|
Nu esti logat.
TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stie#1 2008-03-10 17:54:19
TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stieBuna! Offline #2 2008-03-10 18:05:17
Re: TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stieiti zic eu din ce ma pricep : Offline #3 2008-03-11 13:13:42
Re: TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stiece zice heimdall e foarte corect asa ca voi adauga diar atit: habar nu am de ce nu vad cei de la medicover bine trifazicele...eu personal le vad foarte bine(sunt situatii cind sunt minunate si prima optiune)...deci ia linistita tri-regolul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-05-24 00:42:37
Re: TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stieDoctoressa, te rog mult poate ma poti ajuta: am facut testul papanicolau pe 26 martie 2008, a iesit ca se constata prezenta unor celule epiteliale malpighiene superficiale intermediare cu discrete anomalii nucleare; concluzie: celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US). Am mers la un alt dr si am facut colposcopie, la colposcopie Inspectie:col de nulipara cu JSC vizibila, in rest mucoasa exocervicala, aspect normal. Apl. ac acetic nu se modifica aspectul mucoasei exocervical. Mucoasa endocerv. devine slab aceto-alba. Am facut si Adn-hpv si azi mi-a venit rezultatul si sunt devastata total Test pozitiv Hpv cu risc crescut 35, Hpv cu risc scazut 42, 62. D-na doctor a spus ca dupa 4 luni sa revin si sa fac testul papanicolau si o sa vedem atunci, nu mi-a dat nici un tratament, a spus doar sa iau de la plafar tratament ptr cresterea imunitatii. Va rog sfatuitima cu orice, ca nu stiu ce sa mai spun, sunt speriata f tare. Va multumesc astept raspuns. Offline #5 2008-05-24 00:52:00
Re: TRIREGOL-intrebare pt doctoressa sau cine stiePlus ca am facut si analize la sange la markeri tumorali si au iesit normale analizele: am facut la CA 125 .......22,00 U/ml(<35) , CA 15/3 ........12,60 U/ml(<31,3), CA 72-4.......1,81 Ku/l (6,9), S.C.C ........0, 7 ng/ml (<1,5 ng/ml), deci analizele au iesit bine, nu stiu va rog mult ajutati-ma cu un sfat. Sunt grav bolnava? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|