|
Nu esti logat.
Avort ...-7#115 2008-05-25 20:40:53
Re: Avort ...nu...se poate face doar la 5-6 saptamani...de obicei se face dupa 6 saptamani caci atunci se vede la ecograf... happy with him...inlove with him... Offline #116 2008-05-25 20:55:44
Re: Avort ...
doar nu vrei sa intrerupi o sarcina consumand cafea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #117 2008-05-25 21:03:32
asta`i cea mai tare faza pe care am auzit`o... si mi se pare imposibil, decat daca nu bei cativa litri de cafea pe zi Offline #118 2008-05-25 21:03:56
Re: Avort ...dar prietenul tau stie de sarcina?daca da si daca chiar te iubeste o s mearga cu u sa fc un avort k esti prea tanara pt un copil akm....cu toate k te gandesti k e un suflet... Offline #119 2008-05-30 09:13:31
Re: Avort ...imi cer scuze ca am gresit, dar chiar nu am stiut. multumesc pentru griji. Ultima oara a fost editat de skumpitika (2008-06-02 10:20:01) Offline Publicitateloading...
#120 2008-05-30 09:14:06
eu l-am facut la 3 saptamani. Offline #121 2008-05-30 12:22:16
Re: Avort ...skumpitika ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...slava Domnului ca nu ai complicatii si nici dureri fizice...iar cea sufleteasca va trece in timp...mai greu dar va trece... happy with him...inlove with him... Offline #122 2008-05-30 15:17:37
Re: Avort ...buna... in legatura cu intreruperea de sarcina vreau sa afle toate fetele care se gandesc sa faca asta ca se poate si medicamentos(eu stiu doar la Tg Mures la spitalul Judetean)dar conteaza ca sarcina sa fie mica(din pacate nu-mi mai amintesc exact sa va descriu cum e, dar stiu ca trebuie sa mergi la spital cateva zile consecutiv sa iti dea ei pastilele si stai 2 ore sa te vada cum te simti dupa aceea poti pleca, nu stiu exact a cata zi se produce avortul,si dupa aceea mergi la control)si medicii au zis ca nu exista riscul infertilitatii , dar aveti grija de voi fetelor sa nu ajungeti an asemenea situatii..... va poop Offline #124 2009-07-11 16:32:13
Re: Avort ...dak pana la varsta de 28 ani nu a ramas niciodata insarcinata ...are uter retrovers si din cate am inteles si mic..( cand a fost la dr i-a zis sa nu mai ia AC pt k risca sa nu ai poata face copii) ....a luat pana in urma cu un an AC si acum a ramas insarcinata cat de mare e pericolul in cazul in care face avort sa nu mai poata face copii...? HELP...HELP... Offline #125 2009-07-11 17:06:49
Re: Avort ...make ai warn pt mesaje consecutive si pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #126 2011-01-26 15:20:28
Re: Avort ...buna! am si eu o intrebare urgenta!!! acum 4 luni am facut un avort,lucru de care nu ma mandresc si nu o sa uit niciodata si acum plang.. acum o luna am avut contact sexual neprotejat pe 18 decembrie(nu s-a scapat in mine) acum am aflat k si asa poti sa ramai, iar pe 22 dec mi-a venit nu stiu daca e menstruatie a durat 4 zile chestia asta adica am avut usoare scurgeri maronii si cate odata mai inchise la culoare.. iar dupa 2 saptamani de la contact am facut un test de sarcina si a iesit negativ dar sanii s-au intarit un pic dar nu am dureri la atingere sau palpare... am mai facut un test dupa 4 saptamani de la contact si acesta a iesit tot negativ.. va rog sa mi spuneti dak sunt din nou insarcinata k nu mai stiu ce sa fac de 4 zile plang toata ziua si ma gandesc ce sa fac .. nu am menstruatia regulata iar ieri 25 ianuarie am avut o scurgere rosiatica si credeam k mi a venit menstruatia dar azi nu am nimic.. va rog din suplet sa ma ajutati.. Ultima oara a fost editat de maryyy89 (2011-01-26 15:23:06) Offline #127 2011-01-26 15:28:13
Re: Avort ...Daca nu si-a dat drumul in tine, putin probabil sa fii din nou insarcinata. Sanii pot sa doara din multe motive. Mergi la un control sau fa un test beta hcg...bios diagnosis sau synevo (nu stiu daca aveam voie sa fac publicitate:P ) dar zic de ei pentru ca primesc rezultatul in aceeasi zi sau cel tarziu ziua urmatoare) este 38-39 lei, si este cel mai sigur test de sarcina. Iar dupa asta, ai mare grija de tine, si protejeaza-te. Offline #128 2011-01-26 16:08:24
Re: Avort ...multumesc k mi-ai rasp asa repede... momentan nu dispun de suma aia de bani decat pt un test normal self kare... crezi k nu sunt sigure ??? totusi as vrea sa mai incerc sa repet testu dupa 2-3 zile dak nu apare menstuatia.. sincer ma cam ingrijoreaza surgerea aia rozalie.. sincer dak as fi nu as mai vrea sa fac avort sunt in anul 3 la facultate ultimu crezi k dak as fi as putea sa ascund sarcina?pana in vacanta de vara.. sa termin k licenta stiu k e o tampenie ce am scris da nu mai stiu la ce sa ma gandesc de 1 sapt nu prea mai dorm .. multumesc Ultima oara a fost editat de maryyy89 (2011-01-26 16:08:50) Offline #129 2011-02-03 13:39:45
Re: Avort ...fetelor .. am si eu o nelamurire si sper sa ma lamuriti voi .. am citit pe undeva pe forum despre o fata/doamna care a facut avort toate ok si apoi , a miscat un bebe dupa cateva luni de la avort , deci inseamna ca a avut gemeni .. cum este posibil asa ceva ?? la controlul ginecologic dinaintea chiuretajului doctorul nu isi poate da seama ca sunt gemeni si nu e doar un singur bebe ??? ma cam pus pe ganduri si ma si speriat avand in vedere ca eu inca mai prezint dureri de burta si de sani , plus ca inca sunt umflati si tari la doua zile dupa avort , sau poate e normal , nu stiu .. astept parerile voastre pt ca acesta a fost primul si ultimul avort ... Offline #130 2011-02-04 02:05:31
e imposibil ce ai citit, exclus si de-a dreptul sf, sa nu zic altfel. Offline #131 2012-06-17 08:17:09
Re: Avort ...buna!sunt din iasi si sunt insarcinata...am 22 de ani si trebuie sa fac avort...sunt destul de terminata asa ca nu doresc sa aud pareri pro sau contra ci doar daca m-ati putea ajuta prin a-mi recomanda un doctor bun...am citit o gramada de lucruri pe net despre doctori si multe pareri,dar as dori poate o recomandare de la voi.....eu am 6 saptamani si as fi dorit sa merg pe medicamentos dar am auzit ca este riscant....si dintre aspiratie sau chiuretaj ce-mi recomandati? multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|