|
Nu esti logat.
PLS help!#1 2008-03-10 15:59:51
PLS help! fetelor mi-am cumparat si eu pastilele de slabit Heritage E-Lite, dar am o mare problema, mai bine zis dilema....pot interactiona cu anticonceptionalele Logest? Mentionez ca eu iau Logest de aproximativ 6 luni, stiu ca interactioneaza cu amunite medicamente si as vrea sa stiu daca ar putea diminua efectul anticonceptionalelor, pentru ca la anul am nunta si vreau sa fiu mai slaba nu cu un bebe in burtica, dupa nunta vreau dar pana atunci...nope... Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #2 2008-03-10 16:04:01
Re: PLS help!nu au de ce sa interactioneaze mami de minuni Offline #3 2008-03-10 16:43:23
Re: PLS help!pai si eu ma gandeam ca nu are ce sa interactioneze daca e din plante dar totusi imi e foarte teama si vroiam sa stiu daca a luat cineva sau stie exact daca interactioneaz sau nu... Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #4 2008-03-10 17:22:47
Re: PLS help!daca are L-carnitina e bun pt slabit si nu interec , ca am luat si eu. dar nu te astepta la prea multe ofera viata unui mic inger Offline #5 2008-03-10 18:18:28
Re: PLS help!nui interactioneaza k we din plante http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 18:21:43
Re: PLS help!
o prietena de a mea ff buna a luat si a slabit in 3 luni 18 kg, ceea ce mi se pare mult si eu am stat mult pe langa ea si stiu cam ce a papat, asta ca sa urmez si eu la fel , dar ea nu lua AC singurul lucru care il stim e ca schimba metabolismul f mult si deasta ma gandeam ca poate interactioneaza in vreun fel cu ac... Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|