big_smile
Am sangerat atunci destul si m-am speriat pt ca nu ma asteptam ca dupa atata timp sa se intample..

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#165 2009-07-27 14:37:50

secret_dream
New member
Inregistrat: 2009-06-22

Nici la mine nu a curs pic de sange, cu atat mai bine oricum lol. Cat despre durere, sa zicem ca a fost acceptabil, nu era nici insuportabila dar nici nu o puteai trece cu vederea... Eram si putin stresata ca nu stiam la ce sa ma astept si nu prea ma puteam bucura de moment mai ales ca nu a fost ceva treptat, tipul nu a stiut ca sunt virgina si asta pt ca nu am vrut sa-i spun, mai ales ca aveam o relatie cu el abia de o saptamana. Vroiam sa o fac dar mai mult pentru a scapa de teama asta si nu pt ca as fi murit de dorinta cand il vedeam pe el tongue
Poate parea un gest pripit dar nu am regretat asta, a fost totusi o experienta ok si in nici un caz un lucru de care sa te temi asa cum credeam inainte. big_smile

#166 2009-08-03 22:22:26

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

lol da stiti cum e traditia aia la rromi cu cearceafu... erau unii la tv si se bucurau p-acolo ca fusese aia "fata mare"si eu ma uitam revoltata ce minti inguste... poate nu i curgea fetii` ; eram cat p`aci sa am o discutie d-asta cu mami, da m-am abtinut pt ca asa cum zici u kata, exemplul eram eu lol
so, mie nu mi a curs niciun strop... nu stiu ce sa cred despre himenu meu chicot pt ca si acum, daca nu o facem 2 sapt sunt "virgina" iar...si ma doare
si prima oara m a durut rau, rau de tot...si a2-a, si a 3-a....

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#167 2009-08-03 22:30:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

carmen_21 a scris:

lol da stiti cum e traditia aia la rromi cu cearceafu... erau unii la tv si se bucurau p-acolo ca fusese aia "fata mare"si eu ma uitam revoltata ce minti inguste... poate nu i curgea fetii` ; eram cat p`aci sa am o discutie d-asta cu mami, da m-am abtinut pt ca asa cum zici u kata, exemplul eram eu lol
so, mie nu mi a curs niciun strop... nu stiu ce sa cred despre himenu meu chicot pt ca si acum, daca nu o facem 2 sapt sunt "virgina" iar...si ma doare
si prima oara m a durut rau, rau de tot...si a2-a, si a 3-a....

Fix asa si eu lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#168 2009-08-29 23:57:45

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

secret_dream a scris:

Nici la mine nu a curs pic de sange, cu atat mai bine oricum lol. Cat despre durere, sa zicem ca a fost acceptabil, nu era nici insuportabila dar nici nu o puteai trece cu vederea... Eram si putin stresata ca nu stiam la ce sa ma astept si nu prea ma puteam bucura de moment mai ales ca nu a fost ceva treptat, tipul nu a stiut ca sunt virgina si asta pt ca nu am vrut sa-i spun, mai ales ca aveam o relatie cu el abia de o saptamana. Vroiam sa o fac dar mai mult pentru a scapa de teama asta si nu pt ca as fi murit de dorinta cand il vedeam pe el tongue
Poate parea un gest pripit dar nu am regretat asta, a fost totusi o experienta ok si in nici un caz un lucru de care sa te temi asa cum credeam inainte. big_smile

rotfl

#169 2009-08-30 00:08:22

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Nici la mine n-a curs sange... si chiar ma gandeam ca poate n-o sa creada ca sunt virgina. Dar cand a vazut cat de greu se intra si cum ma zvarcoleam p-acolo de durere (chestie care a tinut vreo 3 luni)...s-a lamurit omu, imi imaginez lol Dar nu inteleg...biologic vorbind de ce nu curge sange, ca e mai elastic himenul si se rupe mai greu? Sau cum? nustiu

#170 2009-08-30 00:19:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici eu nu inteleg.
sange nu mi a curs niciodata,si cum trece o perioada fara sex, cum ma doare. in astfel de situatii inseamna ca fetele il mai au, dar e elastic? sau se poate rupe fara sa curga sange?
dar himenul il simti? daca pui mana ma refer...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#171 2009-10-01 18:34:53

vanessaanna
New member
Inregistrat: 2009-09-06

intradevar mi-a curs o pata foarte mica am observat-o dupa vreo juma de ora pe chilot..iar despre durere pe moment nu prea am avut treaba dar a2a zi a fost umpic incomod cand ma puneam sa stau jos;))...dar a trecut si acea experientza si nu m-as mai teme niciodata sa fac acel lucru..hjarta..tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.