|
Nu esti logat.
Precizia testelor de sarcina...-2#20 2008-03-10 09:14:01
Re: precizia testelor de sarcina...
ai grija de tine ,stresul poate fi daunator,sa ne spui cum a fost Offline #21 2008-03-11 15:38:13
Re: precizia testelor de sarcina...am facut ecografie la cabinetul domnului dr Crauciuc...sunt in sapt a 7 a... azi trebuie sa-i dau un raspuns cu privire la decizia mea... imi este tare frica... Offline #22 2008-03-11 15:46:50
Re: precizia testelor de sarcina...wild, sigur persoana care e alaturi de tine n-ar fi si daca ai lua alta decizie ? tu stii cel mai bine, oricum suntem alaturi de tine Offline #23 2008-03-11 16:08:45
Re: precizia testelor de sarcina...multumesc pentru incurajare... el mi-a spus ca e alaturi de mine indiferent de decizie... nu stiu ce sa spun... ma gandesc din toate punctele de vedere... imi tremura picioarele cand ma gandesc... oricum, pana la sfarsitul saptamanii, trebuie sa-i dau doctorului un raspuns....dupa aia cica devine mai complicat... va tin la curent, oricum... Offline #24 2008-03-11 16:29:26
Re: precizia testelor de sarcina...pai atunci... hai, vorbeste cu noi, poate te ajutam sa te hotarasti! spune aici care ar fi avantajele si dezavantajele ambelor varinate... scrisul face bine cand esti bulversat, te ajuta sa-ti faci ordine in idei... si sa nu dai raspunsuri pripite doctorului. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-12 13:55:59
Re: precizia testelor de sarcina...Sunt studenta in ultimul an...dau licenta in iunie. Parintii mei sunt profesori universitari si sunt niste oameni minunati!...m-ar sprijini indiferent de decizie... Iar noi suntem de 6 ani impreuna si ne casatorim anul viitor in iulie...e stabilita data deja. Ideea este ca, nu ma simt pregatita pentru a avea un copil... stiu ca, ar putea fi urmari grave in urma intreruperii, dar m-am gandit la toate aspectele... cel mai tare ma afecteaza (de multa vreme!) faptul ca, nu stim unde vom locui! nu vreau sa mai stam cu parintii!! ... cam atat deocamdata... trebuie sa plec la facultate... Offline #26 2008-03-12 14:35:16
Re: precizia testelor de sarcina... pai esti o fericita daca ai si sustinerea parintilor si a lui (ai mei tot asta sunt si eu tot in ultimul an de fac sunt - dar cred ca mi-ar face diiitaaaaiii scandalul daca as ramane). cu toate astea... eu mi-as dori sa fiu in locul tau... mi-as dori un bebe (nu la modul in care sa ma apuc sa "prestez" voluntar si de comun acord cu iubi acum, inainte de o casatorie inca nestabilita... dar m-as bucura enorm de un "accident" ca al tau... imi pare rau ca m-am apucat de anticonceptionale, pe bune!). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-03-12 14:39:36
Re: precizia testelor de sarcina...cum a zis si katami e decizia ta ,dar daca ai sprijinu parintilor si a lui se rezolva tot,si sa sti ca un copil nu te incurca asa mult ,daca ai cu cine sa lasi in grija .noi santem alatur de tine orce vei decide http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #28 2008-03-12 14:58:49
Re: precizia testelor de sarcina...am impresia ca daca esti stident, se dau cei 8 mil de la stat. ce sa zic acum, decizia iti apartine. si eu am tot 24, nici noi nu suntem casatoriti inca, dar eu nu as zice nu daca as ramane insarcinata. mai ales daca ii ai e ai tai alaturi de tine, daca iubitul e la fel langa tine..mai ales ca va veti casatori. Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-03-12 15:00:21) Offline #29 2008-03-12 15:01:15
Re: precizia testelor de sarcina...da se dau dacae esti in anul 4 ,adica acum 2 ani asa a fost http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #30 2008-03-12 19:56:08
Re: precizia testelor de sarcina...wild24 eu am o colega(21de ani) care are un bebe desi nu e casatorita cu prietenul ei.si nu regreta ca a facut bebele .... Offline #31 2008-03-12 20:05:01
Re: precizia testelor de sarcina...wild urmarile nu sunt grave...e decizia ta...dar daca ai un viitor in fatza think twice Offline #32 2008-03-12 20:50:51
Re: precizia testelor de sarcina...nu sunt grave din punct de vedere fizic...dar psihic..nu stiu care din fetele care au facut avort pot uita etapa asta,te marcheaza. Offline #33 2008-03-12 23:04:43
Re: precizia testelor de sarcina...nu vreau sa fiu rea dar gandeste`te k ai mai facut un avort acu 6 ani...atunci aveai mai multe "motive " aveai 18 ani, erai prea tanara...la inceput de relatie etc...dar acum ? totusi ce ai u acolo e o fiinta...din tine si din el #34 2008-03-12 23:24:15
Re: precizia testelor de sarcina...sincer si mie mi se pare un motiv pueril: nu sunt pregatita... Offline #35 2008-03-12 23:30:11
Re: precizia testelor de sarcina...mai fetelor, nu o mai judecati asa k poate ei nu ii pica bine stiu dc zic asta Offline #36 2008-03-12 23:32:36
Re: precizia testelor de sarcina...nu e vorba de judecat...ci ca trebuie sa se gandeasca bine...nu sa se duca precum berbecu sa se dea direct cu capu de perete. Offline #37 2008-03-13 07:46:01
Re: precizia testelor de sarcina...asa cam spun si eu...ne va spune ea ce decizie a luat. Offline #38 2008-03-13 08:24:27
Re: precizia testelor de sarcina......ma intristez de fiecare data cand vad femei care nu vor sa pastreze bebei....bine asta depinde si de motivele care le au......dar stau si ma gandesc ca sunt o gramada de fete care se roaga zi si noapte sa ramana insarcinate si nu pot...nu au acces la bucuria asta....nu judec dar mi se pare aiurea sa spui ca ai de toate..adica sprijinul familiei , iubitului ...... si totusi ''nu e momentul''..... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|