|
Nu esti logat.
Pauza AC inainte de termen#1 2008-03-10 15:51:52
Pauza AC inainte de termenAm luat AC 11 zile si am facut o pauza de 8 zile.Are ceva daca incep o noua folie astazi?Multumesc Offline #2 2008-03-10 15:55:18
Re: Pauza AC inainte de termenDe ce le-ai intrerupt dupa doar 11 zile? Ce fel de AC iei? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-03-10 16:15:27Re: Pauza AC inainte de termenNu mai tin minte unde am vazut... sau ne-a spus la scoala... nu mai stiu... Offline #4 2008-03-10 16:16:54
Re: Pauza AC inainte de termenea a facut pauza in mijlocul foliei... nu stim de ce Offline #5 2008-03-10 19:04:13
Re: Pauza AC inainte de termenincepi o noua folie cand iti apare menstra ta normala nu de alta dar sa excludem posibilitatea unei sarcinii cum nu ne dat detalii daca ai avut contacte protejate ,neprotejate etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 21:31:16
Re: Pauza AC inainte de termenannaiv, daca nu ai avut contacte sexuale in asta 8 zile...deci daca esti sigura ca nu esti insarcinata, poti incepe o folie noua de azi. dar 7 zile trebuie protectie suplimentara (prezervativ). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2008-03-10 22:23:47
Re: Pauza AC inainte de termenpai....am intrerupt folia pentru ca am fost plecata si nu le-am avut la mine.Contact sexual nu am avut....menstruatia mi-a venit imediat dupa intreruperea foliei.Deci zik eu totul e normal.O sa incep de maine...multumesc Offline #8 2008-03-10 22:30:37
Re: Pauza AC inainte de termenpoti incepe linistita de maine noua folie, doar sa ai grija ca primele 7 zile sa te protejezi suplimentar (daca ai contacte sexuale). apoi totul revine la normal. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|