|
Nu esti logat.
Buna#1 2008-03-08 20:55:38
bunastie careva de cat timp trebuie sa iei anticonceptionale si sa nu ramai insarcinata? Offline #2 2008-03-08 20:59:26
Re: bunadaca ai luat din prima zi a ciclului esti protejata de la prima pastila inclusiv in timpul pauzei de 7 zile...conditia e sa le iei corect la aceeasi ora...iar in cazul in care iei medicamente care interactioneaza cu ac sa te protejezi pe durata tratamentului cu acele medicamente plus 7 zile dupa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-03-08 21:00:53
Re: bunaiar daca ai inceput ac.din orice alta zi trebuie protectie suplimentara 7 zile.. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-03-08 21:01:43
Re: bunaDaca esti la prima folie si le-ai luat din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata de la prima pastile. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|