|
Nu esti logat.
O problema delicata...vreau sa va aud parerile#1 2008-03-09 01:36:49
O problema delicata...vreau sa va aud parerile1) am auzit ca atunci cand femeia ramane gravida, sangereaza putin, vezi doamne cand este "inseminata" adica atunci cand spermatozoidul penetreaza ovulul. As dori sa stiu daca e adevarat, si daca da, cand sangereaza, si ce cantitate (aproximativa) Offline #2 2008-03-09 01:53:37
Re: O problema delicata...vreau sa va aud parerile1) nu am auzit de asa ceva pana acum ca femeia sangereaza cand spermatozoidul penetreaza ovulul. de fapt il fecundeaza nu il penetreaza . oricum nu cred ca sangereaza nici atunci. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-09 02:03:53
Re: O problema delicata...vreau sa va aud parerile
Si implicit ati facut o greseala. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2008-03-09 11:08:14
Re: O problema delicata...vreau sa va aud pareriledaca nu am orgasm inseamna ca sunt frigida ? mi-e frica .... suntem impreuna de 3 ani si nu am avut niciodata orgasm ... eram virgina si prima oara am facut cu el .. atunci am avut prima oara orgasm numai cand m-a atins acolo , s-au contractat muschii asa ... dar de atunci , de 3 ani de zile nu am mai avut deloc ... mi-e frica ? sunt frigida ?dar de fapt ce inseamna frigida ? sunt dezorinetata .. imi vine sa si plang ... Offline #5 2008-03-09 11:10:48
Re: O problema delicata...vreau sa va aud parerilenu nu esti frigida...sunt miide femei care sunt la fel...eu n-am avut orgasm 5 ani...acum am.. o sa vina el Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-09 13:13:25
Re: O problema delicata...vreau sa va aud pareriletorro poate aparea o sangerare cand se fixeaza sarcina http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2008-03-09 13:55:33
OK si daca poate aparea, cand apare, imediat dupa actul sexual sau dupa o perioada? Si e posibil sa ramana insarcinata in prima zi dupa menstruatie? Offline #8 2008-03-09 13:57:00
Re: O problema delicata...vreau sa va aud parerilepoti sa ramai siatunci, dak te afli in perioada fertila Offline #9 2008-03-09 13:57:18
Re: O problema delicata...vreau sa va aud parerileNu apare imediat dupa contactul sexual,si da poate sa ramana in prima zi dupa menstra,dc contactul e neprotejat Mamica de 2 pui scumpi Offline #10 2008-03-09 15:41:53
Fecundatia este procesul de fuziune a spermatozoidului cu ovulul. Capul spermatozoidului penetreaza peretele ovulului cu formarea oului (zigot) urmata de dezvoltarea acestuia. Spermatozoizii depusi in vagin vor trebui sa strabata glera cervicala, cavitatea uterine si trompa pina in treimea externa pentru a intilni ovulul. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2008-03-09 19:45:10
Re: O problema delicata...vreau sa va aud pareriledeci la 2 saptamani dupa contactul sexual poate aparea acea sangerare si nici chiar atunci in majoritatea cazurilor pt ca ea nu este obilgatorie. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|