|
Nu esti logat.
Control ginecologic la virgine-2#20 2008-04-21 19:08:37
Re: control ginecologic la virginepai in primul rand ar fi trebuit sa i zica ea...in al doilea se vede... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-04-21 19:46:29
Re: control ginecologic la virginemika doctorul ma indoiesc ca sa uitat cum trebuie! oricum eu cred ca ia rupt himenul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-04-21 19:59:27
Re: control ginecologic la virginesincer nu prea imi pasa daca mi-a rupt himenul sau nu. mi-e sa nu ma fi ranit inauntru ca a duruuuuut rau(daca sangele vine din interior?) daca e de-acolo ce se poate intampla? si ma ingrijoreaza scurgerea maronie ? aia de la ce mai e? daca n-am avut-o pana acum??? nu e deloc abundenta, dar e! vi s-a intamplat asta pana acum de cand ati mers la ginecolog? si daca as fi luat vreo infectie, doar nu aparea scurgerea aia inchisa intr-o ora ! asa ma gandesc eu, gresesc? tot ce-mi doresc e sa nu fi plecat cu mai multe boli decat m-am dus. Ultima oara a fost editat de darkshines (2008-04-21 20:03:53) Offline #24 2008-04-21 20:12:44
Re: control ginecologic la virginecu boli n-ai plecat, cel mai probabil... oricum, sangerarea aia nu-i de la asta. si eu cred ca e cum ti-au zis fetele... ti-a rupt himenul... de acolo si sangele... si durerea.... va trece intr-o zi doua. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-21 20:28:41
Re: control ginecologic la virgineDarkshines, de unde esti si cum il chema pe doctor? Macar sa-l faci aici de ras, daca pe viitor nu-l dai in judecata pentru neprofesionalismul lui. Offline #26 2008-04-21 20:29:42
Re: control ginecologic la virgineCel mai probabil ti s-a fisurat himenul, partea buna este ca o sa se refaca in scurt timp asa ca esti inca virgina. Offline #27 2008-04-21 20:33:02
Re: control ginecologic la virginede-asta m-a durut oare asa tare? efectiv urlam de durere..dar parca totusi durerea venea dinauntru! ma gandesc ca daca sangele provenea de la ruptura himenului, nu trebuia sa fie de culoare rosie? sa nu fi avut culoarea atat de deschisa tocmai pt ca provenea dinauntru si s-a combinat cu secretia propriu - zisa ? poate gandesc yo prea intortocheat, dar sper ca intelegeti la ce ma refer... o rana pe peretii vaginului se vindeca singura? am motive sa ma ingrijorez ? Offline #28 2008-04-21 20:35:12
Re: control ginecologic la virginela fel ca si fetele , si eu cred ca e posibil sa iti fi rupt docttorul acela himenul ....ce dovada de profesionalism ... sau daca ti-a facut si altceva,si ti-a dat cu o substanta inauntru , e posibil de acolo sa fie scurgerea maronie ..... dar nu stiu cum de nu esti suparata ca a facut asta , eu cel putin nu am sangerat cand am avut primul contact sexual si m-am simti groaznic o perioada chiar daca fusesem virgina .. oricum e mai buna atitudinea ta decat a mea ....si totusi ai grija pe mai departe cu doctorul acela,mai bine il schimbi Offline #29 2008-04-21 20:39:01
Re: control ginecologic la virgineAsa este dupa ce se rupe himenul, o secretie maronie si cu roz, Nu mai tin minte ca a trecut destul de mult timp de atunci dar sigur a fost maronie. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-04-21 20:41:30) Offline #30 2008-04-21 20:43:49
Re: control ginecologic la virgine7 luni ?:f?rv?nad: hmm,interesant...inseamna ca eu am avut himenul foarte elastic daca nu am trecut prin asta ....nici macar o picatura mica,nimic .... Offline #31 2008-04-21 20:47:21
Re: control ginecologic la virgineA fost una din cele mai dureroase experiente din viata mea ... probabil pentru ca incercam o data la cateva luni himenul se tot refacea si ma durea de innebuneam. Offline #32 2008-04-21 20:55:15
Re: control ginecologic la virginepurple_flower Offline #33 2008-04-21 20:58:22
Re: control ginecologic la virginecum sa se refaca himenul soarelemeu? nu se reface nimic... mami de minuni Offline #34 2008-04-21 21:17:28
Re: control ginecologic la virgineSoareleMeu m-am uitat pe net si nu prea pare sa fie normala scurgerea aia maro. poate atunci ai avut o problema si n-ai realizat ca nu e normal. presupun. :f?rv?nad: Offline #35 2008-04-21 21:20:45
Re: control ginecologic la virgineeu_vreau...dupa durere eram virgina de fiecare data si himenul era tot acolo pentru va sangeram de fiecare data. La inceput au fost doar scurgeri maronii, dupa a 20-30 oara tot sangeram dar mai rozaliu. Eu spun ca se reface, daca nu este o penetrare puternica si nu mai ai contact pentru o perioada lunga de timp. poate doctoresa stie mai bine ??? Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-04-21 21:24:34) Offline #36 2008-04-21 21:21:51
Re: control ginecologic la virginenu se reface...pur si simplu nu se rupe...e f elastic... happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-04-22 12:41:31
Re: control ginecologic la virgineexact. se reface un tesut cu inervatie si vascularizatie, dar himenul nu are asa ceva. mami de minuni Offline #38 2008-04-22 12:47:07
Re: control ginecologic la virgineSoareleMeu, himenul nu se reface! odata rupt, rupt ramine(daca nu se intervine chirurgical) din motivul spus de eu_vreau mai sus... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|