|
Nu esti logat.
Standardist-receptionist,help#1 2008-03-09 18:30:30
standardist-receptionist,helpajutati-ma va rog si pe mine.as vrea sa stiu ce implica jobul de standardist -receptionist intr-un centru comercial...care sunt atributiile unui astfel de angajat.....sper sa primesc raspunsuri de la voi cat mai curand Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #2 2008-03-09 20:36:03
Re: standardist-receptionist,helpellaP nu stiu cu ce se mananca asta, dar ma interesez si dak aflu ceva concret iti zic;sau poate apar fete kre stiu exact ce presupune asta Offline #3 2008-03-09 22:52:19
Re: standardist-receptionist,helpok.mersi.sper sa mai primesc si alte raspunsuri Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #4 2008-03-09 22:53:43
Re: standardist-receptionist,helpsi eu sper, k ti-am zis k o sa caut; dar poate e cineva kre stie exact ce si cum Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|