|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2008-03-10 20:23:48
AjutorAm o mare dilema si nimeni nu stie ce sa-mi raspunda nici macar medicul meu d familie. Am luat astazi postinor 2 si ieri incepusem anticonceptionalele dar dupa o pauza care a fost de 14 zile, nu de 7, intre blistere. Intrebarea mea este daca pot continua si cu pastilele ca sa nu mai astept acuma o luna? Are ceva daca iau si postinor si Jasmin concomitent? Multumesc mult. Offline #2 2008-03-10 20:27:04
Re: Ajutornu cred ca are nimic doar ca e bombitza de hormoni...si oricum trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile... Offline #3 2008-03-10 20:33:52
Re: Ajutorpai da dar decat o luna de prezervativ mai bine 7 zile. da cam cat dureaza efectul postinorului. daca am rea multi hormoni ce se poate intampla, stiu ca suna cam aiurea intrebarea, da chiar habar n-am. Offline #4 2008-03-10 21:06:02
Re: Ajutorpostinorul se elimina din organism la urm menstra...dar s ar putea din cauza lui sa intarzie sau sa nu apara menstra in pauza...sa speram ca nu va fi cazul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-10 21:17:36
Re: AjutorPai din cate spui aici inseamna ca eu continuand sa iau Jasmin intorc chiar totul pe dos, odata cu postinorul si o data luand pastilele, dupa care ar trebui sa imi vina ciclul, dar se poate sa nu-mi vina. daca nu-mi vine inseamna ca sunt insarcinata? e prima oara cand am asa o dilema. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 21:23:19
Re: Ajutornu intorcini nimic pe dos...le ai intors cand ai luat postinorul...asa ca acum mg asa sa nu cumva sa mai ajungi sa ai nevoie de postinor...daca nu ti vine nu ins ca e sarcina...cica ca te a dereglat postinorul...oricum daca nu apare cumva in pauza in a 8 a zi dimineata faci un test de sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-10 21:30:44
Re: Ajutorcu placere... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-02 11:04:54
Re: AjutorBuna...Avand in vedera ca am testat pe mine postinorul luat impreuna cu pilulele anticonceptionale, cred de cuviinta sa va spun si cum au decurs lucrurile, in caz ca mai are cineva aceeasi nelamurire ca mine. Prin urmare am luat postinor 2 si mi-am continuat si blisterul de anticonceptionale. Nu mi-a fost rau, n-am avut dureri de nici un fel si hormonii nu au luat-o razna. Sambata am luat ultima pastila si marti mi-a venit ciclul, de aici trag concluzia ca este totul in regula si ca postinorul se poate lua in acelasi timp cu anticonceptionalele ( eu iau Jasmin). Offline #10 2008-04-02 11:07:10
Re: AjutorMademoiselle tu esti un caz aparte. celalalte 60% dintre femei au dereglari de la postinor (nude la anticonceptionale sau de la combinarea postinorului cu ac) Offline #11 2008-04-02 11:12:26
Re: AjutorAm fost tare stresata luna asta dar sunt fericita ca a mers totul bine. Mi-a fost invatatura de minte...cred ca niciodata nu m-am bucurat asa mult ca mi-a venit ciclul , asta inseamna ca nu-s insarcinata si totul a revenit la normal. Va multumesc pentru asistenta, am o droaie de prietene care nu m-au putut ajuta cu un raspuns concret. Situl asta este super! Offline #12 2008-04-02 11:14:09
Re: Ajutorcu mare drag. de cate ori ai nevoie de ceva...apeleaza cu incredere... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|