|
Nu esti logat.
Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rog#1 2008-03-07 10:19:37
Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rogMatusa mea a fost operata jos..a avut cancer de col si i s-a facut histerectomie la Institutul Oncologic din Cluj...ea are 52 de azi...inainte de operatie inca mai avea menstra insa acum nu mai are...si a inceput sa aibe bufeuri din astea..spune ca dintr-o data o ia niste calduri..acum ea se teme ca la vara fiind si rea de caldura va fi ingrozitor pt ea...intrebarea mea este daca exista ceva tratamente naturiste pt combaterea sau tratarea sa zic asa a bufeurilor....matusa mea nu vrea sa ia medicamente de la farmacie caci tare se teme de ele si ar dori ceva de la plafar...ma puteti ajuta va rog? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2008-03-07 10:21:39
Re: Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va roghttp://www.google.ro/search?hl=ro&q … &meta= mami de minuni Offline #3 2008-03-07 11:08:15
Re: Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rogSi mama se confrunta cu problema asta. Doctorita ei i-a dat niste pastile Lady M, dar nu i-au facut nimic. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2008-03-07 13:40:54
Re: Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rogmultumesc dar nu cred ca are acces la vreun reprezentant capra nera astia sau cum s-or vinde...ea voia de la plafar unde gaseste toata lumea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-03-07 14:07:56
Re: Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rogDin cate stiu pentru astfel de probleme se face substitutie hormonala (insa nu e cazul aici), asa ca poate http://www.plantextrakt-info.com/ ii vor folosi. Din proprie experienta iti pot spune ca produsele sunt bune. Ultima oara a fost editat de ET (2008-03-07 14:10:07) Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-07 20:55:17
Re: Bufeuri...un sfat pt combaterea lor, va rog
Capra Nera iti vine acasa! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|