|
Nu esti logat.
:#1 2008-03-11 19:04:04
:buna.am si eu o intrebare:miercurea trecuta am luat ultima pastila de marvelon 21 si joi adk pe 13 trebuie sa incep sa iau din cealalta folie. asta ar fi a treia folie pe care o incep si as vrea sa stiu la cate zile dupa sunt protejata, stiam k dupa prima folie sunt protejata la 7 zile dupa dar dupa doua folii deja luate la cate zile sunt protejata? Offline #2 2008-03-11 19:05:41
Re: :esti de la prima pastila protejata..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-11 19:07:26
Re: :Prima folie banuiesc ca ai inceput-o in prima zi de menstruatie. In cazul asta esti protejata de la prima pastila din prima folie, inclusiv pe perioada pauzei de 7 zile si in continuare mereu, cu conditia sa le iei corect. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2008-03-11 19:39:08© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|