homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare temperatura bazala-6

#96 2009-05-02 16:08:32

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Re: Intrebare temperatura bazala

nu ma gandesc neaparat la infectii, dar cum vam mai spus sotul meu a facut o spermograma care nu a iesit bine deloc si din cauza asta ma gandesc care ar mai fi cauzele sa fie crescuta temperatura.Mai am 2-3 zile si va spun, sincer eu cred ca o sami vina pentru ca ar fi mult prea frumos sa fie adevarat.

#97 2009-05-02 16:14:37

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

alex, dak ai vreo infectie, cred ca e mai ridicata temp... peste 38.. parca asa stiam eu; nu faci un testuletz ceva? smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#98 2009-05-02 18:17:43

red_girl
Full member

am facut un test acum 2 zile si a iesit negativ
Gargarita, cred ca ai dreptate.eu am inceput sami iau temperatura prima zi dupa ciclu si aveam 37.11; deci temperatura poate sa fie ridicata si in timpul ciclului si sa scada pe urma; Asa ca poate eu sunt una din cazurile in care temperatura ramane ridicata si pe parcursul ciclului si pe urma scade cum se vede din graficul meu.Cred ca asta e.

Buna dimineata, azi am avut tot37.11, prima temperatura luata dimineata , dar dupa 5 min miam luato iar si aveam 37.09.Cu cat trebuie sami scada temperatura ca sami vina ciclul?
Sper ca nu vam zapacit cu intrebarile mele.

De ce numai imi raspunde nimeni??????????????????

fetelor mia venit ciclul.Gargarita a avut dreptate.

Am citit niste mj de ale tale gargarita unde spuneai ca si tu te chinui sa ai un copil si ca are si sotul tau probleme, pot sa te intreb ce fel de probleme?SI sotul meu are si numai stiu ce sa fac.Are o spermograma f proasta si ma simt cam trista si goala pe dinauntru, numi vine sa cred ca toata viata de cand ma stiu am vrut un copil si acum cand vreau descopar ca nu se poate.
Te rog raspundemi la mj.Mersi mult.

Ultima oara a fost editat de alex_andra_25 (2009-05-05 22:15:10)

#99 2009-05-13 22:33:43

rb1891
Full member
De la: SPANIA
Inregistrat: 2009-03-24

Buna fetelor.Revin si eu dupa o pauza mai lunga, dar am fost foarte ocupata.Mi-a venit si mie menstruatia  cu vreo 2 zile de intirziere.Dar mai bine mai tirziu decit niciodata.Din pacate luna asta, pina acum, nu mi-am luat temp. si ma gindesc ca nu are rost sa incep sa o i-au din a doua saptamina a ciclului asa ca  va voi tine la curent incepind cu luna viitoare. Toate cele bune si multa bafta tuturor.

#100 2009-05-13 22:43:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alex imi pare tare rau dar nu am vazut mesajul tau din cauza ca ai editat. eu ma uit numai la mesajele noi
ideea e sa nu scrii alt mesaj la mai putin de 15 minute daca nu ti s-a raspuns, dupa aceea poti sa scrii linistita alt mesaj, nu e nevoie sa editezi
daca mai intri, da un semn si o sa-ti povestec.
sper sa mai intri si sa nu ramai cu impresia ca nu am vrut sa-ti raspund la intrebari  puss

rb1891, bine ai revenit.
daca banuiesti ca nu ai avut inca ovulatia, poti incepe sa iei temperatura. in ce zi a ciclului esti?

Publicitate

loading...

#101 2009-05-21 17:30:03

red_girl
Full member

Buna fetelor.Gargarita mersi mult de sfat nu stiam regulile site lui.As vrea sami spui ce tratamente ai urmat tu si sotul tau si care este cauza din care nu poti face un bebe.Noi am fost la un enocrinolog si in urma analizelor sotului meu a descoperit lh marit si testorenul la limita inferioara; ia prescris spermotrend  understor testocaps si fiole gonal pe care nu leam luat.Cam de 5 zile a inceput tratamentul.Eu o sa m aduc marti la un npou ginecolog sa mi fac un control, deocamdata mie nu mi sa descoperit nimic daor ca tot timpul fac candida.Astept mesajul tau.

#102 2009-05-21 17:47:29

gargarita
Moderator

alex_andra, cauza pentru spermograma proasta a sotului meu ar putea fi hipertiroidia de care sufera. dar aici parerile sunt impartite, un doctor asa spune, altul nu crede  hmm
el ar fi trebuit sa faca si o echo testiculara dar nu a facut...
sotul meu are testosteronul ffff mare si asta cred ca este din cauza hipertiroidiei.
tratament nu a facut deloc, inafara celui pentru hipertiroidie. speram ca odata stabilizata hipertiroidia sa se imbunatateasca si spermograma, daca nu e cam nasol..
imi pare rau ca nu am cu ce sa te ajut sper ca sotului  tau  sa i se imbunatateasca situatia in urma tratamentului. apropo, dc nu a facut injectiile cu gonal? nu ma pricep, dar poate l-ar fi ajutat.
bafta multa, si tine-ne la curent  kram

#103 2009-05-22 20:04:28

red_girl
Full member

Gargarita  sotul meu nu a facut injectiile pt ca aveau multm prea multe reactii adverse si nea fost frica ca dam dintr una in alta.Sotul meu are testosteronul normal dar la limita inferioara si lh marit.Oricum am zis ca o sa incercam si inseminare artificiala.Nu fiv care costa multiiii bani.Am inteles ca este un cabinet unde costa 4 mil, dar nu sansele sunt mici depinde de organism.Tu nu ai incercat nimic?De ce nu faci o eco testiculara?Noi am facut si a iesit un mic varicocel care nu e graav nu trebuie operat.Diagnosticul nostru ar fi oligoasteneospermie.Putini spermatozoizi si lenesi.Tu de cat timp incerci?

#104 2009-05-22 20:36:59

gargarita
Moderator

se lasa convins mai greu al meu si pt fiecare chestie legata de doctori pe care trebuie sa o faca trebuie sa duc munca de convingere. asa ca incerc sa  spatiez actiunile un pic in timp
noi incercam de 4 ani si ceva dar am si eu probleme
bafta la inseminare

#105 2009-05-25 17:30:58

red_girl
Full member

de patru anii?Si nai facut nici un tratament?ce probleme ai tu?chiar in 4 ani nu sa putut rezolva nimiv?Numi vine sa cred.Sotul tau inseamna ca nu si doreste un bebe mic, de este asa de incapatanat?Nici macar un tratament naturista na ti incercat?

#106 2009-05-27 21:16:52

rb1891
Full member
De la: SPANIA
Inregistrat: 2009-03-24

Salut.Revin cu noutati.Temperatura nu mi-am luat-o , asa cum zis in ultimul meu mesaj, dar am fost bucuroasa sa detectez ovulatia si fara termometru.In ziua a 17 a am observat secretia tipica,iar azi ca sunt in a 22 a zi a cm am inceput sa-mi simt sanii mai tensionati.La mine asta e primul semn ca va veni menstruatia in urmatoarea sapt-saptamina si jumate.Ne-am hotarit ca ne mai protejam 2 luni si apoi chemam barza.Sa speram ca nu va intirzia mult.Va pup si bafta tuturor.

#107 2009-05-27 22:33:52

gargarita
Moderator

alex_andra_25, am ramas o singura data si am pierdut sarcina.
am 2 diagnostice, amadoua sub semnul intrebarii: sindromul ovarelor polichistice si hiperplazie adrenala congenitala. sunt in curs de lamurire cu ele, unii doctori zic una, altii alta  roll  si din pacate nu prea sunt rezolvabile bolile astea.
sotul meu are o problema cu doctorii, n-am ce sa fac decat sa am rabdare si tact, incet- incet sper sa faca toate investigatiile

rb1891, bafta multa pentru cand va hotarati smile

#108 2009-05-31 19:46:37

red_girl
Full member

Da , garga ai dreptate nu poti decat sa ai rabdare, daca sotul tau este asa.Sper sa reusesti incet- incet sal convingi dar mai repede ca timpul trece. Stii mai sunt de parere si ca daca vrea d zeu sa avem un bebica se intampla o minune, sincer cred in astea.Eu am fost la eco intravaginala , eram in ziua 22 de ciclu si mia zis ca am endometru cam subtire pentru perioada asta 6 mm.Tu ce stii despre asta?Am auzit ca ceaiul de cretisoara ar fi bun pentru ingrosarea endometrului, oare asa o fi?Ma duc saptamana viitoare sa fac  niste analize hormonale FSH, LH, PROLACTINA.Sa vedem ce imi iese la ele.Cand am rezultatul te anunt poate ma poti lamuri.

#109 2009-05-31 21:00:06

gargarita
Moderator

endometrul  trebuie sa fie undeva in jur de 10 mm in preajma ovulatiei
poate tu ai ovulat mai tarziu... ce durata au ciclurile tale de obicei?
bafta la analize. in ce zi a ciclului le faci?

de ce nu vii la topicul pentru aspirante? acolo putem vorbi in voie despre toate aspectele ce tin de fertilitate. aici tindem sa devenim offtopic
aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/t2466 … amica.html

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-05-31 21:02:22)

#110 2009-06-01 20:30:26

red_girl
Full member

Buna gaga,mersi de raspuns.Doua luni am avut ciclul de 30 de zile si luna asta mia venit la 28 de zile.Analizele le fac intre ziua 2 si ziua 4 de ciclu.Am citit si eu pe forum pe aici.Crezi ca e bine?Mersi pentru sfat o sa vin la topicul pentru aspirante.Mersi mult.

#111 2009-06-01 20:54:44

gargarita
Moderator

buna alex. e bine asa. bafta multa. si te asteptam la aspirante  smile

#112 2010-10-14 12:15:16

mytzyka
New member
Inregistrat: 2010-09-24

Buna ziuaa....am si eu o nelamurire...mi-am luat temperatura luna aceasta..si ..cam pe 17 sau 18 ar trebui sa imi vina cm., numai k azi am avut o sangerare maronie?ce credeti k ar putea fi??ar putea fi o eventuala sarcina??Va Multumesc din suflet...MI-AS dori sa fie:*pusspuss

#113 2010-10-14 17:25:44

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

cu exactitate nu putem sa-ti zicem, dar daca ai avut contacte neprotejate in perioada ovulatiei, da, se poate sa fie sangerarea de nidatie. Daca e doar un spotting si n-a tinut mult, ar putea fi sanse, dar daca incepe sangare in toata regula atunci se apropie menstruatia

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#114 2010-10-15 08:30:43

mytzyka
New member
Inregistrat: 2010-09-24

nu a tinut mult...sangerarea...cea maronie....sper sa nu imi vina:D.si temperatura at trebui sa creasca...inainte de cm sau sa scada??Mersi mult...pentru raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.