|
Nu esti logat.
Intreruperea anticonceptionalelor#1 2008-03-10 19:22:03
intreruperea anticonceptionalelorBuna!As vrea sa stiu si eu va rog frumos dak imi puteti spune ca sunt super stresata.Am luat 8 luni anticonceptionale Novinette,din ianuarie 2008 nu mai iau.In ianuarie mi-a venit menstruatia la 26 de zile, in februarie la 30 si acum in martie pe 8 am observat ca am niste sangerari...e a treia zi de cand am sangerarile astea(2-3 picaturi) si au trecut abia 13 zile de la ultima menstruatie, e din cauza intreruperii anticonceptionalelor?Cu prietenul meu in astea 3 luni n-am facut-o protejat dar am incredere in el 100% k altfel nici n-as fi acceptat si pana acum nu s-a intamplat nimik si nici nu cred ca o sa se intample pt ca suntem f.f.f.f.atenti, el poate mai mult ca mine.De la ce sunt oare aceste sangerari pt.k nush ce sa cred si sunt putin speriata.Va multumesc! Offline #2 2008-03-10 19:28:07
Re: intreruperea anticonceptionalelorsa inteleg ca folositi ca metoda contraceptica coitul intrerupt... daca da nu este asa de efecienta metoda si poti sa ramai insarcinata...zici ca au trecut 13 zile de la menstruatie sangerarea aia sa nu indiceo eventuala ovulatie,sau poate ai avut un contact sexual mai dur.... nu strica sa mergi la un doctor totusi.... daca nu sunt indiscreta de ce ai intrerupt ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-10 19:32:13
Re: intreruperea anticonceptionalelorpt.ca am vrut sa fac o pauza si el nu e de acord cu ele...ca nu sunt chiar asa de "sanatoase" si el pana acum nici cu fostele prietene nu a folosit nimik pt. a se proteja...si nu i s-a intamplat vreo "supriza".eu zic ca e de la intreruperea anticonceptionalelor...dar sunt asa ingrijorata nu stiu.... Offline #4 2008-03-10 19:36:34
Re: intreruperea anticonceptionalelorasta nu inseamna ca nu se poate se poate sa o patesti chiar tu.... si aspirina poate sa aibe efecte secundare si nici un avort nu este sanatos si banuiesc ca nu vrei sa treci printr-o experienta de genul asta.... ca nu este el deacord cu o astefel de metoda contraceptiva este treaba lui nu de alta dar daca e sa raman gravida nu el il creste sau ajunge pe masa ginecologului... personal as reveni la ac.si nu as mai risca sa folosesc o astfel de metoda... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-10 19:37:48
Re: intreruperea anticonceptionalelorsi acum ce zici de la ce e sangerarea asta....ca prima data cand imi vine iau iar ac., dar acum mi-e frik de sangerarea asta ca nush de la ce e Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 19:39:12
Re: intreruperea anticonceptionalelorti-am spus mai sus sa nu fie de la ovulatie poate un contact sexual mai dur eu nu cred ca e de la intrerup.ac sincer...nu strica sa mergi la ginecolog.. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-03-10 19:41:30
Re: intreruperea anticonceptionalelornu-mi prea place sa merg pe-acolo nu stiu cand stiu ca tre sa ma duc la ginecolog...ma apuca niste emotii si putina frica....sper sa fie de la ovulatie si de data care vine iau ac... Offline #8 2008-03-10 19:43:23
Re: intreruperea anticonceptionalelortrebuie sa mergi si la ginecolog nimeni nu este incantat dar cand trebuie asta este.... nici eu nu ma duc sarind intr-un picior de bucurie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-10 19:45:25
Re: intreruperea anticonceptionalelornu cred ca o sa ma duc ultima oara am fost acum in ianuarie cand mi-a prescris niste ovule pt. ca aveam o scurgere care ma deranja.....sper sa nu fie de la altceva...dar sangerarea asta poate sa fie ca am ramas...desi eu n-as crede ca in urma cu 13 zile mi-a venit...si acum cu sangerarea asta....doamne sper sa nu crezi cine stie ce despre mine dar sunt f.speriata, ingrijorata, mi-e frica... Offline #10 2008-03-10 19:46:56
Re: intreruperea anticonceptionalelorde la ultima menstra ai mai avut contacte daca da cand anume? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-03-10 19:47:47
Re: intreruperea anticonceptionalelorpai am avut saptamana trecuta marti.... Offline #12 2008-03-10 19:49:05
Re: intreruperea anticonceptionalelorasteapsa sa iti vina menstra si incepe ac.pana atunci protejeaza fiecare contact cu prez.sau abstinenta... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-03-10 19:50:22
Re: intreruperea anticonceptionalelorpai acum nu mai stiu cam cand ar trebui sa-mi vina daca acum am sangerarea asta.... Offline #14 2008-03-10 19:51:39
Re: intreruperea anticonceptionalelordar acum tu sangerezi in toata regula sau au fost cateva picaturi? daca sunt cateva picaturi tine cont de cand ti-a venit ltima data VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-03-10 19:52:52
Re: intreruperea anticonceptionalelornu-mi curge ca la o menstra ....putin de tot curge Offline #16 2008-03-10 19:55:12
Re: intreruperea anticonceptionalelorcred ca totusi tot la medic ar trebui sa te duci.... asteapta sa vezi zilele astea ce se intampla daca nu tot la medic trebuie sa ajungi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-03-10 19:56:47
Re: intreruperea anticonceptionalelormc mult de tot pt. sfaturi, m-am mai linistit putin, mai astept cateva zile, dar sper sa treaca sangerarea asta ca n-as vrea sa ma duc la medic si urmatoarea data cand imi vine o sa iau iar ac.te pup si mc ink o data. Offline #18 2008-03-10 19:57:29
Re: intreruperea anticonceptionalelorcu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-03-17 11:31:08
Re: intreruperea anticonceptionalelorevilpink te rog sa ma lamuresti si pe mine cu cateva chestii, dupa cum ti-am mai zis e prima luna cand folosesc anticonceptionale karissa, le-am inceput pe data de 14 ale lunii si am inteles ca trebuie sa-mi vina in cele 7 zile de pauza, data cand imi va veni este aceeasi si luna urmatoare? de ex: daca-mi vine pe 17 ale lunii, urmat luna tot pe 17? si mai am o intrebare, daca-mi doresc un bebe cum trebuie intrerupte pilule? e vreo regula sau pur si simplu?ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|