|
Nu esti logat.
Probleme medicale la nivelul organului genital feminin#1 2008-03-08 20:50:57
probleme medicale la nivelul organului genital femininBuna tututor! Offline #2 2008-03-08 20:54:28
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininpai micozele cu care ai fost diagnosticata determina mancarimi. mami de minuni Offline #3 2008-03-09 20:53:46
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininsau poate nu ai facut toate anlizele .. sau ..incearca sa le faci in alta parte ... e doar un sfat ... si eu dupa 2 ani .. si 4 clinici am reusit sa aflu cauza mancarimilor ..... Offline #4 2008-03-09 23:59:40
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininMultumesc pentru raspunsuri. Dar am o intrebare....cum trebuie facut tratamentul cu iaurt? Nu am facut niciodata si nu vreau sa fac ceva gresit? Offline #5 2008-03-10 09:57:40
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininpui intr-o seringa de 5 mililitri iaurt simplu fara fructe si seara inainte de culcare bagi iaurtul respectiv intravaginal, pui un protej-slip si nani. a doua zi te speli cu apa simpla si cu degetul. asta vei face timp de 5 zile. in paralel ia si biotics de la farmacie 3 /zi o luna. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 10:58:58
Re: probleme medicale la nivelul organului genital feminineu_vreau...te rog mult de tot spune-mi si mie daca se poate intampla ceva rau de la tratamentul asta cu iaurt.eu am intrebat-o pe doctorita mea si mi-a zis citez:"noi te tratam cu medicamente,nu incepem acum ca toate babele nebune!!" e bun tratamentul?adica isi face efectul?si se poate intampla ceva daca il fac?eu am descoperit acum ca am si clamydia .poate sa o agravez daca fac tratamentul cu iaurt?mi-a reaparut candida pt ca am bagat in mine o gramada de medicamente(antibiotice),prescrise de medic si desi am luat atimicotic(asa cred ca se numeste)tot mi-a reaparut. Offline #7 2008-03-10 11:00:58
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininsunt foarte multe fete care au facut acest tratament si le-a trecut. nu ti se intampla nimic rau de la iaurt. iubesc+Camelia+Matei Offline #8 2008-03-10 11:08:05
Re: probleme medicale la nivelul organului genital feminince contine in mod normal vaginul tau sunt lacto-bacili = bacili care se gasesc si in lactate. tu nu faci prin tratamentul asta decat sa iti refaci flora vaginala normala. nu tot ce inseamna medicament e si bun. ia-o babeste ca e bine. mami de minuni Offline #9 2008-03-10 11:10:22
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininmaria 123 ai warn aceasi intrebare ai pus si la celalat topic in care ti-am raspuns eu .citeste regulile!!! iar la urmatoarea abatere ai ban o zi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-03-10 11:27:55
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininok...am inteles..sorry:(( Offline #11 2008-03-11 09:29:05
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininmaria123, ce tratament ti s-a dat pt chlamydia? si ce analize ai facut? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2008-03-12 23:32:42
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininMultumesc tuturor pentru sfaturi. Sunteti niste dulci. Am sa tin cont de toate informatiile pe care le-am aflat. Momentan incerc un tratament despre care am auzit tot pe astfel de forumuri : spalaturi vaginale cu septovag, a doua seara irigatii cu bicarbonat de sodiu, apoi iara septovag si tot asa, vreo 10 zile. Eu am mai pus suplimentar , extern, unguent Lomexim, pe care l-am primit de la medic data trecuta, si mai am o alifie chirurgicala, care este pe baza de antibiotic daca nu ma insel, care ajuta la vindecarea foarte rapida a tot felul de rani. Am zis ca rau nu are ca sa faca. Sper ca nu m-am inselat. Acum dupa ce voi face acest tratament si nu trece , o sa incerc si tratamentul cu iaurt. Si daca nici asa nu merge...atunci la doctor cu mine...din nou. , dar eu sper din suflet sa mearga, pentru ca deja aceste probleme se repeta de prea mult timp. Offline #13 2008-03-12 23:35:10
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininnu e nicio problema...incepe cu el...dar toate spalaturile din lume cu tot felul de minuni nu te vor ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-03-12 23:35:35
Re: probleme medicale la nivelul organului genital feminintratamentul de care spui tu...sa nu dai in gardnerella cu el... mami de minuni Offline #15 2008-03-13 00:10:36
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininCe este Gardnerella? Si daca spalaturile nu ajuta...atunci ce sa fac? Offline #16 2008-03-13 00:20:49
Re: probleme medicale la nivelul organului genital feminintot o dereglare a florei vaginale...dar de care se scapa mai greu...da o cautare caci s a mai discutat pe forum despre ea... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-03-13 00:22:23
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininGardnerella Vaginalis este o bacterie anaeroba ce face parte, in mod normal, din flora bacteriana vaginala. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #18 2008-03-13 00:37:04
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininAm inteles...multumesc frumos. Offline #19 2008-03-13 00:38:31
Re: probleme medicale la nivelul organului genital femininte asteptam cu vesti bune, bineinteles Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|