|
Nu esti logat.
Vreau un sfat#1 2008-03-07 09:37:04
vreau un sfatAm inceput sa i-au (la recomandarea medicului) marvelon pt a scapa de un chist de pe ovar, dar de pe 11.02. (prima zi de menstra), am o sangerare maronie care nu se mai termina - nu este abundenta, doar cat sa pateze un tampon. Tratamentul este pt. 3 luni pt ca vreau sa am un bebe:bebe: Ce sa fac? sa intrerup tratamentul? Offline #2 2008-03-07 09:40:17
Re: vreau un sfatsangerarea aia se numeste spotting, si e normal sa apara in prima luna de administrare a pilulelor, stai linistita e una dintre reactiile adverse ale antibb, nu intrerupe tratamentul sub nici o forma, ia in continuare, o sa se opreasca, poate sa te tina o sapt , doua, pana se obisnuieste organismul... multa bafta la bebe, si stal linistita..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-03-07 09:46:44#4 2008-03-07 09:56:38
Re: vreau un sfatms. dar am aproape o luna de antibeb si organismul meu vad ca se incapataneaza sa se obisnuiasca, nu prea pot sa ma linistesc Offline #5 2008-03-07 10:05:35
Re: vreau un sfatpaote sa dureze pana la 3 luni chestia asta, stiu e foarte neplacut, eu am avut ciclu 2 saptamani, a trebuit sa fac injectii cu vitamina K sa se opreasca, da nu m-am dat batuta, depinde de organism mie din a doua luna mi s-a reglat si nu am mai avut probleme, nu ceda, si nu opti antibble, daca ai inceput o folie , du-o pana la capat , nu de alta da ti se deregleaza ciclu, rabdare multa.... hai linistete-te chiar nu sunt motive sa iti faci griji.... Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-03-07 10:06:35) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|