|
Nu esti logat.
Tratamente naturiste pt par....sugestii#1 2008-03-11 14:04:03
tratamente naturiste pt par....sugestiiBuna,am nevoie de ajutorul vostru,care stiti si ati incercat diferite tratamente de stopare a caderii parului deoarece eu ma aflu in ac stare de anul trecut din iunie cand am dat vina pe "stresiune" dar....sunt in martie,alt an si parul meu tot continua sa se rareasca; poate fi cauza unei lipse f mari a fierului din organism? P.S. parul il spal la 2 zile deoarece firul meu e f subtire si se ingrasa ffff repede In speranta ca veti citi mesajul meu: Multumesc! Offline #2 2008-03-11 14:10:13
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiirezultat verificat, natural si ieftin (mamaa, suna a reclama ): tonic capilar de la favisan, cu argila si aloe. il gasesti la magazinele naturiste si costa aproximativ 8 lei, iar rezultatul e garantat. scrie pe el cum se foloseste. e f eficient si impotriva matretii, nu doar impotriva caderii parului. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-03-11 22:02:50
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiidelly am avut si eu aceiasi problema ca tine...caderea parului fara sa fiu stresata...acuma pot sa zic ca e mai bine.Medicul meu de fam mi-a spus ca poate fi din cauza lipsei calciului din organism...si avuse dreptate, cand mi-am facut analizele aveam lipsa de calciu care ducea la caderea parului...asa ca poti incerca cu toate lotiunile dc e din organism nu se va opri caderea.Dupa un tratament de calciu+vit D ii e mai bine parului...Mult succes Offline #4 2008-03-11 22:11:03
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiiAm citit pe net ca trebuie sa te dai in fiecare seara timp de 10 zile cu tonicul ala.Nu ingrasa parul? Offline #5 2008-03-12 08:03:13
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiieu tot masca cu ou si ulei de masline or ecomand. sincer... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-12 09:11:53
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiiSi mie mi se ingrasa parul,am schimbat mai multe sampoane si acum folosesc doar de urzica,e cel mai potrivit pentru parul meu (si eu am firul subtire) si balsam de la Kallos pe care ti-l recomand. Offline #7 2008-03-12 18:41:41
Re: tratamente naturiste pt par....sugestii
ralluka, te rog sa imi descrii si modul de aplicare si la ce interval se aplica aceasta masca cu ou si ulei de masline. (se foloseste oul intreg sau numai galbenusul?):f?rbryllad: Offline #8 2008-03-12 18:46:51
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiisi eu tot asta o folosec Ultima oara a fost editat de allle (2008-03-12 18:47:34) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #9 2008-03-13 13:12:09
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiigimy buna :spunetimi si mie un tratament pt matreata ca sincer nu stiu cum sa scap de ea si cu ce sa ma mai dau Offline #10 2008-03-13 13:38:56
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiieste un topic pe forum;da o cautare dupa cuvantul "matreata" si o sa gasesti o gramada de metode Offline #11 2008-03-15 11:55:43
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiihttp://www.mami.ro/frumusete/masti-naturiste/ am gasit aici tot felul de masti naturiste. Offline #12 2008-03-17 01:03:00
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiipt oprirea caderii parului...ChelStop din farmaciile naturiste,e max 8 RON si e f bun. scrie cum se foloseste.oricum chiar si cu el te poti spala p cap o data la 2 zile,dar nu in fiecare zi.nu numai ca stopeaza caderea parului,dar il si regenereaza. e de la Hofigal. folosit cu Sapun Moale Vegetal (tot marca Hofigal si tot ieftin ) cik e si mai ok. alte tratamente...ulei de masline(uneori stau all night cu uleiu in cap ) si miere (tot combinata cu ulei de masline...pui cat sa fie omogen),iaurt (numai la varfuri dak ai parul gras la radacina). vitamina E amestecata cu ulei de masline,zeama de lamaie,galbenus de ou... Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-17 01:05:56) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #13 2008-03-17 01:08:29
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiieu pt toate astea am folosit DOAR keratina si sunt multumita, super multumita chiar de rezultate;era intr-o sticluta solutie doar din keratina-avea un miros........., da mia facut super bine;aici in romania nu am gasit sper sa gasesc cand o sa merg iar acolo de unde am luat-o; dar si tot ce ai spus tu mai sus e foarte bun;mai ales uleiul de masline-asta e bun si pt regenerarea si intarirea unghiilor Offline #14 2008-03-17 01:11:55
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiiuleiul de masline e baza si pt piele e bun de tot. am auzit de chestia cu keratina.e super buna,avand in vedere ca parul contine asa ceva (si unghiile la fel). dar nush unde sa gasesc exista sampon cu keratina de la wella,dar e f scump si la cat de des ma spal eu...nu mi-ar ajunge nici 2 saptamani am gasit p un site din Ro fiole de keratina...nu erau prea scumpe,cred k merita dak zici si tu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-03-17 01:15:24
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiiio keratina aia sub forma de solutie-spray am luat-o dintr-o farmacie din spania, dar aici in romania, oriunde am intrebat nu au auzit cik, de asa ceva;si in londra am gasit si nu am luat k aveam din ceallata sticluta;sper sa mai gasesc in londra k sigur o sa iau mai multe sticle chiar Offline #16 2008-03-17 01:18:16
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiibaga mare atunci aici nu se gasesc prin farmacii,numa dak comanzi online...si habar n-ai dak chiar isi face toti banii eu pt regenerarea parului as incerca si henna neutra,e f buna...dar din cate am inteles aia numa p parul natural..cik se poate si p cel vopsit dak a trecut mult timp. oricum in Ro nu se gaseste (what a "surprise"!) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #17 2008-08-19 15:59:01
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiicine a incercat tonic capilar?cum se foloseste?nu te mai speli pe cap?http://www.mariplant.ro/?p=productsList&iCategory=708...scrie ceva de inlocuirea samponului cu un amestec... Offline #18 2008-08-19 16:21:10
Re: tratamente naturiste pt par....sugestiice parere aveti despre uleiul de ricin? face rau daca imi dau cu el pe par ? am auzit ca ar fi bun, voi ati incercat ? Offline #19 2008-08-20 01:51:04
Re: tratamente naturiste pt par....sugestii
ulei de ricin am incercat pt sprancene...si a functionat...insa daca ai parul cu tendinta de ingrasare o sa til ingrase si mai tare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|