|
Nu esti logat.
Dezvirginarea-9#153 2009-07-11 21:50:08
Re: dezvirginareaPai... La mine a fost groaznic prima data.defapt cred ca prima data a fost desfapt primele doua datii . De ce? Poi pentru ca prima data m-a durut asa mult incat m-am dat batuta,dar a crus ceva sange.. iar a doua oara iar durere muuuulte si sange... Dar a fost placut . Am sa ti fur un oftat, chiar de ar fi motivul deliriului. Offline #154 2009-07-11 21:55:13
Re: dezvirginareaciudat pe me nu ma durut asa tare.....ma luat prin surprindere mia aratat preze si am acceptat mam urcat pe el si am bagato chiar eu la inceput incet pana a intrat si dupa mam lasat de a intrat toata ma durea dar nu exagerat....a doua oara deja au fost 2 partide ....dar e ciudata k mie nici pana in ziua de azi nu mia curs sange dar nici un pic deloc...oare dc?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #155 2009-07-11 22:57:54
Re: dezvirginaread3vildelia stai linitita ca nu esti singura la care nu i-a curs deloc sange. pe mine nu m-a durut deloc, aproape ca nici nu am simtit cand a intrat. stateam si asteptam sa vina durerea....si nimic... iubesc si sunt iubita Offline #156 2009-07-12 08:29:28
Re: dezvirginarea
norocoasa....si eu am fost k la inceput auzisem ca doare de mori da am scapat Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #157 2009-07-12 12:56:53
Re: dezvirginareaEu auzisem ca doare putin,si simteam ca ma rup in 2 de dureri. Cred ca e mai nasoala varianta asta Offline Publicitateloading...
#158 2009-07-12 14:49:50Re: dezvirginarea
Himenul poate sa nu existe chiar daca esti virgina. Exista persoane care l-au rupt in copilarie mergand pe bicicleta, calarind (cai), urcandu-se in copaci. Din cate am inteles exista persoane care se nasc fara himen, nu pot sa bag mana in foc pentru asta, dar in mod sigur exista virgine fara himen. Offline #159 2009-07-13 22:34:12
Re: dezvirginareabuna!sunt noua p'aici..shi daca as incepe nu mai stiu...am f multe intrebari..dar mai citesc pe aici..cool imi place cum se discuta..sunt inka virgina,iubitul meu vrea f mult sa incepem viata sexuala,sigur k mi-o doresc shi eu dar ceva ma retzine...mi-e frika.ce senzatzie aveatzi voi? Offline #160 2009-07-13 23:16:13
citeşte aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1636 … tita-.html Goodnight moon Offline #162 2009-07-16 00:05:27Re: dezvirginarea
senzatia? una de dorita combinata cu emotii.. e ceva special.. e normal sa-ti fie putin frica.. insa frica aia se diminueaza in atmosfera aia. Offline #163 2009-07-16 10:53:59
mai intai de toate cred ca ar trebui sa vina totul de la sine... fara sa te gandesti la asta.. daca e sa se intample se intampla fara frica sau alte treburi... Offline #164 2009-07-16 13:33:15Re: dezvirginareaMie mi s-a rupt himenul abia dupa vreo 3 luni cand am facut prima data neprotejat pt ca ma apucasem de anticonceptionale. cred ca nu vroia sa ma paraseasca. Offline #165 2009-07-27 14:37:50
Re: dezvirginareaNici la mine nu a curs pic de sange, cu atat mai bine oricum . Cat despre durere, sa zicem ca a fost acceptabil, nu era nici insuportabila dar nici nu o puteai trece cu vederea... Eram si putin stresata ca nu stiam la ce sa ma astept si nu prea ma puteam bucura de moment mai ales ca nu a fost ceva treptat, tipul nu a stiut ca sunt virgina si asta pt ca nu am vrut sa-i spun, mai ales ca aveam o relatie cu el abia de o saptamana. Vroiam sa o fac dar mai mult pentru a scapa de teama asta si nu pt ca as fi murit de dorinta cand il vedeam pe el Offline #166 2009-08-03 22:22:26
Re: dezvirginarea da stiti cum e traditia aia la rromi cu cearceafu... erau unii la tv si se bucurau p-acolo ca fusese aia "fata mare"si eu ma uitam revoltata ce minti inguste... poate nu i curgea fetii` ; eram cat p`aci sa am o discutie d-asta cu mami, da m-am abtinut pt ca asa cum zici u kata, exemplul eram eu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #167 2009-08-03 22:30:13
Fix asa si eu Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #168 2009-08-29 23:57:45
Offline #169 2009-08-30 00:08:22
Re: dezvirginareaNici la mine n-a curs sange... si chiar ma gandeam ca poate n-o sa creada ca sunt virgina. Dar cand a vazut cat de greu se intra si cum ma zvarcoleam p-acolo de durere (chestie care a tinut vreo 3 luni)...s-a lamurit omu, imi imaginez Dar nu inteleg...biologic vorbind de ce nu curge sange, ca e mai elastic himenul si se rupe mai greu? Sau cum? Offline #170 2009-08-30 00:19:42
Re: dezvirginareanici eu nu inteleg. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #171 2009-10-01 18:34:53
Re: dezvirginareaintradevar mi-a curs o pata foarte mica am observat-o dupa vreo juma de ora pe chilot..iar despre durere pe moment nu prea am avut treaba dar a2a zi a fost umpic incomod cand ma puneam sa stau jos;))...dar a trecut si acea experientza si nu m-as mai teme niciodata sa fac acel lucru.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|