homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Animalutul de casa...-2

#20 2008-03-07 12:13:17

roxicutza
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

Re: animalutul de casa...

frumos:) am vazut linkul...ce sa zic trag toate sperantele sa fie bine si nu regret decizia pe care am luat-o pt ca a fost din suflet.apropo de palaria mov...o sa incerc si eu sa o insfac mai repede:D multumesc mica
pt ET: a fost ciudat, am avut dureri f puternice in partea stanga, mama a palpat si a vazut ca era marita splina...a urmat ecografia si s-a vazut...avea 1kg 250:(..ma rog medicii au spus ca e cancer..mama saraca a fost innebunita, au scos splina cu totul..si la anatomo patologie a reiesit ca afost chist hidatic. cam atat...e greu sa treci peste si oarecum ramai afectat.dar acum, slava domnului sunt bine:)

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-03-07 12:16:28)

#21 2008-03-07 12:13:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

exact, micanarcisa!! (mai ales la faza cu aspiratorul si aruncat tavita cand ti-e lumea mai draga)... dar merita! oricum, apropo de ce scriam mai sus, am uitat sa mentionez ca discutia s-a incheiat amiabil, cu o hotarare de custodie comuna asupra pisicii, in momentul in care, abia lungiti in pat, dumneaei batea nervos cu labutza-n tavita cu pipi proaspat: "hey, mie cine-mi arunca asta?". atunci, cu un zambet sadic pe fatza, m-am intors spre iubi: "n-auzi ca bate? hai, du-te... doar e pisica TA!" lol asa ca... in final m-am ridicat eu, am facut curat la matza si... am adoptat-o "legal" , adica in fata autoritatii lui iubi, drept "pisica NOASTRA" rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#22 2008-03-07 12:17:15

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Thx! Ce dulce e cutu!!!

#23 2008-03-07 13:18:02

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

o my goodd!!! seamana perfect cu catelul meu..numai ca e fetita..si o cheama alla.

#24 2008-03-07 13:40:02

roxicutza
Full member

rotfl f tare:))lollol  sa iti traiasca animalutul!:k?ra:

Publicitate

loading...

#25 2008-03-07 13:43:33

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

multumesc..si voua..si ai sa vezi ca nu ai sa regreti ca l-ati pastrat   uite aici sa vezi cat de bine seamana    http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 9&p=10

Ultima oara a fost editat de lorely (2008-03-07 13:50:33)

#26 2008-03-07 13:59:43

roxicutza
Full member

e super haioasa..cu limbutza aia:))) are o fata traznita rau si comica:)) al nostru are m mult fata de tont:)))

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-03-07 14:00:04)

#27 2008-03-07 16:31:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

nici eu nu mi-as da motanul... e copilasul meu....si serios ca il iubesc ca pe un membru al familiei. Si de fiecare data cand sunt trista vine el cu sacuul umed si-mi da un pupic...imi trece tot...si suparare si nervi... smile Sa indrazneasca cineva sa-mi zica sa-l dau...
cat despre chist...nu e vina animalului...am citit si eu multe pe internet despre asta...si daca animalul e deparazitat nu e nici o problema. de fapt am inteles ca nu se face din cauza firului de par, ci a larvelor (de tenie parca) care se afla la baza firului de par daca nu e deparazitat. Si am inteles ca te poti imbolnavi si daca mananci salata sau fructe nespalate, din apa...deci nu e neaparat de la firul de par. Cate fire de par probabil am inghitit eu pana acum de la al meu motan (care e un alintat si sta numai pe mine)...si nu am avut nici o problema...dar il deparazitez regulat.
Felicitari pentru decizia luata...si sunt sigura ca o sa fie bine. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#28 2008-03-07 16:37:12

roxicutza
Full member

yup andreea86, asa e- in cazul meu a fost tenie, dar vb ta nu se stie de unde...si medicii veterinari mi-au zis ca atata timp cat e deparazitat si vaccinat ar trebui sa fie ok:) asa ca incerc sa ma calmez si sa fac fata cat pot mai bine situatiei;) multumesc pt sprijin
offtopic wheeeeeeeeeeeeee is si io full member:)))

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-03-07 16:39:41)

#29 2008-03-07 23:16:41

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

roxi, ca sa scapi de par periaza-l la 3 zile...iei o perie d-aia speciala si ii perii blana....un moment placut atat ptr el, cat si ptr tine, si se va apropia si mai mult de tine...din experienta iti spun ca e si foarte practic, deoarece periindu-l nu mai lasa par prin casa, dar si cainelui ii place si ai sa vezi ca, dupa ce va pricepe ce se intampla, o sa-i placa la nebunie...

#30 2008-03-08 15:55:46

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

roxi,un animal te scapa de stres,e super benefic..incearca sa vezi partile bune..eu n`as putea nici sa ma gandesc sa`mi dau cateulul..n`o sa`ti para rau ca l`ai pastrat..gandeste`te ca voi sunteti parintii lui..s`a obisnuit cu voi si va iubeste..i`ati face rau daca l`ati da..eu sunt disperata dupa catei.,.am si eu unul si e tratat ca un om..ca un membru al familiei..asa ar trebui sa faca toata lumea..chiar daca sunt animale,simt!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#31 2009-05-02 14:21:48

oana_u
Full member
Inregistrat: 2007-11-09

am o mare problema .am un catel de 4 ani si de anu trecut mama avea simtome de alergie.am fost si si a facut test la f multe printre care si la catei si toate au iesit bine.la orl i-a zis ca are rinita alergica si sinuzita si am zis noi ca din cauza aia ii curge nasul  si o manaca ochii.ea lucreaza in spania ,cand merge acolo nu are mai nimic cand vine acasa incep iar acele    mancarimi si abia poate dormi.deci sa fie totusi de la catel, dar nu inteleg de ce nu i-a iesit ca are alergie la el? eu nu vreau sa il dau dar nu stiu alta solutie .nu stiu ca sa mai fac numai sa nu il dau de acasa.va rog un sfat sau o parere .sunt disperata.

#32 2009-05-02 14:26:11

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu am probleme cu alergia, ce-i drept eu fac la polen... Anul trecut mai ca eram la un pas de a face soc.. crizele erau ff agresive,,, vb ta mancarimi la ochi, imi curgea nasul, stranutam, am fost la alergologie , si mi-a dat o tableta de aerius pe zi luata seara , plus picaturi de nas rinocort ... a doua zi nu am mai avut nimic....

nu stiu ce sa zic poate nu o fi lalergica la animale , poate alta o fi cauza... eu zic sa nu il dai pana nu esti sigura ca alergie e de la  catel...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#33 2009-05-02 14:37:04

oana_u
Full member

dar alergie nu i-a iesit la nimic.si i-a facut la o gramada de chestii.nu stiu unde sa mai intreb .se poate sa nu iasa alergia la testele cutanate si totusi sa ai?

#34 2009-05-02 14:44:21

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

in general daca esti alergica la ceva , si ti se fac testele iese. E oarecum ciudat ca oridecateori vine acasa ii incep simptomele astea . Sinuzita nu da mancarimi de ochi ... .. secretii nazale da, dar mancarimi de ochi in niciun caz.
Hi sa iti  zic simptomele mele .. iar eu sunt alergica .. dovedit big_smile

in primul rand secretii nazale abundente , mancarimi la ochi ( conjunctivita alergiva) , stranut, uneori apar si bubite pe piele, mancarimi in cerul gurii ...

Sinuzita pe langa secretii nazale , da si dureri de cap , ff suparatoare , care se accentueaza in general cand stai aplecat .. eu zic sa mai cereti parerea unui doctor.. pt ca alergiile daca nu sunt tratate pot aduce dupa sine complicatii , cum ar fi astm pe fond alergic...
sa isi faca absolut TOATE testele la toti alergenii nu numai la animale...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#35 2009-05-02 16:05:59

oana_u
Full member

dar nu doar la animale a facut, a facut la mai multe si la nici una nu a iesit.dureri de cap nu are ca si doctorul s-a mirat.si nu toata ziua are simptomele,seara o apuca .nu stiu ce sa cred.si plang de 3 zile ca nu vreau sa-mi dau catelul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.