|
Nu esti logat.
Candida#1 2008-03-08 13:06:13
candidaam fost de curand la un control ginecologic si se pare k am candida. mi s-a dat un tratament pt mine si niste pastile si pt prietenul meu. as vrea sa stiu in primul rand care ar putea fii cazuza principala si mai des intalnita care duce la aparitia candidei ( e posibil din cauza unor antibioyice?) si, daca pritenul meu are asa ceva in gat (din cauza unor antibiotice luate incorect) o sa imi tot apara si mie in zona genitala? Offline #2 2008-03-08 13:09:06
Re: candidada, antibioticele favorizeaza aparitia candidei. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-08 13:21:33
Re: candidaantibiotice care nu au fost prescrise de doctor si au fost luate "dupa spusele vecinilor". Legatura dintre mine si gatul pr este prin sexul oral. Conteaza? se poate transmite? sunt candide separate sau se pot dezvolta la fel in cele 2 tesuturi diferite? Offline #4 2008-03-08 13:29:44
Re: candidanu ii spune candida in gat ci candida bucala. e favorizata de tratamentul cu antibiotice. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-08 13:30:37) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-03-08 13:35:42
Re: candidasi cu pastilele recomandate de dr, pe care trebuie sa le luam amandoi scapam amandoi de problema sau candida lui bcala trebuie tratata separat? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-08 13:37:43
Re: candidaIn cazul candidozei bucale exista si tratament local, adica tamponari cu diferite medicamente pe care ti le da dr. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|